• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hahah hiç bitmez olur mu 😀 gece 11 den sonra uyku bastırıyor 😀 dikey şarjlı süpürge boşuna almadım salonda duruyor kırıntı oldukça açıyorum. 2 günde bir yer siliyorum o çok vakit almıyor. Ben artık ne yemek yapsam konusunda takılıyorum. Şimdi eşimde evde olduğundan sürekli bir yemek telaşı oluyor.
Mısır koymuştum geçen yazdan buzluga onları kaynattım bugün baya sevdi oğlum verdim eline kocanli şekilde kemirdi durdu 😀
Ayyyyy benim kızım da bayılıyor mısıra tabi sonrasında kakada tüm tüm :KK70: :KK70:

Hahah 😀 şimdilik çıkmadı kaka da sindirdi mi hepsini acaba 😀 yazın yedirecek meyve sebze çok bu yaz rahat geçer yemek anlamında. Koyucam önüne karpuz peynir yesin dursun 😀
Valla benim kız mısırı çok seviyor tüm tüm yutuyor demek ki🤣🤣🤣🤣

Telefona alıştı bu ara o olmadan yemek yemiyor çok sıkılıyor😜😜😜😜

Evde sıkılıyorlar ya tam parka götürmelik hava ama gitmiyoruz.
Biz bu sıra bol müzik şarkılara eşlik ediyor dans ediyor. Yemek yerken bile radyo açık

Nasıl başa çıkabiliyorsun bu kadar işle🤭
Yetişemiyorum ben bir türlü temizliğe. Evi karıncalar basıyor yiyecek taşıyınca sğa sola😣
Masasına bırakıyorum ama yemek için geri gelmiyor kesinlikle. Görünce yemekleri öyle seviniyor ki sanırsın hepsini iştahla yiyecek ama yok 🤦🏻‍♀️ Birkaç gün çok güzel yedi babası işteyken. Birkaç gündür gece çalışıyor gündüzleri evde yine bozuldu yemek yemesi😅 kahvaltıdan sonra biraz meyve ve sonrasınsa kek yedi mama içip öyle ıyudu biraz önce. Öğle yemeği uyanıncaya kaldı.

Ben de artık yeterince yemediği için kabız olduğunu düşünüyorum kızımın 😣

Öğrenmeye öğreniyor ama çok fazla kullanmıyor. Emzik olumsuz etkiliyor gibi bizimkinde. Emziği olursa konuşmaya meyilli olmuyor. Uyanınca saklıyorum bir süredir.

Pankek ve krep seviyor bu aralar. Tahin pekmez sürüp veya banmak suretiyle yiyor😅
Kaşarlı omlet yapıyorum onu bazen bitiriyor bazen dokunmuyor. Sabah patatesli yumurta yapmış babası bitirdi. Peynirleri farklı farklı almaya başladım. Şekilli olanlar, topi olanlar, çubuk ve tel peynir. Birinden sıkılınca diğerine başlıyorum. Mücver sevebilir.
domates salatalık peynir fix koyuyorum önüne yumurtadan sıkılırsa bir süre ara veriyorum (pankek, krep olarak veriyorum bu zamanlarda)
Geçen hafta kreplerle tavuklu dürüm yaptım fırında öğle yemeğinde onu da baya sevdi.
Tavuklu bulgur pilavını da yiyor kendince.
göz yumurta denedim bir de, sarılara ekmek banmayı çok sevdi ama fazla yemedi😅
Etkinlik ben de araştıracağım fakat ev işlerini halledemiyorum dert oldu içime🤦🏻‍♀️
Müzik dinleyip dans etmeye çalışıyoruz bu sıralar. Çocuk şarkılarını tekrar etmeye çalışıyor. Keçeli boya almıştık onlarla birlikte resim çiziyoruz, koltukları duvarları karalıyor sonra 🤣
Manyetik hayvanlar seti almıştım. Buzdolabına tak çıkar yapıyor, hayvanların isimlerine de çalışıyor bu şekilde.
bi ara kapıya koli bandı asıp o banda top yapıştırma etkinliği yapıyorduk kapıdan geçerken saçları yapışınca korkmaya başladı. Bu da denenebilir 😀
Küçük bir kutuyu deldim, renkli pipetleri o deliklerden geçirdiği bir oyun oldu. Uzun zaman oldu ama baya ilgisini çekmişti.
Yumurtayı her türlü denedim canım ben yine yemedi cicik kokuusndan biliyor resmen kahvaltı diy3 bi öğün yok geçen güzelce hepsinden hazırladım uzun zamandır kahvaltı yapmıyor belki yer diye tabağı ters ceviriverdi o teLe bakacak ben bir iki lokma yedrcem yoksa hiç yemiyor bu teL işi kötü oldu ama nasil vazgecrcem sizin bebisler kendisini mi yiyor siz mi yedriyorsunuz benimki mama sandalyesinde çok sıkılıyor o yüzden eline tel veriyorum ama buda olumsuz etkiledi etkililik olarak bizde dand5ediyoruz boya yapıyoruz arabalarla oynuyoruz buzdolabına tak çıkar yapıyoruz derken bi şekilde geçiyor ama uyku sikintumiz haka var bi duzen oturmadi

Aynen benum oglumda ole canım bu tel işi kötü oldu ya beb k3ndi yesin öğrensin istiyorm ama o tabağı ters ceviriyor onun onune koymuyorum o yüzden veriyorum teli ben yediriyorum hiç yapmam demistim ama yaptım 🤣

Hahah hiç bitmez olur mu 😀 gece 11 den sonra uyku bastırıyor 😀 dikey şarjlı süpürge boşuna almadım salonda duruyor kırıntı oldukça açıyorum. 2 günde bir yer siliyorum o çok vakit almıyor. Ben artık ne yemek yapsam konusunda takılıyorum. Şimdi eşimde evde olduğundan sürekli bir yemek telaşı oluyor.
Mısır koymuştum geçen yazdan buzluga onları kaynattım bugün baya sevdi oğlum verdim eline kocanli şekilde kemirdi durdu 😀
Ben de mi alsam acaba süpürgeden😅 ben dağınıklığı toplamaya eriniyorum ya 🥺

Yumurtayı her türlü denedim canım ben yine yemedi cicik kokuusndan biliyor resmen kahvaltı diy3 bi öğün yok geçen güzelce hepsinden hazırladım uzun zamandır kahvaltı yapmıyor belki yer diye tabağı ters ceviriverdi o teLe bakacak ben bir iki lokma yedrcem yoksa hiç yemiyor bu teL işi kötü oldu ama nasil vazgecrcem sizin bebisler kendisini mi yiyor siz mi yedriyorsunuz benimki mama sandalyesinde çok sıkılıyor o yüzden eline tel veriyorum ama buda olumsuz etkiledi etkililik olarak bizde dand5ediyoruz boya yapıyoruz arabalarla oynuyoruz buzdolabına tak çıkar yapıyoruz derken bi şekilde geçiyor ama uyku sikintumiz haka var bi duzen oturmadi
Telefon konusu cidden sıkıntılı bizde de var aynı dert :(
Bir de çözmüşler bizi biliyorlar bir şey yemezlerse yesinler de nasıl yerlerse diye telefonu açacağmızı. Bakıcısındayken telefon diye tutturmuyor ve tabağını nerdeyse bitirecek kadar da yiyordu çünkü kurallarını iyi öğrenmişti. Bize gelince nooo🥺
Birkaç gün ben alıştırdım telefonsuz videosuz yemeye ama babasıyla sofraya oturunca anında geriledi🤦🏻‍♀️
ilk defa yarım saat boyunca mama sandalyesinde oturup yemeklerini yemeye başlamıştı.
normalde kendisi yiyor (yemeye çalışıyor ya da) ama telefon video açılırsa zombi gibi olduğu için o aea ben tıkıyorum😹
Uyku konusunda da sıkıntılar başladı bu aralar anlayamıyorum nedenini.
kendi kendine beşiğinde uyuyan çocuk katiyen bizsiz uyumaz oldu. Dün gece dörde kadar uyumadık hiç sabah da altıda güne başladı🤷🏻‍♀️ Kahvaltıda bir çatal bile yemedi böyle olunca aç aç gitti uyudu sonra şimdi tekrar deneyeceğim bir şeyler yedirmeyi.
tv kumandalarını, telefonu ve laptobu saklıyorum ben bazen gözünün önünde olmayınca istemiyor.

Anneler , karantina günleriniz nasıl geçiyor ? Oğlum bir haftadır tv ye alıştı maalesef. Gün boyu onunla oynuyorum vakit geçirmeye çalişiyorum ama 24 saat oyun oynanmaz. Regl olmuşum bir de .. mecburen nefes almak için tv açıyorum arada. Benimle aynı durumda olan var mı ? 😞

Anneler , karantina günleriniz nasıl geçiyor ? Oğlum bir haftadır tv ye alıştı maalesef. Gün boyu onunla oynuyorum vakit geçirmeye çalişiyorum ama 24 saat oyun oynanmaz. Regl olmuşum bir de .. mecburen nefes almak için tv açıyorum arada. Benimle aynı durumda olan var mı ? 😞
Hep aynı canım sürekli.oyunda olmuyo mecbur açıyoruz vakit geçmiyor yoksa

Malesef bizde de aynı. Program da beğenmiyor kumandayı elimize verip değiştirmemizi istiyor sürekli. İşim olmadığında saklıyorum ben kumandayı p zaman istemiyor. Ama gün içinde illa ki açıyorum artık kendime soluklanma zamanı ayırmak için

aminebusra aminebusra canınmm nerelerdesin🤔🤔🤔🤔

Kızlar nasıl❤❤❤🙏
Teşekkür ederim canım sağolasın uzun bi süre kk giremedim gecen gün girdim baktım epey yazmışsınız ucu kaçtı okuyamadım mesajları yazamadimda sen nasilsin kizlar nasıl
Benimkiler iyi fena değil çok şükür minik olan kızım yemek sorunu var yemeği ağzında bekletiyor çok geriyor beni bi care bulamadım ama zaten çok küçük kısa zayıf iyice gelişimi duracak çene papuç kadar :KK48:

Malesef bizde de aynı. Program da beğenmiyor kumandayı elimize verip değiştirmemizi istiyor sürekli. İşim olmadığında saklıyorum ben kumandayı p zaman istemiyor. Ama gün içinde illa ki açıyorum artık kendime soluklanma zamanı ayırmak için
Ayyy o kumandayı elime zorla koyup değiştirtme çabası bizde de var 😂😂😂

Back