- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #52.601
Evet canım yiyorSalata yiyebiliomu
Sağol cqnım hepimize kolaylıklar inşallah evet bu aylarda genellikle öyle oluyor ayrılacağını sanıyor bebeklerÇok zor ama öyle de kolaylıklar dileirm. Benim kızım kendi kendine oynardı eskiden beşiğinde. Taşınırken ev arama yerleşme sürecinde dedelerinde kaldı bir süre, taşındıktan sonra da eşim göreve gitti derken ayrılık kaygısı yaşıyor olabilir diye düşünüyordum ama birçok bebek bu aylarda aynıymış
Kız ben tuvaletin kapısını kapatmasam hemen içeri giriyorYa ben tuvaletin kapısını tam kapatmıyorum yani beni kaybettiği düşüncesi olmasın diye istediği zaman kapıyı aralıyot beni görüyor gülüyor galiba ordan bi yere kaçaçağımıxı zannediyorlar :)
Bende bol yeşillik ki yapıyorum o salatayı ama ayrı domates salatalık soğan sarımsak ve maydanozlu attır salata da yapıyorum onu da yiyor,,,,maşallah canım senin bebeğine heryerde söyleme çok yediğini nazar değerSalata benimki de yiyor ama ben domatesli yapmıyorum salatayı bol yeşillikli. Bi de öyle deneyim. Ekşi tatlı tuzlu hiç ayrım yok habire mama mama diye dolanıyor ortalıkta goren aç kalıyor sanacak