• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın anneler 👋
Keyifler nasıl bizde bu sıra oğlum çok sık uyanmaya başladı gece yaklaşık 4-5 gündür aynı acaba dis mi geliyor yine yoksa yatak mi küçük geliyor çözemedim

Günaydın anneler 👋
Keyifler nasıl bizde bu sıra oğlum çok sık uyanmaya başladı gece yaklaşık 4-5 gündür aynı acaba dis mi geliyor yine yoksa yatak mi küçük geliyor çözemedim
Günaydınn
Birkaç gündür ben de aynı şeyi söylüyorum etrafımdaki herkese. Çok sık uyanıyor geceleri inleyip geri yatıyor.

Günaydınn
Birkaç gündür ben de aynı şeyi söylüyorum etrafımdaki herkese. Çok sık uyanıyor geceleri inleyip geri yatıyor.
Sebebini de anlamıyorum atak haftası degil öyle aglayarak da uyanmıyor geri pat pat yapıyorum sızıyor ama çok sık kalkıyor. Agrisi olsa böyle olmaz

Sebebini de anlamıyorum atak haftası degil öyle aglayarak da uyanmıyor geri pat pat yapıyorum sızıyor ama çok sık kalkıyor. Agrisi olsa böyle olmaz
Evet haklısın.
Ben havaların sıcak olmasından şüphelendim bizde bir de. Sızlanmadığı zamanlarda da çok sık kalkıp yerini değiştirerek hemen yatıyor. Diş çıkarıyor benimki bu ara ama ondan da olabilir salyaları falan arttı

Günaydın anneler 👋
Günaydınn
Biz de de durumlar aynı bir süredir diş diye bekliyorum ama uzun sürdü bu seferki dişin gelmesi bide ben hasta diye 1yaş aşısını ertelemiştim cuma günü yaptırabildim o günden beri her gece ağlayarak kalkıyor onada bağlıyorum siz yaşadınız mı açıdan sonra

Biz de de durumlar aynı bir süredir diş diye bekliyorum ama uzun sürdü bu seferki dişin gelmesi bide ben hasta diye 1yaş aşısını ertelemiştim cuma günü yaptırabildim o günden beri her gece ağlayarak kalkıyor onada bağlıyorum siz yaşadınız mı açıdan sonra
O aşı travma yaşattı bize sanki bir iki gün oldu anlattığınız durum. Artık her şeyin daha da farkında olduğundan sedyeye uzandığı an başlıyor çırpınmalara☹️
Çok zor sakinleşmişti

Aşıda sıkıntı olmadi ateş falan da yapmamıştı. Son bi kaç gündür var bu durum asi olali bir ayi geçti.
Sanırım azi disi çıkıyor ağzına baktım az önce

Evet haklısın.
Ben havaların sıcak olmasından şüphelendim bizde bir de. Sızlanmadığı zamanlarda da çok sık kalkıp yerini değiştirerek hemen yatıyor. Diş çıkarıyor benimki bu ara ama ondan da olabilir salyaları falan arttı
Sanırım azi disi çıkıyor bende az önce baktım ağzına. Hiç dis çıkarırken böyle yapmamıştı bu değişik geçiyor.

O aşı travma yaşattı bize sanki bir iki gün oldu anlattığınız durum. Artık her şeyin daha da farkında olduğundan sedyeye uzandığı an başlıyor çırpınmalara☹
Çok zor sakinleşmişti
Biz esas aşı öncesi hastanede kan alınırken tıktık ortalığı o kadar zor oldu ki hemşire değişti kaç
Kişi birden tutuyoruz çok ağladı daha o geçmeden aşıya gittik orda ağladı artık bilinçlendiler farkındalar etraflarında olup biteni anlıyorlar

Aşıda sıkıntı olmadi ateş falan da yapmamıştı. Son bi kaç gündür var bu durum asi olali bir ayi geçti.
Sanırım azi disi çıkıyor ağzına baktım az önce
Bizimde ateş olmadı gerçi ebe 1hafta sonra olabilir demişti 1yaş aşıladı ağır onun etkisine yoruyorum dişte olabilir ama normalde 1haftada patlayan diş gelemedi

Sanırım azi disi çıkıyor bende az önce baktım ağzına. Hiç dis çıkarırken böyle yapmamıştı bu değişik geçiyor.
Şu ana kadar dört kere ağlayarak kalktı. Tam olarak uyanmıyor da uykusunda ağlar gibi anlamadım. Diş olası bizde de.

Biz esas aşı öncesi hastanede kan alınırken tıktık ortalığı o kadar zor oldu ki hemşire değişti kaç
Kişi birden tutuyoruz çok ağladı daha o geçmeden aşıya gittik orda ağladı artık bilinçlendiler farkındalar etraflarında olup biteni anlıyorlar

Bizimde ateş olmadı gerçi ebe 1hafta sonra olabilir demişti 1yaş aşıladı ağır onun etkisine yoruyorum dişte olabilir ama normalde 1haftada patlayan diş gelemedi
Sağlık personelinin de etkisi büyük diye düşünüyorum ben. Kan alınırken doğum yaptığım hastanedeydik sadece biraz mızmızlandı saniyeler iiçinde canını çok yakmadan üç tüp kan almışlardı.
Daha önceki kan vermeler hep korknç geçmişti.
Ama aşılar zor cidden :(
Sakinleşmeden ard arda üç tane krize girmesine neden olmuştu

Ben uyku sorununu çözdüm 😀 yatak dar geliyor paşama 😀 rahat döneniyormuş yer yatağına alınca anladım. Şimdi daha büyük bi yatak bakmam gerekiyor ev beşik yatakla dolacak bu gidişle
Hahahahhhhh bak sen paşayaaaaaa yeri dar geliyor demek ki 😜😜😜😜

Canım aklına kötü şeyler getirme ne oldu da bunu düşündün bence hemen bi doktora gitmelisin
Cok sakin oglum mesela elindekini aliyo ama vermiyo cok bana bakarak diyolog halinde degil kendikendine oynuyo guldurursem guluyo asiri tv ye dalmasi var suphelendim buara gozlerinide kaydirinca korktum .goz doktoruna gittik gozunde alerji olmus damla merhem verdi

Back