2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşaallah boyu çok güzel :)) Allah’a emanet bu ayakkabı konusunda kafam çok karıştı dışarıda Adidas’ın ilk adımını giyiyor ama tabanı çok yumuşak ortopedik taban ile takılıyor sürekli . Evde de Kokopatik giydiriyorum o da çorap vari.

Canım baş çevresini ne dedi doktor 45 cm.buzim.doktir küçük dedi

Teşekkür ederim canım.
İlk adım ayakkabıları küçük geliyor benim kıza ya koca ayaklı olacak galiba
Canım baş çevresini ne dedi doktor 45 cm.buzim.doktir küçük dedi
Normal dediler canım. Özellikle sordum burdaki konuşmalardan dolayı.

Baya ilerleme kaydettik aslinda artik kisa mesafelerde kendi gidiyor. İki koltuk arasi vb. Tam olark cesaretlwnemwdi ama

Selam kızlar nasılsınız oğlum hasta olmuştu çok şükür şimdi iyi âmâ beni çok zorluyor çok bunaltıyor hiç kendi başına oynamıyor sürekli ağlama bağırma çabasında tv den çizgi film açıyorum bebek şarkıları attım ondan da sıkılıyor bu seferde benim tele sarıyor ordan ac diyor kesinlikle yemek yemiyor mama sandalyesinde asla durmuyor günlük bi rutinimiz yok çünkü ruh hali sürekli değişiyor çok huuzrsuz bi çocuk doğduğundan beri hep ağlar ne yapsam da yedrsem due düşünüyorum sürekli sizin bi gununuz nasil geciyor hem beslenme hem aktivite olarak yatana kadar neler yapiyosunuz

meraba gecmis olsun oncelikle.eminim cok yoruluyosunuzdur aylardir.her cocuk farkli elbet.oglum sabah kalkinca emer sonra ben kahvalti hazirlarken mutfakta dolanir kapkacakla oynar ya da cekmeceleri dolaplari acar.kahvaltida bazen yumurta ve ekmek yer.bazen agzina bisey surmez ben yerken dolanmaya devam eder.sonra odalarda dolasiriz.top, basinca muzik calan bi oyuncak, araba, ucak vs. cekmece camasir sepeti bosaltma kapilari kapatma camasir makinesinin dugmelerine basma vs vakit gecer.sonra emer uyur yarim saat ya da 1 saat en fazla.kalkinca yine dolanip etrafi kurcalama halleri.o sirada ogle yemegi icin oturturum.bazen corba icer yogurt yer.bazen hicbisey yemez.saat 2-3 gibi disari cikar bebek arabasiyla dolaniriz 45 dk filan.park market gezmesi.eve gelince biraz oyun.sonra aksam yemegi hazirliklarina baslarim.yemekten sonra muzik acariz oynatiriz babasiyla.saat 10 gibi de emer yatar.tv telfn hic yok.tabi bazi gunlee sebepsiz aglamalari huzursuzluklari da olur elbet.

E Elasu disari cikariyo musunuz her gun olmasa bile hafta 2-3 defa en azindan.ihtiyac duyuyorlar cunku.
Çıkıyorum canım buaralar hava çok soğuk diye sık çıkmıyoruz sadece oğlum da aynu cekmece karıştırır düğmelere başar âmâ bu an fazla 5 dakika sürer çok sıkılgan bir çocuk çok yorucu hiç mennun olmaz sürekli ağlıyor oda beni çok yoruyor alt değişirken kendini attirir bağırır deli gibi sanki dövüyorum sanar bi duysa nasıl vakit gecirecegimi sasrdim

Oğlunun yaptıklarını benum oğlumda yapıyor canım sadece tek farkı benimki hiç busey yemiyor bana da yedirtmiyor kahvaltı zor yapıyorum o uyuyunca biseyler hazırlarım oda anca yarım saat yada 1 saat uyur gece de defalarca kalkar meme de yok bizde 6 ayda bitti ben hep sağarak verdim emmedugi için o yüzden mama veriyorum bi rutini yok yemek düzeni yok yesin istiyorum yok onun gelişimi için biseyler yapıyorum oyun oluşturuyorum oda yok kendimi yetersiz hissediyorum artık

Benim oğlum öyleydi.sizi çok iyi anlıyorum.hep huzursuz bir bebekti.cok bir şey yemezdi.zor bir süreç.o huysuzlandikca ben de gerilirdim.ben gerildikçe o daha da huzursuz olurdu.simdi aklıma keşke bol bol sarılsam neşelendirsem daha güzel geçer miydi vakitlerimiz diye bir çözüm geliyor.daha pozitif olsaydim belki o da rahatlardı diye düşünüyorum.tabi uykusuzluk da insanin enerjisini düşürüyor.. 1.5 yaşında falan oyun hamuruyla çok oynamıştık.tabi arada yemeye çalışıyordu ama epey oynuyorduk.kosmali yakalamalı oyunlar olabilir.

Geçmiş olsun. Her bebek farklı kişilikleri yavaş yavaş gelişiyor kendilerinin ve yaptirabildiklerinin farkına varıyorlar.
Benim oğlum baya hareketli bi dk durmaz yerinde yemek yerlen bile ya ayakları sallar ya kafayı ama iştahlı doğduğundan beri öyle. Yemek için zorlanmıyorum sandalyesine oturtuyorum önüne koyuyorum yiyor. Doyunca eliyle itiyor öyle anlıyorum doyduğunu.
Oyuncaklarıyla kendi oynar arada bende katılırım hayal gücü gelişsin diye bu sıra çok müdahale etmiyorum oyunlarına lego aldım onları seviyor kule falan yapıyor kafasına göre. Ben mutfağa gidersem peşimden geliyor tabi yukarıdaki nesneler çok dikkatini ceker oldu genelde kucaga aldırıp kendini onları gösteriyor parmakla.
Bebek şarkıları bende açıyorum hoşuna gidiyor oynayıp alkış tutuyor. Yatana kadar hep hareketliyiz kısaca

Canım oynuyoruz o koşmalı oyunları neler neler yapıyorum âmâ çok çabuk sıkılıyor çözüm arıyorum âmâ yok galiba

Ne güzel oynaması yemek yemesi canım mama sandalyesine bende alıştırsam artık hergun koycam masada benim kucağımda oturuyor onu da çok yemiyor zaten en baştan beri hiç iştahı yok biliyosun gün içinde neler verceğini şaşırdım bende sadece mama içiyor çok az yemek güzelce kahvaltı yapsın istiyorum âmâ yok gezerek yemeye alıştı benim hatam durmuyor diye aldım hep mama sandalyesinden şimdi hiç oturmuyor en son kaçta karnını doyuriyosun canım kaç saat dayanıyor due merak ediyorum 10 da ben mama içirip öle yatıyorum âmâ 8 den sonra bisey verilmese daha iyi olurmuş b3nde ac kalır diye veriyorum sen emziryomusun yatmadan

oylamaya katılınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…