- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.561
Anladım canım sağolBen d vitaminini hiç veremedim ya hep unuttum.hemsiremize söylemiştim.tamam gerek yok artık zaten dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım sağolBen d vitaminini hiç veremedim ya hep unuttum.hemsiremize söylemiştim.tamam gerek yok artık zaten dedi
Sabah erken kalktığında uyutmayın bi kaç gün öyle deneyin gece uykusunu mutlaka erkene çeker o zamanBizimde öyle gündüz uykusu sadece gece geç yatıp sabah erken kalkamıyor ağlıyor uyandığında tekrar emip yatıyor 10 da kalkıyor sonra kahvaltı öğle uykusu derken bugün dışardaydık eve gelince dayanamadı uyudu yarım sa önce ama kalkar birazdan gede uykusuna geçemiyor bu saatte yatsa da acaba şey mi yapsam sabah ağlasana uyandırsam erkenden yine 2uyku yapsam erken yatar mı
Erkenci canım bi kaç ay sonra tek uykuya gecircem ama kendi zaten hazır olunca belli ediyor. 3 uykudan 2 uykuya düşürürken kendi belli etmişti hazır olduğunu.Senin oğlan erken kalkıyor kızzzzz
Benim kızım genelde 8.30 gibi kalkıyor o yğzden tek uyku yetiyor,,,, bazen 7 gibi kalkınca 2 uyku şart oluyor,,,,
Bizim de ayrıca sağ üst ve alttan 2 dişimiz patlamak üzere bayağı kırmızı
Doktor kontrolünde bakti bıngıldak kapanmış elindeki bitince artık verme dediKızlar bu arada d vitamini hala veriyor musunuz ben doktora sormayı unuttum ama 1 aydır vermiyorum
Evet bizim de bıngıldak kapandı o zaman almayayım tekrardanDoktor kontrolünde bakti bıngıldak kapanmış elindeki bitince artık verme dedi
Olabilir doktora da danışırsın yine.Evet bizim de bıngıldak kapandı o zaman almayayım tekrardan
Bizim Demir iyi çıktı o yüzden kullanmıyoruz,,,,Olabilir doktora da danışırsın yine.
Kan testi yaptırmıştık 1 yaş için demir eksik çıktı mesela o yüzden demir ilacına devam ediyoruz bi süre daha
İzin veriyorum yanımdan yürüyor ama parkta kosturuyor resmen. Orada da zemin yumuşak diye salıyorum düşerse de bir şey olmaz. Özgür gezsin özgür yaşasınBizim Demir iyi çıktı o yüzden kullanmıyoruz,,,,
Ya bi de bişey sorucam sen çocuğu dışarı çıkardığında yürümesine izin veriyor musun
Benim kızım yürümeyi bırak koşuyor resmen düşecek diye çok korkuyorum az biraz yürüyor sonra arabaya bindiriyorum o da çok ağlıyor
Kız benim ki yanımda yürümeyi bırak alıp başını arkasından atlı geliyor gibi koşuyor bende korkuyorum ,,,, ilk kızım şakın bi bebekti yanımda yürürdüİzin veriyorum yanımdan yürüyor ama parkta kosturuyor resmen. Orada da zemin yumuşak diye salıyorum düşerse de bir şey olmaz. Özgür gezsin özgür yaşasın
Hahaha olsun ya yine de biraz yurut belki öyle öyle elinden tutmayı falan ogrenir. Benimki de araba çok sevmiyor dün avm de kendi yürüdü durduKız benim ki yanımda yürümeyi bırak alıp başını arkasından atlı geliyor gibi koşuyor bende korkuyorum ,,,, ilk kızım şakın bi bebekti yanımda yürürdü
Ayyyy ne güzel benim ki de inşallahhh öyle yürürHahaha olsun ya yine de biraz yurut belki öyle öyle elinden tutmayı falan ogrenir. Benimki de araba çok sevmiyor dün avm de kendi yürüdü durdu
Maşalllahhhhmerhaba kızlar nasılsınız :) benim oğlum da yavaş yavaş yürümeye başladı yavaş dediysem kafa önde koşar adım bez değişikliğine gideyim dedim içeriği daha temiz diye sleepy ye geçtim fakat pişik oldu bu geçici bir durum mu alışır mı sizce? bir de pişik için öneriniz var mı kremler pek işe yaramıyor pişik olduktan sonra
Sleepy oğlumda da pişik yapmisti hemen bırakmıştım. Hakiki zeytinyağı iyi geliyor pisige.merhaba kızlar nasılsınız :) benim oğlum da yavaş yavaş yürümeye başladı yavaş dediysem kafa önde koşar adım bez değişikliğine gideyim dedim içeriği daha temiz diye sleepy ye geçtim fakat pişik oldu bu geçici bir durum mu alışır mı sizce? bir de pişik için öneriniz var mı kremler pek işe yaramıyor pişik olduktan sonra
Kızım ilk doğduğunda eşim 3 paket prima almıştı ben onlar bittikten sonra direk A101 in besini sofia yı aldım çok şükür hiç pişik olmadı arada tuvaletini yapınca kızardı o da hemen zeytinyağı ile geçti,,,, ilk kızım da prima kullanmıştım ve pişik olmuştu sonra huggies kullandım.,,,, açıkçası bunda da o kadar para vermek istemedim sonuçta çöpe gidiyor,,,,
ya prima pipisini tahriş ediyor sleepy den sonra o bölge düzeldi ama poposu çok fena oldu arada kaldım ben deKızım ilk doğduğunda eşim 3 paket prima almıştı ben onlar bittikten sonra direk A101 in besini sofia yı aldım çok şükür hiç pişik olmadı arada tuvaletini yapınca kızardı o da hemen zeytinyağı ile geçti,,,, ilk kızım da prima kullanmıştım ve pişik olmuştu sonra huggies kullandım.,,,, açıkçası bunda da o kadar para vermek istemedim sonuçta çöpe gidiyor,,,,
Teşekkür ederim size de geçmiş olsunKolay gelsin ben bi dis cikarma dönemini yeni atlattım artık darısı kalan dişlere.
ates yapmadi bu defa bizde
Tahlilden sonra kesti doktor bizim d vitamini ve demir damlasını. Kışın dönüşümlü olarak 1 gün balık yağı 1 gün d vitamini verecekmişiz.Kızlar bu arada d vitamini hala veriyor musunuz ben doktora sormayı unuttum ama 1 aydır vermiyorum
Ay benimki de açtırmıyor ağzını anca gülerken falan bakmaya çalışıyorumTeşekkür ederim size de geçmiş olsun
Öncekilerde ateş vs olmamıştı ama bu sefer iki gün hafif ateş ve salyalanma oldu sonra yine eskisine döndü. Ağzına bakamıyoruz da diş patladı mı naptı
Tahlilden sonra kesti doktor bizim d vitamini ve demir damlasını. Kışın dönüşümlü olarak 1 gün balık yağı 1 gün d vitamini verecekmişiz.
yicez sanki dişlerini benimki de aynıAy benimki de açtırmıyor ağzını anca gülerken falan bakmaya çalışıyorum
Pek bi kıymetli dişleri