• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Boşver söylemeyin belki de nazar ediyorlardır, valla bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle en iyi kaynana ölü kaynanadır(şimdi kayınvalidesi iyi olanlar alınmasın) eşim soyledi ailesine görüşmüyoruz yA bana bişiy diyemiyorlar da erken daha evliliğiniz otursaydı demişler 9 Aydır evliyiz 6 yıl da sevgili kaldık :))surekli bizden ayrılık haberi beklediği için kınaları hazır bekliyor benimki umduğunu bulamayınca tabi bebek olduğuna bile üzüldü düşün babaanne olacak bi de ya :KK43:
Üzülme canım ca bazı insanlar kötü bunu neyaparsan yap değiştiremiyosun Sussan üstüne gelirler konussan kötü olursun bizde isteriz bu mutluluğu hep birlikte yaşayalım açımızi paylaşamayan insanların mutlulugumuza sevinmelerini beklemek saçma zaten bazen diyorumki böyle bir aileden nasıl eşim gibi iyi bir insan çıkmış benim çocuk olduktan sonra bile ayrılır belki diye umdular ama istedikleri olmadı ve sana bisey soyleyeyimmi kötülük isteyen kötülük buluyo bana o sözleri söyleyen görümcem de düşük yaptı ve hemşire bunu azarlamis bebekmi o ne ağlıyorsun diye bide bunu bana anlatiyo bana böyle yapti diye valla ben onun kadar Kalpsiz olmadığım için sende yıllar önce aynı sözleri bana söylemiştin diyemedim üzülme bazı insanlar vijdansız dir yaptıkları başına gelmeden kimse ölmez dedim anlamismidir hiç sanmıyorum ama Allah çok büyük cektirdi lerini bir bir çekiyorlar bende izliyorum dediğin gibi mesafeli olmak en iyisi çünkü yaklaştıkça evliliğimizi yipratiyolar

Üzülme canım ca bazı insanlar kötü bunu neyaparsan yap değiştiremiyosun Sussan üstüne gelirler konussan kötü olursun bizde isteriz bu mutluluğu hep birlikte yaşayalım açımızi paylaşamayan insanların mutlulugumuza sevinmelerini beklemek saçma zaten bazen diyorumki böyle bir aileden nasıl eşim gibi iyi bir insan çıkmış benim çocuk olduktan sonra bile ayrılır belki diye umdular ama istedikleri olmadı ve sana bisey soyleyeyimmi kötülük isteyen kötülük buluyo bana o sözleri söyleyen görümcem de düşük yaptı ve hemşire bunu azarlamis bebekmi o ne ağlıyorsun diye bide bunu bana anlatiyo bana böyle yapti diye valla ben onun kadar Kalpsiz olmadığım için sende yıllar önce aynı sözleri bana söylemiştin diyemedim üzülme bazı insanlar vijdansız dir yaptıkları başına gelmeden kimse ölmez dedim anlamismidir hiç sanmıyorum ama Allah çok büyük cektirdi lerini bir bir çekiyorlar bende izliyorum dediğin gibi mesafeli olmak en iyisi çünkü yaklaştıkça evliliğimizi yipratiyolar
Benimde görümcenin balına gelsin demek gelmişti ama içimden genelde bu acıyı yaşanmasını istemedim düşük yapmış biri olarak üç aylık gende kürtajsız
Kınadığın başına gelmeden ölmezmiş insan

çok üzüldüm canım, sen sıkma canını, bebişi düşün. 3. şahıslar işin içine girdiği zaman hayat daha zorlu oluyor malesef. keşke büyükler de bazen bunu görüp anlayışlı olsalar. evlenmeden önce hep derdim sonuçta sevdiğim adamı dünyaya getiren insan, annem gibi davranırım diye ama öyle olmuyormuş. insanın kendi annesi gibi olmuyor malesef. tabi iyi olanlar da vardır mutlaka ama böylesine denk gelmek önemli.
Aynen benim annem yaşlı bi kadındı düşün beni 40 yaşında doğurmuş ben şimdi 28 yaşındayım annem 68 oldu Allah uzun ömürler versin anneme ama onunla böyle çok arkadaş gibi olup ne biliyim bi alışverişe gitmedik bi gezmeye gidemedik hep sevgiliyken eşime derdim annemle bunları yapamadım inşaallah senin annenle iyi oluruz kayınvalidem genç sayılır daha, o da hep annem kafa kadındır ya yaparsınız iyi anlaşırsınız derdi hep ama yok yani olmadı, Benim annemin 11. Torununa hamileyim annem sanki ilk torunmuş gibi oyle heyecanlı ki benden fazla beni düşünüyor hergun arıyor canın bişiy çekti mi şunu gönderelim bunu gönderelim diye, kayınvalidem ilk kez babaanne olacak ama annemin tırnağı olamaz ve eşimde bunun farkında yazık o da annesini yeni tanıyor

Kesinlikle katılıyorum, Allah vicdan merhamet nasip etsin diye hep dua ediyorum onlara görüşmesek de

Ah kızlar bende rahmetli kaynanamdan neler duydum zaten hiç istemedi beni elim de çocuk konusunu açma diyordu açamıyordu ama imalar yapıyordu bir ben anlıyordum.Bir keresinde kaynım geldi Amerika'dan gittik hoşgeldin dedik h.sonu da işyerinden kızlarla pikniğe gidecektik eşime sen kardeşinle vakit geçir dedim c.tesi pikniğe gittim pazar da canı istemiş diye 1.5 saat inegöle gidip köfte yedirdik vakit geçirdik salı günüydü dönecekti kaynım grip oldum çok fena Allah kavuştursun diye aradım gribim evdeyim bi odadan bi odaya gidemiyorum dedim baba piknik sezonunu erken açtın neyse ki çocuğun yok öyle kalkamıyorum diyemezdin ben şöylw baktım böyle baktım falan ki bakıcıyla büyütmüş evde olduğu halde evinde hep kadın olan biri bu. çok zoruma gitmişti çok ağlamıştım sonra eşim deyince ben alıngan oldum ama vefat etti 2 sene oldu kayınpederim çok iyi bir insandır ama

Ah kızlar bende rahmetli kaynanamdan neler duydum zaten hiç istemedi beni elim de çocuk konusunu açma diyordu açamıyordu ama imalar yapıyordu bir ben anlıyordum.Bir keresinde kaynım geldi Amerika'dan gittik hoşgeldin dedik h.sonu da işyerinden kızlarla pikniğe gidecektik eşime sen kardeşinle vakit geçir dedim c.tesi pikniğe gittim pazar da canı istemiş diye 1.5 saat inegöle gidip köfte yedirdik vakit geçirdik salı günüydü dönecekti kaynım grip oldum çok fena Allah kavuştursun diye aradım gribim evdeyim bi odadan bi odaya gidemiyorum dedim baba piknik sezonunu erken açtın neyse ki çocuğun yok öyle kalkamıyorum diyemezdin ben şöylw baktım böyle baktım falan ki bakıcıyla büyütmüş evde olduğu halde evinde hep kadın olan biri bu. çok zoruma gitmişti çok ağlamıştım sonra eşim deyince ben alıngan oldum ama vefat etti 2 sene oldu kayınpederim çok iyi bir insandır ama
işte üslupta hata var ya ben de bunu hazmedemiyorum çok sivri dilliler biz genciz onlara göre cahil sayılıyoruz ama asıl cahil onlarmış gibi davranıyorlar dillerinin kemikleri yok lafları ok gibi saplayıp sonra eşime ağlıyor timsah gözyaşları, ben o kadar net söylüyorum kimse boşanırız düşüncesiyle evlenmez eşimden de Allah razı olsun ailesi istemese de beni bırakmadı ama bir gün bu evlilik biterse onun ailesi yüzünden bitecek o kadar istiyorlar ki bunu çocuklarının mutsuzluğu umurlarında olmaz gorumcem kendi dedi 3 gün üzülür kardeşim sonra unutur diye, ben bu insanlarla nasıl görüşeyim bi de böyle hacılar korkuyorum büyü olaylarından falan

Benim hamile olduğumu eşim,annem,kardeşim ve çok yakın arkadaşım biliyor sadece. Eşimin ailesi henüz bilmiyor 12. Haftaya kadarda öğrenmeyecekler. Bundan önceki hamileliğimde kimseye söylemeyin dememe rağmen herkese yumurtlamışlar,sonu kötü bitti hamileliğin ve birsürü saçma insana laf anlatmak zorunda kaldım. O yüzden çok kızgınım ve söylememe kararı aldık. Kendileri yaptılar kusura bakmayacaklar.

Ben henüz kalp atisini görmek icin gitmedim ama benim doktorum dinletmiyormus. Sadece kalbi atiyor diye gösteriyormus.

Canım bana da dinletmedi çok yüksek ses çıkıyor kısa sürede olsa maruz bırakmayalım hiçbir sorun yok olması gerektiği gibi atıyor dedi ekranda da görünüyordu bende zamanı gelince dinlerim dedim

Yaa kızlar kafayı yıcem sanırım kendımı dınleyıp arastırmaktan ya benım kasıklarım agrıyo dr normal dıo ama ağrıyor yanı heran adet olcam sanıyorum odum patlıyo kanamam falan olcak dıe... allahım sen yardım et

Yaa kızlar kafayı yıcem sanırım kendımı dınleyıp arastırmaktan ya benım kasıklarım agrıyo dr normal dıo ama ağrıyor yanı heran adet olcam sanıyorum odum patlıyo kanamam falan olcak dıe... allahım sen yardım et
Canım telaş yapma,agrılar cok normal ve adet agrısına ara ara benziyo bendede oluyo,rahim büyüyo agrı olması cok normal

Canım telaş yapma,agrılar cok normal ve adet agrısına ara ara benziyo bendede oluyo,rahim büyüyo agrı olması cok normal
Bılmıyırum cnm ya ara ara degıl sankı pek kendımımı cok dınlıyorum dıcem ama herkex kadar dınlıyorum kımsede sankı böyle sıkayetı yok gıbı kımse yazmıyo ayyy ne bıleyım ıkı gebelık kayıbım olunca hamıleyım dıe sevıncımı yasayamıyorum

Bılmıyırum cnm ya ara ara degıl sankı pek kendımımı cok dınlıyorum dıcem ama herkex kadar dınlıyorum kımsede sankı böyle sıkayetı yok gıbı kımse yazmıyo ayyy ne bıleyım ıkı gebelık kayıbım olunca hamıleyım dıe sevıncımı yasayamıyorum
Canm normal oldugu icin bahsetmiyodur kimse,cok dinleme kendini,benimde özellikle aksamları sanki içerden birşey ısırıyo gbi bıcak saplanması gibi agrım oluyo,kanaman olmadıgı sürece korkma,emin ol stres agrılardan daha tehlikeli

Benim de dune kadar ağrılarım aynen sizin anlattığınız gibiydi hem de 2.gebeligim olmasına rağmen.. ilk gebeliğimde çok uzun ve şiddetli idi ağrılarım.

Back