• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Be
bence rüya görüyo olabilir çünkü benim oğlum bazen konuşuyor uyurken gülüyo hatta 😂 bak saat kaç ayaktayım mesela evet bebeklerin bir anı bir anını tutmuyor insallah düzene girer sağlıklı olsun larda kg pek dert etmiyorum dediğim gibi ama dün kafamı karıştırdı kadın acayip haraketli bide bacakları görsen mor mor oraya buraya koşmaktan masa sandalye cıkmaktan sürekli dikkat ediyorum ama kasla göz arasında neler apıyo neler kızım hiç böyle değildi tabiki haraketliydi ama bu yok altını bile zor temizleyip zor bağlıyorum dk yerinde durmuyo hayır bide uyumuyo sabahın 6-7 en geç 7.30 ayakta oluyo muhtemelen uyumadıgı içinde böyle uykusu oluyo ama uyku zamanı deliriyo resmen direniyo uykuya sonra uyuyunca uyanınca kendine geliyo ben bide şey. Sorcam sizlere aşırı terleme durumu var özellikle uykuda Dr normal demişti ama en son 7-8aylık sünnet oldugunda kan tahlili vermiştik dün kiz kafamı karıştırdı siz tahlil yaptırın dedi terleme durumu için bizde eşimin işi nedeniyle mahrumiyet bölgesinde kalıyoruz anca izine gidince tam teşekküllü bir Hastaneye gidebiliriz oda anca yaza nasipse bakalım öyle ki çocuk Dr bile yok hastanede bişey olunca saglıkocagına gidiyoruz genelde Rabbim yavrularımza sağlık versin 🤲🏼
İnşallah sıkıntılı hir durum yoktur. Bu terlemeleri yüzünden hastalanıyor mu sık sık?
Merhabalar nasılsınız. Bayadır giremiyorum okul ev çocuk hamilelik derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Biz daha aşıyı 23 martta vurulacağız. Kilosu da evde tarttığım kadarıyla 9800 filan. Balık yağı kullananınız var mı ne kullanıyorsunuz
Merhaba, kısır döngümde devam ediyorum ben 😅 Ele avuca sığmıyor bu bebekler artık😅
Ocean portokal aromalı olanını kullanıyoruz biz bir yaşından beri.

Kız sen hamile miydin 2. ye unuttum ben 😀 kaç aylık oldu ?
Balık yagi ben krilom kullanıyordum şimdi mollers e geçtim. 8 aylık olduğundan beri kullanıyorum balık yagi
Evet hatta duyurmuştum grupta 😅😅33. Haftadayım. Bende möllers düşündüm ama 4 yaştan itibaren diye birşeyler var nette

İnşallah sıkıntılı hir durum yoktur. Bu terlemeleri yüzünden hastalanıyor mu sık sık?

Merhaba, kısır döngümde devam ediyorum ben 😅 Ele avuca sığmıyor bu bebekler artık😅
Ocean portokal aromalı olanını kullanıyoruz biz bir yaşından beri.
Beni ki de hiç durmuyor bak yazı yazarken geldi masaya çıktı🤷🏽‍♀️ Ocean onu da araştırayım💕

Evet hatta duyurmuştum grupta 😅😅33. Haftadayım. Bende möllers düşündüm ama 4 yaştan itibaren diye birşeyler var nette
Genelde bir çok balik yagi markasında 4 yaştan itibaren diyor ama ölçü miktarı yaşına göre oluyor. Doğal içerikli olduğu icin genelde 1 yaştan itibaren ya da doktor tavsiyesiyle daha erken bile başlayabilirsin.

Beni ki de hiç durmuyor bak yazı yazarken geldi masaya çıktı🤷🏽‍♀️ Ocean onu da araştırayım💕
Masa alcak mı çıkabileceği kadar 😅
Ben yemek masasında kullanıyorum bilgisayarı genelde elini uzatıp yetişebildiği bütün tuşlara basıyor her gördüğünde 😹
Orta sehpa falan kullanamıyorum, köşeleri çok sivri. Onun üstüne çıkmak için bulunduğu odaya gidiyor ama yine fırsatını bulursa

Günaydın kızlar bugün 47 vaka ile uyandım çok paniğim sizler ne durumdasınız oğlum evde zor tutuyorum nasıl oyaliyosunuz neler yapalım Allah yardımcınız olsun stok yapmalımiyiz sizce

Günaydın kızlar bugün 47 vaka ile uyandım çok paniğim sizler ne durumdasınız oğlum evde zor tutuyorum nasıl oyaliyosunuz neler yapalım Allah yardımcınız olsun stok yapmalımiyiz sizce
Evdeyiz biz bi kaç gündür. Ondan önce hava biraz iyiyken bebek arabasına bindirip dolaşıyordum tenha yerlerde 😀 parka falan götürmüyorum ama bu virüs çıktığından beri. Stok yapmadım ben burda marketlerde her şey var. İhtiyac olunca alıyorum. Yasak olsa bile büyük ihtimal italya gibi market eczane ve bi kaç is yeri açık kalır.

Evdeyiz biz bi kaç gündür. Ondan önce hava biraz iyiyken bebek arabasına bindirip dolaşıyordum tenha yerlerde 😀 parka falan götürmüyorum ama bu virüs çıktığından beri. Stok yapmadım ben burda marketlerde her şey var. İhtiyac olunca alıyorum. Yasak olsa bile büyük ihtimal italya gibi market eczane ve bi kaç is yeri açık kalır.
Evde nasıl vakit gecoriyosunuz canım benim oğlum çok sıkılıyor ne yapacagimi şaşırıyorum burda da var herşey ama millet talan etmiş o kadar çok almislarki çok panik herkes

Evde nasıl vakit gecoriyosunuz canım benim oğlum çok sıkılıyor ne yapacagimi şaşırıyorum burda da var herşey ama millet talan etmiş o kadar çok almislarki çok panik herkes
Oyun hamuru oynuyoruz büyük bloklar var onlarla kule falan yapıyoruz. Eşleştirme kartları var hayvanlar onlarla ses taklidi yapıyoruz. Müzik çok seviyor radyo açıp dans ediyoruz 😀 ev temizliği süpürge yapmaya yardım ediyor 😅

Masa alcak mı çıkabileceği kadar 😅
Ben yemek masasında kullanıyorum bilgisayarı genelde elini uzatıp yetişebildiği bütün tuşlara basıyor her gördüğünde 😹
Orta sehpa falan kullanamıyorum, köşeleri çok sivri. Onun üstüne çıkmak için bulunduğu odaya gidiyor ama yine fırsatını bulursa
Kız masaya yetişmek ne demek üstüne çıkıp zıplıyor😱😱😱
Oyun hamuru oynuyoruz büyük bloklar var onlarla kule falan yapıyoruz. Eşleştirme kartları var hayvanlar onlarla ses taklidi yapıyoruz. Müzik çok seviyor radyo açıp dans ediyoruz 😀 ev temizliği süpürge yapmaya yardım ediyor 😅
Ayyy benim kızım herşeyi ağzına atıyor ne boya kalemi ne hamur hiç birşey veremiyorum eline😥😥

Kız masaya yetişmek ne demek üstüne çıkıp zıplıyor😱😱😱

Ayyy benim kızım herşeyi ağzına atıyor ne boya kalemi ne hamur hiç birşey veremiyorum eline😥😥
Benimki de kasla göz arası denemeye calisiyor arada ama uyarıyorum hemen bırakıyor. Hamur denedi bi kere diline değirdi tadını beğenmedi bıraktı sonra 😀

Kızlar merhaba
Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum... umarım ülkece hafif atlatırız bu günleri.
Bebeklerinizde tuvaletini söyleme durumu var mı acaba? Doktorumuz 2 yaş öncesi eğitim sakıncalı dedi. Benim kız 1 2 aydır yaptığında bezini gösteriyo eeeh diyo yeni bez getiriyo değiştireyim diye. altını almaya gelince kaçmak istiyo. geçen hafta pişik olmuştu. Yaparken ahh ahh diye gösteriyodu bezini. Sık sık değiştirdik. Şimdi pişik geçti ama sürekli bezini gösterip duruyo. Rahatsız bezden. İstemiyomusun artık diyorum, ı ıh bye bye diyo. Çömeliyo çişini yaparmış gibi yapıyo, ben wc deyken bende bende diyo. Acaba zamanı geldi mi? Denemeli miyim tuvalet eğitimini? 2 yaşından önce kaslar tutmuyo diyolar?? Bir yandan da çocuk sinyal verir diyorlar?? Bez mi değiştirsem, sleepy kullanıyorum 6 aylıktan beri. Bilemiyorummm....... :??
Ayrı bir konu da 1,5 yaş aşısı. Şimdi okuyunca biraz ağır geçiyor sanırım. Bu dönemde yaptırmak sıkıntılı sanki. Zaten korona falan bide bağışıklığı düşmesin diye ne kadar ertelenebilir ki?? Bilen aydınlatırsa sevinirim.

Benimki de kasla göz arası denemeye calisiyor arada ama uyarıyorum hemen bırakıyor. Hamur denedi bi kere diline değirdi tadını beğenmedi bıraktı sonra 😀
Yok valla benim ki beğenmese de yiyor parkta kum taş ne bulursa atıyor😱😱😱😱

Kızlar merhaba
Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum... umarım ülkece hafif atlatırız bu günleri.
Bebeklerinizde tuvaletini söyleme durumu var mı acaba? Doktorumuz 2 yaş öncesi eğitim sakıncalı dedi. Benim kız 1 2 aydır yaptığında bezini gösteriyo eeeh diyo yeni bez getiriyo değiştireyim diye. altını almaya gelince kaçmak istiyo. geçen hafta pişik olmuştu. Yaparken ahh ahh diye gösteriyodu bezini. Sık sık değiştirdik. Şimdi pişik geçti ama sürekli bezini gösterip duruyo. Rahatsız bezden. İstemiyomusun artık diyorum, ı ıh bye bye diyo. Çömeliyo çişini yaparmış gibi yapıyo, ben wc deyken bende bende diyo. Acaba zamanı geldi mi? Denemeli miyim tuvalet eğitimini? 2 yaşından önce kaslar tutmuyo diyolar?? Bir yandan da çocuk sinyal verir diyorlar?? Bez mi değiştirsem, sleepy kullanıyorum 6 aylıktan beri. Bilemiyorummm....... :??
Ayrı bir konu da 1,5 yaş aşısı. Şimdi okuyunca biraz ağır geçiyor sanırım. Bu dönemde yaptırmak sıkıntılı sanki. Zaten korona falan bide bağışıklığı düşmesin diye ne kadar ertelenebilir ki?? Bilen aydınlatırsa sevinirim.
Canım benim kızım da yapınca söylüyor daha kaba ama bokkk diyor😱😱😱 havalar sopuk gidiyor o yğzden şuanda alıştırmayı düşünmiyorum büyük kızım yaza gelmişti 1.5 yaşında bıraktık,,, bunda da havalar ısınınca zorlamadan yavaş tavaş alışıtıracağım inşallah🙏🙏🙏

Bizim aşımız da hiç bir sıkıntı olmadı canım her çocuk farklı tabiki 👍👍👍

Canım benim kızım da yapınca söylüyor daha kaba ama bokkk diyor😱😱😱 havalar sopuk gidiyor o yğzden şuanda alıştırmayı düşünmiyorum büyük kızım yaza gelmişti 1.5 yaşında bıraktık,,, bunda da havalar ısınınca zorlamadan yavaş tavaş alışıtıracağım inşallah🙏🙏🙏

Bizim aşımız da hiç bir sıkıntı olmadı canım her çocuk farklı tabiki 👍👍👍
:)) baak ne yaptım diyodur annesi :D
1,5 yaşında bıraktığınızda gece kaçırmalar falan veya başka bi olumsuzluk yaşadınız mı peki canım?
Valla sürekli bezini gösterip duruyo. ya güldük falan diye huy edindi ya da gerçekten rahatsız. Zamanı geldiyse kaçırmayayım diyorum ama bakalım...
Biz de şimdiye kadarki aşılar da bir sıkıntı yaşamadık. Bunda da yaşamayız inş. O zaman biran önce yaptırayım aklımdan silinsin.

:)) baak ne yaptım diyodur annesi :KK70:
1,5 yaşında bıraktığınızda gece kaçırmalar falan veya başka bi olumsuzluk yaşadınız mı peki canım?
Valla sürekli bezini gösterip duruyo. ya güldük falan diye huy edindi ya da gerçekten rahatsız. Zamanı geldiyse kaçırmayayım diyorum ama bakalım...
Biz de şimdiye kadarki aşılar da bir sıkıntı yaşamadık. Bunda da yaşamayız inş. O zaman biran önce yaptırayım aklımdan silinsin.
Canım büyük kızım çok uyumlu herşeyi söyleyen anlatan bir bebekti hiç zorlanmadım ama tabiki ara ara ufak kaçırmalar oldu ama hiç zorlamadı beni ama bu küçük fazlasıyla cadı ne yaparız bilmiyorum,,,,, aslında sağlık ocağındaki ebeyi filan arasan 1 ay geç yaptırsan bir sıkıntı olur mu ona göre gidersin

Merhaba. Dışarı çıkmıyoruz bir süredir biz de. Evde keçileri kaçırmak üzereyim ama 😱 çamaşır sepetinin içinde dans ediyor şuan mesela. Evde karıştırmadığı yer yok. Stok yapmıyorum ben de. Marketler açık olacak nasılsa panik yapmaya gerek yok. Şuan daha riskli geliyor bana herkes stok yapmak için marketlere doluşmuşken o kalabalığa girmek istemiyorum.
Kızlar merhaba
Benm kızım da kaka yaparken bize osurma diyor😅sonrasında gösteriyor ya da sorarsak cevap veriyor kaka yaptın mı dedğimizde. Ama tuvalet eğitimine hazır olduğunu düşünmüyorhm ben sabahları dopdolu oluyor bezi 😅
Aşı konusunu sağlık ocağına sormak daha doğru olur sanırım. Ben bir umut bu ara gelmeyin derler diye önce aradım gelin yapalım demişlerdi. Geçen haftaydı bu tabi şuan ne derler bilmiyorum.

Merhabalar, nasılsınız?
Buralar yine sessiz kalmış 🥺
Evde aktivite bulmaya çalışıyorum bol bol. Dışarı çıkmadığımız icin sıkılıyor bir süre sonra. Sürekli oyun bi yandan yemek bi yandan temizlik ve gündem. Vakit nasıl geçiyor anlamıyorum

Evde aktivite bulmaya çalışıyorum bol bol. Dışarı çıkmadığımız icin sıkılıyor bir süre sonra. Sürekli oyun bi yandan yemek bi yandan temizlik ve gündem. Vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
Bende de aynıı. Dinlenmeye zaman bulamıyorum.
tv telefona çok sardı bu aralar :(
Müzik listesi oluşturacağım onun için bugün bir saate yakın dans etti müzik açınca😅

Back