- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.961
Benimkide mama sandalyesini baştan istemedi ama ben yılmadım yemezsr yemesin ama otursun dedim bıraktım sandalyede ondan alıştı şimdi mama deyince sandalyeye gidiyor hemen oturtun beni diye. Aksam en son 7 gibi yiyor 8 de cok az meyve falan yiyor 9.30 gibi de emip uyuyor.Ne güzel oynaması yemek yemesi canım mama sandalyesine bende alıştırsam artık hergun koycam masada benim kucağımda oturuyor onu da çok yemiyor zaten en baştan beri hiç iştahı yok biliyosun gün içinde neler verceğini şaşırdım bende sadece mama içiyor çok az yemek güzelce kahvaltı yapsın istiyorum âmâ yok gezerek yemeye alıştı benim hatam durmuyor diye aldım hep mama sandalyesinden şimdi hiç oturmuyor en son kaçta karnını doyuriyosun canım kaç saat dayanıyor due merak ediyorum 10 da ben mama içirip öle yatıyorum âmâ 8 den sonra bisey verilmese daha iyi olurmuş b3nde ac kalır diye veriyorum sen emziryomusun yatmadan
Ayyyy ne güzel ben hiç netten alışveriş yapamıyorum canım yaaaa nedense güvenemiyorum sanki hep sorun çıkacakmış gibi görünüyorParaları çocuğa saçtımindimden bez islak mendil gıda ne varsa toparladım zuber kids yiyor benimki severek onu bile indirimden yakaladım iyi oldu. Subata kadar bez stogum mayisa kadar da mendil stogum var
Siz neler yapıyorsunuz kızlar
Ya aslında netten daha kolay iadesi falan uzun süredir netten alıyorum ben sorun çıkmadı şimdiye kadar.Ayyyy ne güzel ben hiç netten alışveriş yapamıyorum canım yaaaa nedense güvenemiyorum sanki hep sorun çıkacakmış gibi görünüyor
Bizde iyiyiz kızımın üst 2 dişi daha patladı
Ben çok kötü öksürüyorum
Bugün sabah da kızım öksürmeye başladı bi doktora gidicem birazdan
Siz neler yapıyorsunuz
Herkes netten daha kolay ve indirimli olduğunu söylüyor ama bi türlü cesaret edemiyorumYa aslında netten daha kolay iadesi falan uzun süredir netten alıyorum ben sorun çıkmadı şimdiye kadar.
gecmis olsun hava değişimleri çok fena bu ara gündüz sıcak oluyor akşam buz gibi.
biz de keyifler iyi bu sıra cok dillendi benim hınzıroyuncak telefon aldim ona alo diye diye geziyor ortalıkta yeni bi kaç kelime de ogrendi bol bol onları tekrarlıyor
Evde oyun kısıtlı oluyor ya bende hep dışarda gezsin istiyorum ama olmuyor tabi. Bende bol bol oynuyorum arada kendi oynamak istiyor oyuncaklarıyla o zaman bırakıyorum kafasına göre takılıyorHerkes netten daha kolay ve indirimli olduğunu söylüyor ama bi türlü cesaret edemiyorum
Evet canım mevsim geçişleri zorluyor benim kızım oyuncak telefonu istemiyor bizim telefonlara saldırıyor alıyor elinde alo diyor nasılsın diyorum iyyyimmm diyor
Kış olunca evde kalıyoruz mecbur dışarı çok çıkılmıyor böyle olunca da evde sıkılıyor saklambaç körebe yakalamaca filan oynuyoruz ama sürekli ilgilenmemi istiyor
Bende işi gücü bırakıp ilgileniyorum napim işler zaten bitmiyor bi daha küçüklüklerini yaşayamayacağız o yüzden bol bol kucaklayıp sarılıp oynuyoruz❤❤❤❤
Ayyy evet yaaaa geçen gün dışarı çıktım kızım bebek arabasında her gördüğünü istiyor bu bu bu diye gösteriyor bide yaza arabaya binmek istemezse vayyyy halimeeeeeEvde oyun kısıtlı oluyor ya bende hep dışarda gezsin istiyorum ama olmuyor tabi. Bende bol bol oynuyorum arada kendi oynamak istiyor oyuncaklarıyla o zaman bırakıyorum kafasına göre takılıyorseneye yaza tam bicir bicir olacaklar eve zor sokariz artık
Hahah annemde her biriniz farkli büyüdünüz der hepAyyy evet yaaaa geçen gün dışarı çıktım kızım bebek arabasında her gördüğünü istiyor bu bu bu diye gösteriyor bide yaza arabaya binmek istemezse vayyyy halimeeeee
Büyük kızımla bu küçük cadı karakter olarak bambaşka
Şimdi diyorum ben çocuk büyütmemişim küçüğü görünce
Benim ilk kızım bıraktığım yerde uyur kendi kendine oynardı bi tek yemek konusunda çok zorlandım hiç birşey yemezdiHahah annemde her biriniz farkli büyüdünüz der hepbenimki yerinde durmayan bi çocuk olduğu icin sakin bi bebek görünce şaşırıyorum bünyem harekete alışmış
Havuçlu kek yapıyorum ben yagsiz onu yiyor atistirmalik gibi deneyebilirsin. Zuber kids alıyorum hurmayla yapılıyor içinde katkı maddesi falan yok eline verebilirsin geze geze yer belki bazen de tuzsuz cubuk kraker veriyorum bi kaseye koyuyorum hem oyun hem yemek oluyor. Evde kendim yapacaksam genelde muhallebi meyve salatası falan öyle şeyler yapıyorum ama arada bu saydıklarım değişik geldigi icin hoşuna gidiyor. Hem hurmali tatli kilo aldırırKızlar valla ben çıldırmak üzereyim bu zamana kadar iştahı yerinde olan 3 öğün 2 ara öğün yiyen oğlumun iştahı gitti. Kahvaltı zorla birkaç lokma onu da geç yaptırıyorum yemiyor diye ara öğün yoğurdumuzu yiyemiyoruz bu yüzden. Uyuyor uyanıyor zorla çorba tek bitirdiği yayla çorbası gerisi illa kalıyor ara öğün akşamüzeri meyveli muhallebi ya da muzla başka meyveler püre şeklinde tam da bitirmiyormuş. Akşam zaten hiç yediremiyorum genelde mama içip uyuyor. ne yapacağımı şaşırdım. Keyfi fena değil arada diş ağrısı sanırım tutuyor ağlıyor gece uykusunda ağlıyor falan. Bu ara iyi oyuncaklarıyla kendisi oynuyor geziniyor ama kilo verdi yüzü bile süzüldü sanki dr verecek kilo demişti uyarmıştı zaten hereketi arttığı ve diş çıkaracağı için yine de moralim bozuldu boya gitti sanki atıştırmalık ne yapabilirim evde
Havuçlu kek yapıyorum ben yagsiz onu yiyor atistirmalik gibi deneyebilirsin. Zuber kids alıyorum hurmayla yapılıyor içinde katkı maddesi falan yok eline verebilirsin geze geze yer belki bazen de tuzsuz cubuk kraker veriyorum bi kaseye koyuyorum hem oyun hem yemek oluyor. Evde kendim yapacaksam genelde muhallebi meyve salatası falan öyle şeyler yapıyorum ama arada bu saydıklarım değişik geldigi icin hoşuna gidiyor. Hem hurmali tatli kilo aldırır
Dis dönemi olur öyle huysuzluklar bir de bu sıra değişik gördükleri her şeyi yemek istiyorlar yani en azından benimki öyleZuber kids duydum gördüm de alıcam. Muz veriyorum eline güzel yer bitirir, çubuk kraker de veriyorum. Bu ara mevsimi olduğun için cennet hurmasıyla muz falan karıştırıyorum ceviz vs öyle yiyor sevdi onu da. Havuçlu cevizli kek de aklında hatta kuru meyvelerde katmak istiyorum inşallah yer. Süt verdim biraz içti buruşturdu yüzünü muzlu denicem.
Canım her bebek farklıdırBebeklerin kelimeleri ne durumda acaba. Kizim 3-4 kelimesi anca var. Cok sakin bir bebek kendi kendine acikana yada uykusu gelene kdar oynar. İlk kizim cok haraketli uyumayi sevmez ve cok meraklydi erkenden konusmata baslamisti. Simdi bu durum normal mi degil mi kestiremiyorum
Canım geçmiş olsun bizde hastayız antibiyotiğe başladık yaaaaaa valla hiç sevmiyorum antibiyotik vermeyi ama vermeyince geçmiyor sende doktora götürdün müGünaydınlar
Hastalıktan kurtulamadık hala biz. Sürekli uyandı durdu gece saat üç ile sekiz arasında ise hiç uyumadı. Bi ara dalar gibi oldu bu sefer de öksürmekten uyuyamadı
Benimki çok hareketli kendi kendine de oynar birliktede oynariz. Yerinde durmuyor hiç. Baba anne mama düştü gitti güle güle su suluk diyorBebeklerin kelimeleri ne durumda acaba. Kizim 3-4 kelimesi anca var. Cok sakin bir bebek kendi kendine acikana yada uykusu gelene kdar oynar. İlk kizim cok haraketli uyumayi sevmez ve cok meraklydi erkenden konusmata baslamisti. Simdi bu durum normal mi degil mi kestiremiyorum
Geçmiş olsun hastalık dönemi çok zor ya bizlere bile zorken onlar icin durum nasıldır.Günaydınlar
Hastalıktan kurtulamadık hala biz. Sürekli uyandı durdu gece saat üç ile sekiz arasında ise hiç uyumadı. Bi ara dalar gibi oldu bu sefer de öksürmekten uyuyamadı
Canım geçmiş olsun bizde hastayız antibiyotiğe başladık yaaaaaa valla hiç sevmiyorum antibiyotik vermeyi ama vermeyince geçmiyor sende doktora götürdün mü
Sağ olunGeçmiş olsun hastalık dönemi çok zor ya bizlere bile zorken onlar icin durum nasıldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?