- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.641
Bir de bilmem kaç posta yemek hazirlamak varHer gün ne yemek yapıp da yedireceğim diye düşünmek yaşlndırdı beniBir de yese bari ama o da yok
Ne güzel canım yaaaq benim kızım bugünlerde hiç birşey yemiyor yine aslında uzun zamandır sebze filan yemiyor o yüzden de kabız oluyorBir de bilmem kaç posta yemek hazirlamak varkahvaltı yaptıktan sonra iki kere daha bir şey hazırlıyorum öyle uyuyor 6-7 öğün hazırlıyorum herhalde benimki de bazen cani istemezse yemiyor önünden kaldırmıyorum o gel git onu bitiriyor sonra
Ya o konuda çok şanslıyım zaten hep söylüyorum. Yemeseydi çok zor olurdu o yüzden yemek yemediğinde üzülen annelere hak veriyorum zor bir durum.Ne güzel canım yaaaq benim kızım bugünlerde hiç birşey yemiyor yine aslında uzun zamandır sebze filan yemiyor o yüzden de kabız oluyor
Her şeyi yiyen çocuğa hayranım❤❤❤
ya aslında 1 yaşında filan herşeyi yiyordu şimdi çok seçici bir de hani oyuna filan dalsa öyle yedireyim desem kesinlikle yemiyor tükürüyorYa o konuda çok şanslıyım zaten hep söylüyorum. Yemeseydi çok zor olurdu o yüzden yemek yemediğinde üzülen annelere hak veriyorum zor bir durum.
Belki dis çıkarıyordur 2-3 hafta önce oğlum da az yiyordu ikinci azılar çıkmaya başlamış ondan.
Önüne bırak belki kendi kendine yer. Ben bazen öyle yapıyorum o oyun oynarken falan gidip gelip yiyor kendi kendine yemeğiniya aslında 1 yaşında filan herşeyi yiyordu şimdi çok seçici bir de hani oyuna filan dalsa öyle yedireyim desem kesinlikle yemiyor tükürüyor
Baktım aslında dişlerde herhangi birşey yok
Kız benim ki çok cadı tabağı hemen ters çeviriyorÖnüne bırak belki kendi kendine yer. Ben bazen öyle yapıyorum o oyun oynarken falan gidip gelip yiyor kendi kendine yemeğini
Bizde oda yok canım baba mama gel gel binalarda çok nadir sürekli iiii dyerek anlatmaya çalışıyor derdi hiç konuşası yok emzik mi yapiyo diye 5 gündür onu biraktiryorum akşam uykusu zor geçiyor çok aşırı bağlanmış çok sukir 5 günü geride bıraktık inşallah bundan sonra daha ii konuşur meme de olmayınca daha çok komşuma çabasına girmeye başladı daha anne yok bizdeKizlar kelime sayilariniz nasil. Herkes cok az konusmuyor mu daha diyip duruyor. Canim sıkılıyor. Anni baba dede mama bu(su) burci(burcu) hadi diş burun gibi kelimelerimiz var ama surekli soylemiyor bunlari anni ve burciyi cok kullaniyor sadece
Can sıkacak bir durum yok ki her bebeğin gelişimi bir olmak zorunda degil. Baba anne su suluk mama çanta kedi kuş gel net söylediği kelimeler. Onun dışında işaretle ya da kendi dilinde seslerde istediğini anlatıyor. Kendince bir dili var bazen öyle sohbet ediyor bizimle. Ben çok takmiyorum bu durumu kelime sayısını falan daha anormal bir durum yok ortadaKizlar kelime sayilariniz nasil. Herkes cok az konusmuyor mu daha diyip duruyor. Canim sıkılıyor. Anni baba dede mama bu(su) burci(burcu) hadi diş burun gibi kelimelerimiz var ama surekli soylemiyor bunlari anni ve burciyi cok kullaniyor sadece
Selam canım bizim kahvaltılarımız genelde klasik zeytin peynir omlet yumurta tahin pekmez oluyorKızlar öğle yemeği yada kahvaltılık tarif verebilirmsiniz tikandim iyice yumurtayı bi türlü sevdiremedim ben bide ne gibi etkinlikler yapiyosunuz gün içinde evde çok sıkılıyor oğlum vakit geçmiyor resmen
Bizimde durum aynı canım bi öğün çorba bi öğün köfte yapıyorum arada yoğurt meyve falan az az yiyor işte evde de tv tel oyuncak derken geçiyor bnde değişik biseyler arıyorumSelam canım bizim kahvaltılarımız genelde klasik zeytin peynir omlet yumurta tahin pekmez oluyor
Dün mücver yedi öğlen akşama da mercimek çorbası yatmadan bir kase yopurt genelde böyle şlerliyoruz
Benim kızım pilav tarzı sevmiyor makarnaya bayılıyor
Evde bizde sıkılıyoruz kalemle oynasa ağzına alıyor hamurla oynasa aynı biraz tv biraz oyuncak zaman geçiriyoruz
Omlet peynirli yapıyorum ben onu seviyor. Arada krep hazirliyorum cevizli falan. Öğle uykusundan uyanınca köfte ciğer mücver makarna bazen simit yer bazen ev yapımı pizza. Ne bulursa yiyor benimki o yüzden sıkıntı olmuyor.Kızlar öğle yemeği yada kahvaltılık tarif verebilirmsiniz tikandim iyice yumurtayı bi türlü sevdiremedim ben bide ne gibi etkinlikler yapiyosunuz gün içinde evde çok sıkılıyor oğlum vakit geçmiyor resmen
Teşekkür ederim canımOmlet peynirli yapıyorum ben onu seviyor. Arada krep hazirliyorum cevizli falan. Öğle uykusundan uyanınca köfte ciğer mücver makarna bazen simit yer bazen ev yapımı pizza. Ne bulursa yiyor benimki o yüzden sıkıntı olmuyor.
Genelde dans ediyor bu sıra müzik dinliyoruz bol bol. Eşleştirme kartlarından hayvanları buluyor seslerini taklit ediyor.
Nasıl başa çıkabiliyorsun bu kadar işleBir de bilmem kaç posta yemek hazirlamak varkahvaltı yaptıktan sonra iki kere daha bir şey hazırlıyorum öyle uyuyor 6-7 öğün hazırlıyorum herhalde benimki de bazen cani istemezse yemiyor önünden kaldırmıyorum o gel git onu bitiriyor sonra
Ben de artık yeterince yemediği için kabız olduğunu düşünüyorum kızımınNe güzel canım yaaaq benim kızım bugünlerde hiç birşey yemiyor yine aslında uzun zamandır sebze filan yemiyor o yüzden de kabız oluyor
Her şeyi yiyen çocuğa hayranım❤❤❤
Öğrenmeye öğreniyor ama çok fazla kullanmıyor. Emzik olumsuz etkiliyor gibi bizimkinde. Emziği olursa konuşmaya meyilli olmuyor. Uyanınca saklıyorum bir süredir.Kizlar kelime sayilariniz nasil. Herkes cok az konusmuyor mu daha diyip duruyor. Canim sıkılıyor. Anni baba dede mama bu(su) burci(burcu) hadi diş burun gibi kelimelerimiz var ama surekli soylemiyor bunlari anni ve burciyi cok kullaniyor sadece
Pankek ve krep seviyor bu aralar. Tahin pekmez sürüp veya banmak suretiyle yiyorKızlar öğle yemeği yada kahvaltılık tarif verebilirmsiniz tikandim iyice yumurtayı bi türlü sevdiremedim ben bide ne gibi etkinlikler yapiyosunuz gün içinde evde çok sıkılıyor oğlum vakit geçmiyor resmen
Vallahi tebrik ediyorumm.Natsume bende şaşıyorum kendime sürekli mutfaktayım uyanık olduğu zamanlarda onun dışında bol bol süpürge
Hahah hiç bitmez olur muVallahi tebrik ediyorumm.enerjiniz hiç bitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?