- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #53.601
İnşallah sıkıntılı hir durum yoktur. Bu terlemeleri yüzünden hastalanıyor mu sık sık?Be
bence rüya görüyo olabilir çünkü benim oğlum bazen konuşuyor uyurken gülüyo hatta bak saat kaç ayaktayım mesela evet bebeklerin bir anı bir anını tutmuyor insallah düzene girer sağlıklı olsun larda kg pek dert etmiyorum dediğim gibi ama dün kafamı karıştırdı kadın acayip haraketli bide bacakları görsen mor mor oraya buraya koşmaktan masa sandalye cıkmaktan sürekli dikkat ediyorum ama kasla göz arasında neler apıyo neler kızım hiç böyle değildi tabiki haraketliydi ama bu yok altını bile zor temizleyip zor bağlıyorum dk yerinde durmuyo hayır bide uyumuyo sabahın 6-7 en geç 7.30 ayakta oluyo muhtemelen uyumadıgı içinde böyle uykusu oluyo ama uyku zamanı deliriyo resmen direniyo uykuya sonra uyuyunca uyanınca kendine geliyo ben bide şey. Sorcam sizlere aşırı terleme durumu var özellikle uykuda Dr normal demişti ama en son 7-8aylık sünnet oldugunda kan tahlili vermiştik dün kiz kafamı karıştırdı siz tahlil yaptırın dedi terleme durumu için bizde eşimin işi nedeniyle mahrumiyet bölgesinde kalıyoruz anca izine gidince tam teşekküllü bir Hastaneye gidebiliriz oda anca yaza nasipse bakalım öyle ki çocuk Dr bile yok hastanede bişey olunca saglıkocagına gidiyoruz genelde Rabbim yavrularımza sağlık versin
Merhaba, kısır döngümde devam ediyorum ben Ele avuca sığmıyor bu bebekler artıkMerhabalar nasılsınız. Bayadır giremiyorum okul ev çocuk hamilelik derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Biz daha aşıyı 23 martta vurulacağız. Kilosu da evde tarttığım kadarıyla 9800 filan. Balık yağı kullananınız var mı ne kullanıyorsunuz
Ocean portokal aromalı olanını kullanıyoruz biz bir yaşından beri.