- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #4.681
Ya çok acımasızca çok kızdım eşinin ailesine, ne demek o daha bebek değil kan pıhtısı ya o bi can bi de sana bunu diyenler de kadın ve kendileri de anne ama anneliği hissedememişler demekki çok üzüldüm ay çok samimiyet kurma onlarla baksana nasıl üzücü şeyler söyleyebiliyorlar, bebeklerinle mutluluklar sizinle olsunAy canım bende aynı senin gibi düşünüyorum 3 aylık bebeğimin kalbi durmustu eşimde bende yıkılmıştık görumcemin tepkisi aynen şu oldu ya zeten bir kan pihti si bebek degilki niye ağlıyorsun anlamdim sevgili kaynanamda ağlama bak oğlum üzülüyo sonra boş gebelik geçirdim onda da 8 haftaya kadar beklettiler ne stresler yaşadık eşimle kürtaj dan sonra geçmiş olsuna arayip ya zaten hamile degilmissin gebelikte yokmuş ya bazen insanlar öyle laflar ediyo ki gözündeki yaşı kurutuyolar oğlum var şimdi 6 yaşında ikinci bebek 2 senedir olmuyodu takmadiklari kulp kalmadı şimdi bir mucize oldu Rabbim bu bebeği nasip etti ama şimdi bu insanlar müjde almayi hak ediyomu bence haketmiyo tehlikeli sürec geçene kadar söylemeyi düşünmüyorum sende söyleme bence bosver