2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kmsl Hnd sedulu ben de belki bir alışma süreci vardır diye ikinci paketi aldım ama düzelmedi tekrar prima o zaman
Bende kızım doğduğundan beri prima kullanıyorum ama cidden artık fiyatlar çok yükseldi bide içeriği temiz olsun diye Migros’un bezi minies öneren çok oldu denedim çok şükür bir skıntı olmadı gün içinde onu takıyorum geceleri pirina devam bakalım şimdilik isterseniz bir deneyin

Bende indirim takip ediyorum sürekli migrostan stokladım geçen indirimde. Minies te denedim ben hatta evde paket olduğu gibi duruyor yine aynı hemen kızarıklık yapti pişik değil de alerji gibi oldu 3-4 tane kullanmıştım sadece. Hassas heralde cildi aynı babasına cekmis

Olabilir canım hassas demekkü senin oğlanın cildi pirima memnunum ama çok kokuyor minies o koku yok bende denedim sıkıntı olmayınca indirimde aldım bir kaç tane daha suan hatta yine var bugün bitecek sanırım Migros’ta bez indirimi .

Aynen bugün son indirim. Gece denedin mi peki sızdırma yapiyor mu ? Ben akşam 9 a dogru değişiyorum bezini bidaha sabah 7-8 arası baya sisiyor ama sızdırma olmadi şimdiye kadar. Sleepy yenidoğan zamanı denemiştim onda sızdırma oldu.

bugün daha iyi sanırım alışıyor sleepy ye :)

Evet canım dün ilk defa denedim aslında yanlış takmış bulundum sonra da değiştirmedim sızıntı olmadı çok şükür sadece prima gibi her yere dağıtmıyor bi yerde topluyor şişiyor onun dışında inçe yapısı faln güzel

Kızlar günaydın
Nasılsınız bakalım

Ya bebişlerimiz artık çok tatlı oldular dimi valla uykudayken bile çok özlüyorum ben hele uykudan ilk kalktığında o masum hali beni benden alıyor

Artık damak zevki iyice oturmaya başladı anlıyorum ki benim kızım yumurta,,et ,,,tavuk,,,salata ve yoğurda da bayılıyor,,, pilavı çok sevmiyor,, ama geçen gün bezelyeli ve kıymalı pirinç pilavı yaptım çok sevdi deneyebilirsiniz bence hem doyurucu hemde besleyici....sebze ile pek arası yok sizin bebişlerinizin nasıl

Aynen artık sevmedikleri şeyleri yemiyorlar. Oğlum genelde yemek seçmez kolay kolay ama domates sevmedi kahvaltıda yemiyor domates. Tam bir salatalık canavarı eline soyup veriyorum bütün olarak 5 dk içinde bitmiş oluyor

Benim sıpa kendisini bana yapışılın canlı sanıyor bu ara
Hiç öyle değildi beni görmeyince basıyor yaygarayı hiç öyle uykudan uyanınca şirin olmuyor gözlerini açar açmaz nerdesin ülen anne modunda
Makarna pilav türü çok seviyor
Et biraz yiyor yoğurt süt bayılıyo
En önemlisi yumurta sevmiyor
Kahvaltıda pankek yapıyorum havuçlu peynirli muzlu pekmezli falan ama

Maşallah canım herşeyi yeşimler çok seviyorum herşeyi yiyen çocukları
Canım benim kızım da domatesi şade verdiğimde istemiyor ama salatanın içimde seviyor benim kızım ekşi acı tuzlu şeyleri daha çok seviyor tatlıyla pek arası yok benim gibi
Benim kızımda benden hiç ayrılmıyor odada yalnız bırakamıyorum hemen ağlıyor

Evet yumurta çok önemli değişik şekillerde denedin mi

Bu sıralar normal galiba böyle bize bağımlı olmaları
Lavaboya bile gidemiyorum kapıyı yumrukluyor ağlıyor yaşlar boncuk boncuk.
Eskiden hiç böyle dğeildi

Bu sıralar normal galiba böyle bize bağımlı olmaları
Lavaboya bile gidemiyorum kapıyı yumrukluyor ağlıyor yaşlar boncuk boncuk.
Eskiden hiç böyle dğeildi
Benim kızım doğduğundan beri öyle canım yanımdan hiç ayrılmaz koltukta oturduğum zaman oyuncağını alır gelşr başımda bekler hiç ayrılmaz

Salata yiyebiliomu

Benim kızım doğduğundan beri öyle canım yanımdan hiç ayrılmaz koltukta oturduğum zaman oyuncağını alır gelşr başımda bekler hiç ayrılmaz
Çok zor ama öyle de kolaylıklar dileirm. Benim kızım kendi kendine oynardı eskiden beşiğinde. Taşınırken ev arama yerleşme sürecinde dedelerinde kaldı bir süre, taşındıktan sonra da eşim göreve gitti derken ayrılık kaygısı yaşıyor olabilir diye düşünüyordum ama birçok bebek bu aylarda aynıymış

Evet demedim Yumurta dokusunu beğenmedi
Tadını değil bence

Ya ben tuvaletin kapısını tam kapatmıyorum yani beni kaybettiği düşüncesi olmasın diye istediği zaman kapıyı aralıyot beni görüyor gülüyor galiba ordan bi yere kaçaçağımıxı zannediyorlar :)

Salata benimki de yiyor ama ben domatesli yapmıyorum salatayı bol yeşillikli. Bi de öyle deneyim. Ekşi tatlı tuzlu hiç ayrım yok habire mama mama diye dolanıyor ortalıkta goren aç kalıyor sanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…