• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar hormonlarınız değişirken ağlama krizlerine giriyor musunuz, Herşeye ağlıyor musunuz ben alıngan ve herşeye ağlamaya başladım tek ve yalnız olduğumu hissediyorum hamileliğimde
İlk hamileliğimde canım birşey hiç çekmez iken şimdi çekiyor
Çanınız birşeyler çekiyor mu
Benim Canımın istediği burnuma koktuğu yemediğim şeyler var birşey olur mu ki bebekte iz mi yapar
Evet ya bende ağlama nöbetleri geçiriyorum gözümde yaş her an bekliyor sanki her an ağlayacak potansiyele sahibim, bi de gerginim sinirliyim eşime falan da surekli kızıyorum, zaten eşimin ailesine uyuz oluyorum uff her şeye herkese uyuz oluyorum kimseyi istemiyorum galiba:(

Kızlar cinsiyet konusunda birşey hisseden varmı veya rüya gören :). Ben hiç bişi hissetmezdim ama artık erkek gibi geliyor.
Ben bişiy hissetmiyorum da uff herkes benim yerime hissediyor herkes erkek diyor galiba ben de bu fikre alışmaya başladım bişiyi kırk kere söylerlerse olurmuş gibi geliyor ☺️ Ama ben kız istiyorum :olamaz:

Benim eşim çocukla ilgili çok rüya gördü ama tedaviden sonra hatta test yapacağım gün erkek gördü. Bu sabahta erkek görmüş bilmiyorum artık benim içime de kız doğuyor aslında ama nedense hiç cinsiyeti düşünmüyorum nasıl mı iyi mi diye düşünmekten
Tek derdim iyi bebeğin iyi olmasi ve umarım benimledir öyle korkuyorum ki yarın doktora gideceğim ya sanki yok diyecek bi sorun çıkacak orda olmayacak diye içim içimi yiyor allah korusun. Bunları düşünmekten cinsiyet aklıma bile gelmiyor sağ salım olsun kucağıma alayım korktuğuma uğramayayım da rabbim kız da verse erkek de verse ayni

Ben de merak ediyorum kızlar fikirlerinizi çünkü yarın saçımı kestireceğim :)
Kestirilmez diye biliyorum ama sanırım tıbbi bi açıklaması yok batıl bişey bi bilgim yok aslında saçlarımı allahtan yeni kestirip boyatmıştım uzun saçla dayanamazdım hamile hamile bide saçlarım maşallah dur durak bilmeden uzuyo kısa saç avantajdır hamilelikte bence

Benim de bir oğlum var kız olsa fena olmaz ama hiç önemli değil sağlıklı olsun yeter

Arkadaslar gebelik ve lohusa döneminde sac kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz ?
Gebelikte niye kestirilmesin ki ben hiç duymadım benimde saçlar berbat bi sekil verdirecektim, ama lohusalıkta da kesilmeyebilir abdestsiz oluyoruz ondan olabilir

Kestirilmez diye biliyorum ama sanırım tıbbi bi açıklaması yok batıl bişey bi bilgim yok aslında saçlarımı allahtan yeni kestirip boyatmıştım uzun saçla dayanamazdım hamile hamile bide saçlarım maşallah dur durak bilmeden uzuyo kısa saç avantajdır hamilelikte bence
Ya iste batıl inanç gerçi benim öyle bi inancım Yok ama yine de duymuşlugum var ya ister istemez etkileniyor insan :)Allah korusun

Batıl inanç olarak bebeğin ömrü kısa olurmuş gibi şeyler

Gebelikte niye kestirilmesin ki ben hiç duymadım benimde saçlar berbat bi sekil verdirecektim, ama lohusalıkta da kesilmeyebilir abdestsiz oluyoruz ondan olabilir
Ya batıl bi inanc yüzünden canim iste Gebelikte sac kestirilmez diye halbuki bu benim daha ilk gebeliğim ama önceden duymuslugum olduğu icin anneme ve görümceme sordum ikisi de gözlerini belertip sacmalama be nolacak sac kestirince dediler sonuç olarak kestireceğim zaten :)

Back