2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bal verdiniz mi hiç ben bugün verdim ama pisman oldum daha erkenmis 2 yasi beklemek gerekiyormuş

Ben kokopatikten sipariş verdim bakalım yrn gelecek kullanışlı olursa yazarım
Şimdilik kaydırmaz tabanlı çorap giydiriyorum bende

Hahha aynısııı demek normal bu durumlar sevindim hiç iş yapamıyorummm

Kızlar bal verdiniz mi hiç ben bugün verdim ama pisman oldum daha erkenmis 2 yasi beklemek gerekiyormuş
İlk defa duydum bunu 1 yaş deniyordu hep
Birşey oldu mu
Birde ne balı verdiniz çiçek en hafifi onla başlayın dedi dr.umuz
Doğal organik bal tavsiyesi olan varsa sevinirim?

Bal 1 yaşından sonra başlanıyor demişti doktorum ben verdim bi sıkıntı olmadi. Köyden gelen doğal çiçek balı var arada kahvaltılarda veriyorum. Ne sorun yaşadınız?

Benimki de her yere tırmanıyor. İstedigi olmayınca ağlıyor ama umursamıyorum hemen bırakıyor ağlamayı. Bu sıra kendi basına oynama konusunda çok hevesli.
tencere tava ne bulursa hepsinden araba yapip legolari dolduruyor içine

Bal 1 yaşından sonra başlanıyor demişti doktorum ben verdim bi sıkıntı olmadi. Köyden gelen doğal çiçek balı var arada kahvaltılarda veriyorum. Ne sorun yaşadınız?
Canım bi sorun yaşamadım ama nette kötü setler yazıyor geneli 1 yas öncesi için ama korktum bende

İlk defa duydum bunu 1 yaş deniyordu hep
Birşey oldu mu
Birde ne balı verdiniz çiçek en hafifi onla başlayın dedi dr.umuz
Doğal organik bal tavsiyesi olan varsa sevinirim?
Bende 1 yas diye biliyorum ama aslında 2 yasmış en doğru olanı için Deli maddeden dolayo ağır geliyomus bebeklere

Benimki de öyle. Bir agresiflik var anlatamam. Bağır çağır çığlıklar atıyor, kızıyor.

Geçen hafta hastayken vermeye başladım ben ara ara veriyorum artık. Bir sorun yaşamadık, vermeden önce doktora sordum verebilirsin demişti. hatta kendisi içeriğinee bal olan bir boğaz spreyi vermişti o ara kullanmamız için
Yorumlarını bekliyor olacağım canım

Canım ben bir süredir veriyorum abartmadan sıkıntı Olmadı
Uzun zamandır kokopatik kullanıyorum çok memnunum

Teşekkür ederim kızlar cvp veren herkesten Allah razı olsun için daha rahat şimdi :)

kesinlikle islak mendil kullanma eger pisigi coksa ve yara gibi olduysa her cis yaptiginda sicak suyla yika ve havalandir kurula nemli birakma zeytinyagi iyi geliyor ama gecirmezse de doktora gotur ben oyle yaptim doktor krem verdi surekli yikadim kuruladim kremi surdum ve havalandirdim ucuncu gunumuz gayet iyi.

merhaba cevabın için teşekkür ederim evet bir haftadır pamuk kullanıyorum ve zeytinyağı. düzeldi şükür

Canım demiriniz kaç çıktı bizim 49 çıktı orta bir değer daha dr göstermedik çıkmayan değerleri var d vitamini de ortada bir değerde orta düzey eksiklik diyordu. Kanımız iyi hemoglobin 18,8, b 12 sınırından üzerinde yüksek genel olarak iyi ama trombosit baya yüksek sınır yüksekliğin üzerinde pıhtılaşma demekmiş o korkuttu beni

Yok gitmedik goz doktoru ve asida saglik ocagi isikla bakiyodu bisey yok demisti .simdi yukari dogru kaydiriyo nobet gibi biseymi acaba ya cok korkuyorum suan uyuyo uyandigindada yaparmi die bakicam
En yakın zaman da bir göz doktoruna randevu alın derim.nobet olsa sadece gözde olmaz.
Benim kızımın gözlerinde sorun çıkmıştı doktor kayma olursa gözlük veririz demişti.cok şükür kayma falan olmadi sorun da düzeldi.siz hemen gidin bence içiniz rahat etsin.insallah birşey yoktur

Cqnım 9 aylıktı yaptırdığımda ama hatırlamıyorum ..1 yaş için daha gidemedik doktora o zaman yaptıracak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…