- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.621
benim de 8 gun gecikti ama test yok evde.disari cikmiyoruz.ihtimal yok diye bekliyorum.koronadan mevsim gecisinden filandir diye umuyorum.Kızlar ben çok stresliyim adetim 6 gün gecikti
Ayyyy inşallahhh bende öyle düşünüyorum yaqaq yoksa çok zorbenim de 8 gun gecikti ama test yok evde.disari cikmiyoruz.ihtimal yok diye bekliyorum.koronadan mevsim gecisinden filandir diye umuyorum.
Bi de ben doğum kontrol hapı kullanıyorum o yğzden adet olmam lazımdıbenim de 8 gun gecikti ama test yok evde.disari cikmiyoruz.ihtimal yok diye bekliyorum.koronadan mevsim gecisinden filandir diye umuyorum.
Benimki de bayılıyor dansa sürekli radyo açık yabancı tekno müzik seviyorBende de aynıı. Dinlenmeye zaman bulamıyorum.
tv telefona çok sardı bu aralar
Müzik listesi oluşturacağım onun için bugün bir saate yakın dans etti müzik açınca
Haydaa doğum kontrol hapı kullanıyorsan büyük ihtimal olursun ya. Risk çok dusuk hapta. Ben kullanmadım hiç bu zamana kadar ama kazaya yer bırakmıyorumKızlar ben çok stresliyim adetim 6 gün gecikti
Ayyyy canım evet olmam lazım ama tık yokHaydaa doğum kontrol hapı kullanıyorsan büyük ihtimal olursun ya. Risk çok dusuk hapta. Ben kullanmadım hiç bu zamana kadar ama kazaya yer bırakmıyorum
Canım stresten olur stres yapma bir de emzırıyormusun o da, et kılıyor hormonları sen yıne de, test al için rahat etsinAyyyy canım evet olmam lazım ama tık yok
Yok canım emzirmiyorum birazdan test almaya gidecemCanım stresten olur stres yapma bir de emzırıyormusun o da, et kılıyor hormonları sen yıne de, test al için rahat etsin
13 subattan sonra nihayet 23 martta regl oldum.insallah sen de olursun bir an önce.Yok canım emzirmiyorum birazdan test almaya gidecem
Ayyyy inşallah canım yaa13 subattan sonra nihayet 23 martta regl oldum.insallah sen de olursun bir an önce.
Hangi şarkıcıları ve şarkıları seviyorBenimki de bayılıyor dansa sürekli radyo açık yabancı tekno müzik seviyorbi kaç tane sevdigi şarkıcı var. Ayırt ediyor müzikleri. Bi de arada çocuk şarkıları açıp danslarını taklit ediyoruz. Onlar bayağı oyaliyor zaten
Geçmiş olsun canımKızlar test aldım gebelik yok,,, bende adet söktürücü aldım içicem
Çok şükür stresim kalktı ortadan
Cocomelon kanalını seviyor. Onun dışında normal yabancı şarkıcılar bruno mars dua lipa falan dinliyorHangi şarkıcıları ve şarkıları seviyor
Ben de liste yapacağım kızıma. Simple songs hesabı var youtubeda onları genelde seviyor, kolay olanları tekrar etmeye çalışıyor. Karpuz adam, ceviz adam, sar makarayı, otobüs motobüs türkçe şarkılar var biraz da.
Ben geçen gün pogaca yaptım patatesli onu yedi bol bol havuçlu kek irmik tatlısı sütlaç her gün bir sey yapıyorum. Bugün puding yapicam bir de pizza. Şimdi tarhana çorbası içecek yanına köfteBugün neler yedi -yiyecek- bebekleriniz? Ne yapacağma karar veremiyorumm ben
Sabah avokado, yumurta, peynir vs klasik kahvaltı hazırladım çok az yedi bugün.
sonra mamasını içip uyumak istedi ama uyumadı. (Yemeği az yediğinde mama içebilmek için uyuyacakmış gibi yapıyor bu aralar)
Çilek ve bir kare çikolata yedi sonrasında. ( çilek en sevdiği meyve oldu tutturdu mu alana kadar susmuyor. Çilek çilek çilek çilek çilekÖğle yemeği yedirip yatırıcam birazdan karar verir vermez
Bruno mars ben de çok severim yarın ondan da ekleyeyim birkaç parçaCocomelon kanalını seviyor. Onun dışında normal yabancı şarkıcılar bruno mars dua lipa falan dinliyordans etmeye bayılıyor hareketli şarkı olsun yeter
Afiyetler olsunBen geçen gün pogaca yaptım patatesli onu yedi bol bol havuçlu kek irmik tatlısı sütlaç her gün bir sey yapıyorum. Bugün puding yapicam bir de pizza. Şimdi tarhana çorbası içecek yanına köfte
Benimki çocuk şarkıları ayırt ediyorBruno mars ben de çok severim yarın ondan da ekleyeyim birkaç parça
Afiyetler olsun
Dün hurmalı puding/muhallebimsi bir şey çok az da olsa yedi ondan. Kek ara ara yapıyorum bazen çok güzel yiyor bazen oralı olmuyor
Öğlen kabak yemeği yaptım akşama da fırında çıtır tavuk ve yanında noddle yedi.
Her gün ne yemek yapıp da yedireceğim diye düşünmek yaşlndırdı beniBenimki çocuk şarkıları ayırt ediyorbazılarını seviyor hatta bazen sevdiklerinden bile vazgeçiyor başka şarkılar arıyorum tüm gün the weeknd favorisi oldu bu sıra Zeynep Bastık da dinliyor Türkçe olarak. Genelde yabancı tekno şarkılar falan çok hoşuna gidiyor daft punk mesela her şarkısını seviyor oynuyor
Bugün de kısır yapicam onu yer artıkher gün farklı ne yemek yapsam diye dolanıyorum mutfakta erzak dolabının başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?