2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Salata yiyebiliomu
Evet canım yiyor
Sağol cqnım hepimize kolaylıklar inşallah evet bu aylarda genellikle öyle oluyor ayrılacağını sanıyor bebekler
Kız ben tuvaletin kapısını kapatmasam hemen içeri giriyor
Salata benimki de yiyor ama ben domatesli yapmıyorum salatayı bol yeşillikli. Bi de öyle deneyim. Ekşi tatlı tuzlu hiç ayrım yok habire mama mama diye dolanıyor ortalıkta goren aç kalıyor sanacak
Bende bol yeşillik ki yapıyorum o salatayı ama ayrı domates salatalık soğan sarımsak ve maydanozlu attır salata da yapıyorum onu da yiyor,,,,maşallah canım senin bebeğine heryerde söyleme çok yediğini nazar değer

Benim kızım doğduğundan beri öyle canım yanımdan hiç ayrılmaz koltukta oturduğum zaman oyuncağını alır gelşr başımda bekler hiç ayrılmaz
Catallami yiyo nasil yiyo bogazina takilmiyomu.oglum agzinda bekletiyo yutarsada takilio kusuyo oyuzden salata yiyo demenize sasirdim.tavuk ve eti bile agzinda top ediyo yutmuyo

Benim kızım da ne yaparsam yapayım ağzına bile sokturmuyor.kendi canı isterse katı şeyleri kendi bir iki lokma ağzına atar.o kadar.corba falan hiç içeremiyorum.bu konuya çok üzülüyorum.ilk çocukta oyunla falan az da olsa yedirirdim.bu hiç kanmıyor öyle şeylere.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Bastan berimi oyle canm.benim oglum buaralar oyle onceden yine reklam izlerken ne verirsem yerdi simfi agzinda bekletiyo emzirmesem hepten ac kalcak.inek sutunu agzina surdurmuyo cok zor butun gun onu yedirmeye calismaktan oyun oynayamiyo.bide anne baba demiyo adina arada bakio sakin biras o da dusunduruyo oyle cok dertliyim

Catallami yiyo nasil yiyo bogazina takilmiyomu.oglum agzinda bekletiyo yutarsada takilio kusuyo oyuzden salata yiyo demenize sasirdim.tavuk ve eti bile agzinda top ediyo yutmuyo
Canım çatalla veriyorum ağzına zaten küçük küçük doğruyorum yutabiliyor o ağızda bekletme olayı ilk kızım da vardı çiğner çiğner tutamaz kusardı
Canım ilk kızımda bende kandırarak oyunla filan yedirebiliyprdum ama 2. Ler çok cadı yemiyorlar,,, benim kızım da bazen gün içinde yoğurttan başka bişey yemiyor ben çok zorlamıyorum acıkmasını bekliyorum ama acıksa bile istemediği şeyleri kesinlikle yediremiyorum

Selam kızlar bayadir yazamiyorum oglum hasta oldu bogazi kotu durumda antibiyotik baslatti buuen hem tikali hem akiyor cok zorliyor oglumu insallah bian oncr iyilsir inslalah siizn bebisler iyidir birde bugun farjettim oglum cignemeden drek yutuyor cignedigini dusunuyodum ama bugün büyük parçada versem küçük de versem hemen bitiyor ağzında çiğneme hareketi olmadan sizce niye böyle olmuştur eline salatalık veremiyorum hala bogazina kaçırıyor bir benmiyin bi kinuda sikayetci olan

Canim.benimkide hala demiyo anne baba kimi çocuk geç konuşurmuş bende bekliyorum sabirla

Bastan beri iştahsız bir bebek.ama az da olsa yerdi.simdi hic yemiyor. Bir iki seferdir o gezerken veriyorum ağzına lokmaları.birazcik yedi.mama sandalyesinde oturmak istemiyor galiba.gezip geliyor 1 lokma gidip bir daha geliyor bir lokma daha.bir süre de böyle deneyim diye düşünüyorum.

Ay evet 2.ler fena gerçekten.abisi de su an fena ama bu abisini gececek galiba.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim biran önce iyi etsin

Benim kızım da yutuyor çiğnemiyor pek

Amin canım sagolasin peki napicaz bu duurm sıkıntı yaratır bizim için neler veriysoun sen
Bilmşyorum canım meyveleri bütün veriyordum ben kemirip büyük geleni tükürüyor genelde. Bakıcımız mutfak robotunda püre haline getirip veriyor. Dolu bi kaşık alsa da hüpletiyor onları az olsa da çiğneme yok. Öyle dikkatimi çekti benim de.
Kuskus makarna, çorba çeşitleri, tavuk, kıyma vs yiyor. Artık benim menümde ne olursa ona da veriyorum biraz ezerek.

Ben meyveleri hiç bütün vermedim hep kesip küçük küçük verdim canım bende onları veriyorum bugün makarnada fark ettim bende bütün bütün yutuyor cignemeden

Şu çorap gibi makosenlerden kullanan var mı?
Evde fayans ve parkeye çıplak basmasını istemiyorum çorap ile de kayıp düşüyor
Alternatif araştırıyorum, kaymaz tabanlı çoraplardan deneyeceğim başka neler olabilir

Canım kokopqtik olamlardan alabilirsin

Kaymaz tabanlı çorap işe yarıyor bende bu sene panduf alicam sürekli ayakta çünkü

Kızlar benim kız çok cadı oldu valla başedemiyorum.
sehpalarin üstüne,yatağa kanepeye heryere çıkıyor.istedigi olmasın ağlıyor yere yatıp ayaklarını vuruyor.
iş yapmaya başlayım hemen bacaklarıma sarılıp ağlayıp kucak istiyor.ablasini kiskaniyo bide sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…