2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimkide mama sandalyesini baştan istemedi ama ben yılmadım yemezsr yemesin ama otursun dedim bıraktım sandalyede ondan alıştı şimdi mama deyince sandalyeye gidiyor hemen oturtun beni diye. Aksam en son 7 gibi yiyor 8 de cok az meyve falan yiyor 9.30 gibi de emip uyuyor.

Paraları çocuğa saçtım indimden bez islak mendil gıda ne varsa toparladım zuber kids yiyor benimki severek onu bile indirimden yakaladım iyi oldu. Subata kadar bez stogum mayisa kadar da mendil stogum var
Siz neler yapıyorsunuz kızlar

Ayyyy ne güzel ben hiç netten alışveriş yapamıyorum canım yaaaa nedense güvenemiyorum sanki hep sorun çıkacakmış gibi görünüyor

Bizde iyiyiz kızımın üst 2 dişi daha patladı
Ben çok kötü öksürüyorum
Bugün sabah da kızım öksürmeye başladı bi doktora gidicem birazdan

Siz neler yapıyorsunuz

Ya aslında netten daha kolay iadesi falan uzun süredir netten alıyorum ben sorun çıkmadı şimdiye kadar.
gecmis olsun hava değişimleri çok fena bu ara gündüz sıcak oluyor akşam buz gibi.
biz de keyifler iyi bu sıra cok dillendi benim hınzır oyuncak telefon aldim ona alo diye diye geziyor ortalıkta yeni bi kaç kelime de ogrendi bol bol onları tekrarlıyor

Herkes netten daha kolay ve indirimli olduğunu söylüyor ama bi türlü cesaret edemiyorum

Evet canım mevsim geçişleri zorluyor benim kızım oyuncak telefonu istemiyor bizim telefonlara saldırıyor alıyor elinde alo diyor nasılsın diyorum iyyyimmm diyor

Kış olunca evde kalıyoruz mecbur dışarı çok çıkılmıyor böyle olunca da evde sıkılıyor saklambaç körebe yakalamaca filan oynuyoruz ama sürekli ilgilenmemi istiyor

Bende işi gücü bırakıp ilgileniyorum napim işler zaten bitmiyor bi daha küçüklüklerini yaşayamayacağız o yüzden bol bol kucaklayıp sarılıp oynuyoruz

Evde oyun kısıtlı oluyor ya bende hep dışarda gezsin istiyorum ama olmuyor tabi. Bende bol bol oynuyorum arada kendi oynamak istiyor oyuncaklarıyla o zaman bırakıyorum kafasına göre takılıyor seneye yaza tam bicir bicir olacaklar eve zor sokariz artık

Ayyy evet yaaaa geçen gün dışarı çıktım kızım bebek arabasında her gördüğünü istiyor bu bu bu diye gösteriyor bide yaza arabaya binmek istemezse vayyyy halimeeeee

Büyük kızımla bu küçük cadı karakter olarak bambaşka

Şimdi diyorum ben çocuk büyütmemişim küçüğü görünce

Hahah annemde her biriniz farkli büyüdünüz der hep benimki yerinde durmayan bi çocuk olduğu icin sakin bi bebek görünce şaşırıyorum bünyem harekete alışmış

Hahah annemde her biriniz farkli büyüdünüz der hep benimki yerinde durmayan bi çocuk olduğu icin sakin bi bebek görünce şaşırıyorum bünyem harekete alışmış
Benim ilk kızım bıraktığım yerde uyur kendi kendine oynardı bi tek yemek konusunda çok zorlandım hiç birşey yemezdi

Bu cadı da aksine çok yaramaz yerinde durmuyor yemek konusunda üzmüyor çok şükür

Kızlar valla ben çıldırmak üzereyim bu zamana kadar iştahı yerinde olan 3 öğün 2 ara öğün yiyen oğlumun iştahı gitti. Kahvaltı zorla birkaç lokma onu da geç yaptırıyorum yemiyor diye ara öğün yoğurdumuzu yiyemiyoruz bu yüzden. Uyuyor uyanıyor zorla çorba tek bitirdiği yayla çorbası gerisi illa kalıyor ara öğün akşamüzeri meyveli muhallebi ya da muzla başka meyveler püre şeklinde tam da bitirmiyormuş. Akşam zaten hiç yediremiyorum genelde mama içip uyuyor. ne yapacağımı şaşırdım. Keyfi fena değil arada diş ağrısı sanırım tutuyor ağlıyor gece uykusunda ağlıyor falan. Bu ara iyi oyuncaklarıyla kendisi oynuyor geziniyor ama kilo verdi yüzü bile süzüldü sanki dr verecek kilo demişti uyarmıştı zaten hereketi arttığı ve diş çıkaracağı için yine de moralim bozuldu boya gitti sanki atıştırmalık ne yapabilirim evde

Havuçlu kek yapıyorum ben yagsiz onu yiyor atistirmalik gibi deneyebilirsin. Zuber kids alıyorum hurmayla yapılıyor içinde katkı maddesi falan yok eline verebilirsin geze geze yer belki bazen de tuzsuz cubuk kraker veriyorum bi kaseye koyuyorum hem oyun hem yemek oluyor. Evde kendim yapacaksam genelde muhallebi meyve salatası falan öyle şeyler yapıyorum ama arada bu saydıklarım değişik geldigi icin hoşuna gidiyor. Hem hurmali tatli kilo aldırır

Zuber kids duydum gördüm de alıcam. Muz veriyorum eline güzel yer bitirir, çubuk kraker de veriyorum. Bu ara mevsimi olduğun için cennet hurmasıyla muz falan karıştırıyorum ceviz vs öyle yiyor sevdi onu da. Havuçlu cevizli kek de aklında hatta kuru meyvelerde katmak istiyorum inşallah yer. Süt verdim biraz içti buruşturdu yüzünü muzlu denicem.

Dis dönemi olur öyle huysuzluklar bir de bu sıra değişik gördükleri her şeyi yemek istiyorlar yani en azından benimki öyle zuber severek yiyor hatta trendyolda indirimi var ordan 15 li sipariş ettim marketteki fiyattan daha ucuza geldi

Bebeklerin kelimeleri ne durumda acaba. Kizim 3-4 kelimesi anca var. Cok sakin bir bebek kendi kendine acikana yada uykusu gelene kdar oynar. İlk kizim cok haraketli uyumayi sevmez ve cok meraklydi erkenden konusmata baslamisti. Simdi bu durum normal mi degil mi kestiremiyorum

Canım her bebek farklıdır

Benim büyük kızım da çok akıllıydı kendi kendine uyur oynardı bi tek yemek yemek istemez sıkıntı ordaydı

Ama küçük kızım çok cadı saniye yerinde durmuyor her yeri karıştırıyor çok yaramaz o yüzden için rahat olsun

Kelime olarak anne,,, baba,,,,abla,,,,abi,,,,gel,,,aç,,,,kapa,,,,dede,,,,
Bitti,,,,,abovvvvv,,,,,hayır a ayııııııııı diyor şimdilik böyle canım ama dediğim gibi her çocuk farklıdır

Günaydınlar
Hastalıktan kurtulamadık hala biz. Sürekli uyandı durdu gece saat üç ile sekiz arasında ise hiç uyumadı. Bi ara dalar gibi oldu bu sefer de öksürmekten uyuyamadı

Günaydınlar
Hastalıktan kurtulamadık hala biz. Sürekli uyandı durdu gece saat üç ile sekiz arasında ise hiç uyumadı. Bi ara dalar gibi oldu bu sefer de öksürmekten uyuyamadı
Canım geçmiş olsun bizde hastayız antibiyotiğe başladık yaaaaaa valla hiç sevmiyorum antibiyotik vermeyi ama vermeyince geçmiyor sende doktora götürdün mü

Benimki çok hareketli kendi kendine de oynar birliktede oynariz. Yerinde durmuyor hiç. Baba anne mama düştü gitti güle güle su suluk diyor

Günaydınlar
Geçmiş olsun hastalık dönemi çok zor ya bizlere bile zorken onlar icin durum nasıldır.

Canım geçmiş olsun bizde hastayız antibiyotiğe başladık yaaaaaa valla hiç sevmiyorum antibiyotik vermeyi ama vermeyince geçmiyor sende doktora götürdün mü
Geçmiş olsun hastalık dönemi çok zor ya bizlere bile zorken onlar icin durum nasıldır.
Sağ olun
Size de geçmiş olsun Kmsl Hnd pazarte günü götürmüştük doktora iki tane şurup yazdı biri antibiyotik hala devam ediyoruz kullanmaya. O zamana göre daha iyi aslında ateşi falan çıkmıyor en azından. Doktora götürdüğümüzde öksürüğü yoktu iki gündür öksürük de başladı balgam atmaya çalışıyor gibi.
Düzelme olmassa Pazartesi Tekrar gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…