• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hadi ya bende ilk hamsi aldım çocuğa 😂 ciğer ne ciğeri yapisyun canım ayvayı nasıl yiyor canım senin oğlanın maşallahı var he benden iyi çiğniyor 🤭 ben
Deli cesareti bendeki :KK49: Ben en küçük kardeşimi büyütürken annemde gördüm rahattı hep her konuda ondan olsa gerek bende rahat oldum. Boğulacak diye hiç korkma onlardaki küçük dil olayı bizden daha gelişmiş yiyemeyecek kadar olursa anında geri çıkarabiliyorlar ver eline ufak ufak alışsın kendi yemeye. Hem öyle olunca daha güzel doyuyorlar.
Aynen canım artık yaptığım k9fteleri veriyorum eline daha iyi oluyor brokoli pırasa karnıbahar köftesi yapıyorum haftada 1 kere mutlaka iyi oluyor kahvaltı sıkıntı bizim yumurtaya dokunmuyor peynir zeytin yiyor sadece en azından artık mama sandalyesinde duruyor onu da ön tarafını çıkarıp direk masaya oturttum ancak öle kabullendi buna sukir dedim 😂🤭

Hamdi sardalya ve levrek verdim ama küçük. Balıkları. Daha çok yemeği sevdi genel olarak çok iştahlı değil önüne koyuyorum neyi ne kadar yemek isterse yiyor bizimle sofrada
gün içinde de meyve veriyorum eline yada kuru kayısı kuru incir gibi atıştırmalılar yada şekersiz bebek keki yapıyorum onu veriyorum nar favorisi bu ara onu yiyor değişiyor aslında bazen sadece emiyor
Domates alerjik bir sebze dikkat etmek gerek bide mevsimi değil ya ben vermiyorum
Canım bende bi kaç kere verdim domatesi sadece nar boğazında kalmıyor mu onu hiç vermedim ben balık olarak onları da deneyeyim bakalım bende inşallah sever

Canım bende bi kaç kere verdim domatesi sadece nar boğazında kalmıyor mu onu hiç vermedim ben balık olarak onları da deneyeyim bakalım bende inşallah sever
Ben uzun süredir blw şeklinde ilerliyorum ilk başta korkuyordum ama kızım benden cesaretli çıktı ona güvendim şuan herseyi kendisi yiyor narı da ayıklayıp veriyorum tane tane atıyor bazen ağzına bazen avuçluyor tabi ben hep yanındayım şu ana kadar bir sıkıntı olmadı denemelisin bnce onlar tahmin ettiğimizden daha becerikli

Kızlar günaydın oğlum 10 gündür geceleri hiç uyumuyor her yarim saatte bi ağlayarak uyanıyor ve gece 2 den 4 kadar hiç uyumuyor gözlerini bile kapatmıyor direniyor resmen gece mama da yaptım yine yok emen bi bebek değil mama veren anneler özellikle siz en son saat kaçta veriyosunuz ve kaçıncı aya kadar mama vermeye devam edeceksiniz 18 ayda mamayı kesmem gerektiğini söylediler tamamen gece neden bi kadar sık uyanıyor sizce kızlar siizn bebekleriniz nasıl uykusu zaten çok geç yatıyor

Kızlar günaydın oğlum 10 gündür geceleri hiç uyumuyor her yarim saatte bi ağlayarak uyanıyor ve gece 2 den 4 kadar hiç uyumuyor gözlerini bile kapatmıyor direniyor resmen gece mama da yaptım yine yok emen bi bebek değil mama veren anneler özellikle siz en son saat kaçta veriyosunuz ve kaçıncı aya kadar mama vermeye devam edeceksiniz 18 ayda mamayı kesmem gerektiğini söylediler tamamen gece neden bi kadar sık uyanıyor sizce kızlar siizn bebekleriniz nasıl uykusu zaten çok geç yatıyor
Dişleri rahatsız edince uyanıyor benimkide. Azi dişleri çıkıyor bu sıra biri daha tam çıkmadı geçen gece 2 de bi uyandi sabah 6 da yattı. Bu sıra bi günü bi gününü tutmuyor. Belki seninki de dis çıkarıyordur. Agiz akıntısı falan var mesela bu sıra oğlumda

Dişleri rahatsız edince uyanıyor benimkide. Azi dişleri çıkıyor bu sıra biri daha tam çıkmadı geçen gece 2 de bi uyandi sabah 6 da yattı. Bu sıra bi günü bi gününü tutmuyor. Belki seninki de dis çıkarıyordur. Agiz akıntısı falan var mesela bu sıra oğlumda
Canım dişleri cıktı hep su sıra yok çıkacak olan rüya mi görüyor korkuyor galiba niye böyle yaptığını çözemedim bi türlü

Canım benim kızım da emmiyor bende akşamları geç yatırıyorum önceden 8.30 da yatırıyordum sabah erken kalkıyordu,,, şimdi akşam 10.30 da yatırıyorum yatarken süt içiyor ben mama vermiyorum gece çok kıpordıyorsa 5 gibi yine süt veriyorum 11 e kadar yatıyor

Ama günü gününü tutmuyor mesela bugün sabaha karşı 4 de uyandı 7 de yattı 11 de kalktı👍👍👍

Zaman zaman değişiklik gösteriyor uykuları💗💗💗

Selam kızlar iki çocuklu olanlar ailesinden destek alan var mı ya kızlar benim ikisi de küçük kayınvalıdeyle çok mesafelıyım ondan yardım istemiyorum ama annem pek destek olmuyor ya ben mi büyütüyorum bilmiyorum kızım az hava al değişiklik olsun bakıyım dsmıyor ya çok zoruma gidiyor çarşı pazar avm market her yere ıkı çocukla gıdıyorum çok da yakınım da ama yok bır destek inanın bir şey desem herkes büyütüyor Neslihan diyor kimseden fayda yok çok üzülüyorum ya ıkı abım var hep soğuguz çünkü annem öyle biri yine de Rabbım başımızdan rksık etmesın ama ne deyim saglık olsun da geçecek her şey en büyük destekçi eşim iyiki var çok şükür

Canım benim kızım da emmiyor bende akşamları geç yatırıyorum önceden 8.30 da yatırıyordum sabah erken kalkıyordu,,, şimdi akşam 10.30 da yatırıyorum yatarken süt içiyor ben mama vermiyorum gece çok kıpordıyorsa 5 gibi yine süt veriyorum 11 e kadar yatıyor

Ama günü gününü tutmuyor mesela bugün sabaha karşı 4 de uyandı 7 de yattı 11 de kalktı👍👍👍

Zaman zaman değişiklik gösteriyor uykuları💗💗💗
Ne güzel canım benimki mümkün değil uyumuyor gece 12 de yatıp sabaha kadar kaç kere kalkıyor bide 7 de yada 8 de tamamen kalkıyor hmm ben mama veriyorum canım süt vermiyorum

Ne güzel canım benimki mümkün değil uyumuyor gece 12 de yatıp sabaha kadar kaç kere kalkıyor bide 7 de yada 8 de tamamen kalkıyor hmm ben mama veriyorum canım süt vermiyorum
Her zaman mı böyle canım yoksa diş filan çıkartıyor ondan mı

Selam kızlar iki çocuklu olanlar ailesinden destek alan var mı ya kızlar benim ikisi de küçük kayınvalıdeyle çok mesafelıyım ondan yardım istemiyorum ama annem pek destek olmuyor ya ben mi büyütüyorum bilmiyorum kızım az hava al değişiklik olsun bakıyım dsmıyor ya çok zoruma gidiyor çarşı pazar avm market her yere ıkı çocukla gıdıyorum çok da yakınım da ama yok bır destek inanın bir şey desem herkes büyütüyor Neslihan diyor kimseden fayda yok çok üzülüyorum ya ıkı abım var hep soğuguz çünkü annem öyle biri yine de Rabbım başımızdan rksık etmesın ama ne deyim saglık olsun da geçecek her şey en büyük destekçi eşim iyiki var çok şükür
Selam canım bende anneme yakın oturuyorum allah razı olsun kuaföre giderken filan bırakıyorum arada çok önemli işim varsa ya da hava çok soğuksa bırakıyorum onun dışında heryere beraber gidiyoruz ama senin ikisi de küçük keşke bakabilseler çok zordur Emin’im ki😥😥

merhaba kızlar epeydir yazmıyordum ama sizi okuyorum hep :) E Elasu benim oğlum doğduğundan beri öyle neredeyse nadirdir 3-4 saat kesintisiz uyusun. diş dönemi zirve yapıyor tabi. nesli_ankara06 nesli_ankara06 Allah yardımcınız olsun çok zormuş çocuk bakmak. Geriye döndüğünüzde en iyi şekilde hatırlarsınız umarım.
benim oğlum emerken sürekli cimcikliyor ya aylardır vazgeçmesini bekliyorum ama mahvetti beni 🥺

Selam canım bende anneme yakın oturuyorum allah razı olsun kuaföre giderken filan bırakıyorum arada çok önemli işim varsa ya da hava çok soğuksa bırakıyorum onun dışında heryere beraber gidiyoruz ama senin ikisi de küçük keşke bakabilseler çok zordur Emin’im ki😥😥
Çok zor ya etrafıma bakıyorum ne anneler var ya doğum yaptım ıkı çocukla kaldım tek başıma gelen giden her şeyi kendım yaptım kırgınlıklarım çok çok fazla ama ne deyim büyüğüm annem sonuçta saygısızlık yapamam ama zoruma gidiyor ya memurum iki yıl ücretsiz izin aldım ikisini de ben büyütmek istedim her şey para değil bu anlar bir daha gelmeyecek 2 yaşında iznim bitecek bakıcı fiyatları çok fazla bir de güvenemiyorsun anneme sen bak diyorum bakamam ben diyor diyorum kundakta çocuk vermeyecem bakacağın bir yıl 3 yaşında kreşe veririm ama yok şu bu baksın çok üzülüyorum ya her hangı bir sağlık sıkıntısı yok 60 yaşında annem bakmak zorunda değil bizi büyüttü ama ben yine de kırılıyorum ne biliyim çok konuştum biraz doldum kusura bakma çok yazmışım ya

Benim de aklıma ilk diş geldi. Bazı zamanlar benim kızım da geceleri bağır çağır uyanıyordu. Dört tane azı dişiyle uğraşıyor iki aydır çıkmadılar bir türlü.
Bazen de uykusunda çığlıklar atıyor dişe bağlıyorum ben ama 🤔
Burnu tıkalı olduğunda da ağlayarak kalkıyor ve geri uyuyamıyor.
Eskiden yedi buçukta uyku sinyalleri vermeye başlar sekiz gibi yatırırdım, sabah yedi buçuk fix uyanma saayi😅
Birkaç haftadır gece uyumak istemiyor bunu da normal karşılıyorum hastalandı, babası iki ay sonra görevden döndü falan derken düzeni değişti.
Mama konusunda da en son yatarken veriyorum ben mamayı 210 hazırlıyorum artık ne kadar isterse o kadar içiyor. Gece beslenmesi yok uzun zmandır, onu çabuk bıraktı
Günde üç kere içiyor mamayı ( iki gündüz ve gece uykusundan önce)
İki yaşına kadar verebilirim gibi geliyor bana mama 🤔 doktor bırakın demediği sürece tabi.

Benim de aklıma ilk diş geldi. Bazı zamanlar benim kızım da geceleri bağır çağır uyanıyordu. Dört tane azı dişiyle uğraşıyor iki aydır çıkmadılar bir türlü.
Eskiden yedi buçukta uyku sinyalleri vermeye başlar sekiz gibi yatırırdım, sabah yedi buçuk fix uyanma saayi😅
Birkaç haftadır gece uyumak istemiyor bunu da normal karşılıyorum hastalandı, babası iki ay sonra görevden döndü falan derken düzeni değişti.
Mama konusunda da en son yatarken veriyorum ben mamayı 210 hazırlıyorum artık ne kadar isterse o kadar içiyor. Gece beslenmesi yok uzun zmandır, onu çabuk bıraktı
İki yaşına kadar verebilirim gibi geliyor bana mama 🤔 doktor bırakın demediği sürece tabi.
Mamayı geç bırakınca da alışkanlık oluyormuş canım bıraktırmak zor oluyormus 18 ay yeterliymis zaten yüzde 30 falan etki ediyormuş mama artik

Saat kaçta veriyosun peki en son mamayı canim

Ben mamayı sekiz buçukta içirip yatıyorum,bir de sabah kalkinca içiyor, günde iki kez, alerji mamasından normal mamaya geçiş sürecindeyiz inşallah sıkıntı olmaz, gece çığlık şeklinde bağırarak ağlama bizde de var birşeyden mi korkuyor ne yapıyor anlamıyorum

Back