• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sağ olun :KK43:
Size de geçmiş olsun Kmsl Hnd Kmsl Hnd pazarte günü götürmüştük doktora iki tane şurup yazdı biri antibiyotik hala devam ediyoruz kullanmaya. O zamana göre daha iyi aslında ateşi falan çıkmıyor en azından. Doktora götürdüğümüzde öksürüğü yoktu iki gündür öksürük de başladı balgam atmaya çalışıyor gibi.
Düzelme olmassa Pazartesi Tekrar gideceğiz.
İnşallah gerek kalmaz canım tekrardan gitmenize🙏🙏

Bende kızıma antibiyotik verince vicdanım çok sızlıyor ama vermesem de düzelmiyor ufffff çok kötü oluyorum valla😩😩❤️

Kızlar benimki hiç bisey söylemiyor anne dışında siz nasıl ogrettiniz bide ne gbi oyunlar oynuyorsunuz

Kızlar benimki hiç bisey söylemiyor anne dışında siz nasıl ogrettiniz bide ne gbi oyunlar oynuyorsunuz
Ekstra bisi yapmadım ben bol bol sohbet anlattıklarını dinleme. Bebek şarkıları dinliyoruz bol bol ve gösterdiği her nesneyi heceleyerek tekrar ediyorum hoşuna gidiyor.
Acele etmiyorum hiç illaki daha çok anlaşılır kelime söyleyecek. Bir de ilk kelimelerim diye kitap almıştım ondan resimlere bakarak çalışıyoruz

Ekstra bisi yapmadım ben bol bol sohbet anlattıklarını dinleme. Bebek şarkıları dinliyoruz bol bol ve gösterdiği her nesneyi heceleyerek tekrar ediyorum hoşuna gidiyor.
Acele etmiyorum hiç illaki daha çok anlaşılır kelime söyleyecek. Bir de ilk kelimelerim diye kitap almıştım ondan resimlere bakarak çalışıyoruz
Acaba benim oglum erken dogdugu icin mi geriden geliyor ki cabuk yurudu ama konusmasi gec olcak sanki kendince surekli konuşuyor ama oyle sizin yazdığınız kelimeri soylemiyor

İnşallah gerek kalmaz canım tekrardan gitmenize🙏🙏

Bende kızıma antibiyotik verince vicdanım çok sızlıyor ama vermesem de düzelmiyor ufffff çok kötü oluyorum valla😩😩
Mecbur kalınca veriyoruz tabi. Şuan kullanıyor kızım da inşallah düzelir biran önce çok zor onları hasta görüp elden bir şey gelmemesi

Hasta olan herkese geçmiş olsun, biz tam on dört aylık olduk, arada bir mama baba derdi şimdi onları da demiyor, hala yürümuyoruz emekleme de çok geç oldu yaşına yakın, oğlum yeni dokuz kilo oldu zayıfız, üç gündür de hasta

Acaba benim oglum erken dogdugu icin mi geriden geliyor ki cabuk yurudu ama konusmasi gec olcak sanki kendince surekli konuşuyor ama oyle sizin yazdığınız kelimeri soylemiyor
Geriden gelme olduğunu düşünmüyorum çünkü her bebek farklı gelişiyor. Daha zamanı var kelimeleri öğrenmesi için siz sadece bol bol şarkı söyleyin kelime tekrarları yapın onlar hafızaya atıyor. Bi kaç ay içinde başlar söylemeye

Selam kızlar kızım da İshal oldu doktor enteregermina verdi çarşambadan beri düzelmedi hala ya bugun daha katı yaptı iştahı keyfi yerinde ama enfeksiyon olabılır mı kana bsktırmadık çocuklar hasta olmasın ya kış geldi artık

Canım hangi bebek şarkılarını dinliyorsunuz biz de tablete yükledik baya ama sıkıldı artık öğretici falan şarkılar istiyorum zaten sadece yemek yerken açıyorum yoksa mama sandalyesinde asla durmuyor. Bizde kendi kendine gevezelik var amma anlaşılmıyor. Dede, bu sanırım su demek, hadi hadi, hadi gel, bu ara aç demeye başladı oyuncakları çalıştıramayınca verip aç diyor. Baba diyordu ama bıraktı demeyi alkış yapıyor bu ara bol bol aktiviteleri çok seviyor eğitici şeyleri daha çok oynuyor başarınca alkışlıyor ne gibi oyuncaklar alabilirim eğitici

Canım hangi bebek şarkılarını dinliyorsunuz biz de tablete yükledik baya ama sıkıldı artık öğretici falan şarkılar istiyorum zaten sadece yemek yerken açıyorum yoksa mama sandalyesinde asla durmuyor. Bizde kendi kendine gevezelik var amma anlaşılmıyor. Dede, bu sanırım su demek, hadi hadi, hadi gel, bu ara aç demeye başladı oyuncakları çalıştıramayınca verip aç diyor. Baba diyordu ama bıraktı demeyi alkış yapıyor bu ara bol bol aktiviteleri çok seviyor eğitici şeyleri daha çok oynuyor başarınca alkışlıyor ne gibi oyuncaklar alabilirim eğitici
Baby tv nin şarkılarını seviyor youtube da baby tv turkce kanalı var oradan açabilirsin. Baby shark diğer favori şarkımız İngilizce şarkılarda dinliyor abc kids tv den açıyorum onları da

Selam kızlar oğluma balık daha hiç vermedim siz neyle başladınız hangi tur balık verdiniz hamsi aldık ama içini verdim pek sevmedi domates yeni verdim çok güzel yeDi aksama sivilce gbi alerji oldu insallag domates degildir ilk defa biseyi cok sevdi:( buarda mama sandalyesine baya alıştı çok şükür günlük neler veriysounuz yemek olarak yada atistirmalik

Selam kızlar kızım da İshal oldu doktor enteregermina verdi çarşambadan beri düzelmedi hala ya bugun daha katı yaptı iştahı keyfi yerinde ama enfeksiyon olabılır mı kana bsktırmadık çocuklar hasta olmasın ya kış geldi artık
Geçer canım benim oğlumda oldu bizde kullandık çok şükür geçti bizde tahlil yaptırmadım doktor gerek duysaydı yapardı ah biz anneler çok pimlirikliyiz:) için rahat olsun canim

Selam kızlar oğluma balık daha hiç vermedim siz neyle başladınız hangi tur balık verdiniz hamsi aldık ama içini verdim pek sevmedi domates yeni verdim çok güzel yeDi aksama sivilce gbi alerji oldu insallag domates degildir ilk defa biseyi cok sevdi:KK43: buarda mama sandalyesine baya alıştı çok şükür günlük neler veriysounuz yemek olarak yada atistirmalik
Hamsi bebekler çok sevmezmiş balıkçı demişti 😀 sardalya veriyorum her hafta biraz daha yagli kaldığı icin eti yiyor hamsiye gore daha yagli et. İzgara yapıyorum her hafta 7-8 adet sardalya yer.
Günlük atistirmalik elma ayva armut falan meyve veriyorum eline bazen çubuk kraker yiyor bende görüp 😀 çok yemek ayırmıyor bende o gün ne yapıyorsam onu veriyorum. Sadece 3 günde bir ona ekstra ciğer yapıyorum o kadar

Hamsi bebekler çok sevmezmiş balıkçı demişti 😀 sardalya veriyorum her hafta biraz daha yagli kaldığı icin eti yiyor hamsiye gore daha yagli et. İzgara yapıyorum her hafta 7-8 adet sardalya yer.
Günlük atistirmalik elma ayva armut falan meyve veriyorum eline bazen çubuk kraker yiyor bende görüp 😀 çok yemek ayırmıyor bende o gün ne yapıyorsam onu veriyorum. Sadece 3 günde bir ona ekstra ciğer yapıyorum o kadar
Hadi ya bende ilk hamsi aldım çocuğa 😂 ciğer ne ciğeri yapisyun canım ayvayı nasıl yiyor canım senin oğlanın maşallahı var he benden iyi çiğniyor 🤭 ben ciğer de vermedim hiç domatesi de yeni verdim düşün aman çok cesartesizim çocuk yiyo aslinda verince ben korkuyom boşuna domatesi de gayet iyi yedi yiyemez due yaz boyu vermedim hiç

Selam kızlar oğluma balık daha hiç vermedim siz neyle başladınız hangi tur balık verdiniz hamsi aldık ama içini verdim pek sevmedi domates yeni verdim çok güzel yeDi aksama sivilce gbi alerji oldu insallag domates degildir ilk defa biseyi cok sevdi:KK43: buarda mama sandalyesine baya alıştı çok şükür günlük neler veriysounuz yemek olarak yada atistirmalik
Hamdi sardalya ve levrek verdim ama küçük. Balıkları. Daha çok yemeği sevdi genel olarak çok iştahlı değil önüne koyuyorum neyi ne kadar yemek isterse yiyor bizimle sofrada
gün içinde de meyve veriyorum eline yada kuru kayısı kuru incir gibi atıştırmalılar yada şekersiz bebek keki yapıyorum onu veriyorum nar favorisi bu ara onu yiyor değişiyor aslında bazen sadece emiyor
Domates alerjik bir sebze dikkat etmek gerek bide mevsimi değil ya ben vermiyorum

BebeğiniZe köy tavuğu verdiniz mi hanımlar yani uzun bir süre kaynatmama rağmen hala sertti daha önce yaptığım bişey değil ilk defa vericem suyu çok güzel çıktı ama eti sert normal bir durum mu

Hadi ya bende ilk hamsi aldım çocuğa 😂 ciğer ne ciğeri yapisyun canım ayvayı nasıl yiyor canım senin oğlanın maşallahı var he benden iyi çiğniyor 🤭 ben ciğer de vermedim hiç domatesi de yeni verdim düşün aman çok cesartesizim çocuk yiyo aslinda verince ben korkuyom boşuna domatesi de gayet iyi yedi yiyemez due yaz boyu vermedim hiç
Haha aynen güzel çiğniyor ama ben elimi korkak alıştırmadım 😀 kuzu ciğer yiyor haşlayıp veriyorum eline. Domates mevsimi olmadığı icin vermiyorum artık. Ayvayı normaldr dilim yapıp veriyorum ama geçen pazar torbasından kaptı bi bütün ayva ısıra ısıra bitirdi hepsini 😀😀

Haha aynen güzel çiğniyor ama ben elimi korkak alıştırmadım 😀 kuzu ciğer yiyor haşlayıp veriyorum eline. Domates mevsimi olmadığı icin vermiyorum artık. Ayvayı normaldr dilim yapıp veriyorum ama geçen pazar torbasından kaptı bi bütün ayva ısıra ısıra bitirdi hepsini 😀😀
Aferim valla ona 😂takdir ediyorum seni canım zaten ilk cocugun âmâ çok cessretlisin yani ablamda sen gibiydi o direk blw yaptı 3 yaşında kızı var onunda bana hep dedi ama ben cesaret edemedim haLa ona da sorarım bisey vereceksem yiyebilir mi yutabilir mi ver ver yer yutar niye yutamazsın korkma der her seferinde🤭

Aferim valla ona 😂takdir ediyorum seni canım zaten ilk cocugun âmâ çok cessretlisin yani ablamda sen gibiydi o direk blw yaptı 3 yaşında kızı var onunda bana hep dedi ama ben cesaret edemedim haLa ona da sorarım bisey vereceksem yiyebilir mi yutabilir mi ver ver yer yutar niye yutamazsın korkma der her seferinde🤭
Deli cesareti bendeki :KK49: Ben en küçük kardeşimi büyütürken annemde gördüm rahattı hep her konuda ondan olsa gerek bende rahat oldum. Boğulacak diye hiç korkma onlardaki küçük dil olayı bizden daha gelişmiş yiyemeyecek kadar olursa anında geri çıkarabiliyorlar ver eline ufak ufak alışsın kendi yemeye. Hem öyle olunca daha güzel doyuyorlar.

Kızlar bende haftada bir gün mutlaka balık veriyorum severek yiyor ben barbun verdim çok güzel beğendi👍👍👍
Bu sıralar mandalinayı çok seviyor

Hatta bugün pazarda mandalina alırken arkamı bi döndüm kızımın elimde mandalina var
tezgaha saldırıyordu biri vermiş eline görmedim baktım yarısın yemiş bile ama korktum yani veren insanın da söylemesi gerekiyor belki yutamayacak😥😥😥

Dün de eşimin kuzeni gelmişti 2 yaşında kızı var kızımın gözünün altı yanağını bi ısırdı resmen kan oturdu yavrum 1 saat ağladı çok üzüldüm😭😭😭😭

Back