- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #4.661
nasılsın canimHepinize teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın canimHepinize teşekkür ederim
Tek derdim iyi bebeğin iyi olmasi ve umarım benimledir öyle korkuyorum ki yarın doktora gideceğim ya sanki yok diyecek bi sorun çıkacak orda olmayacak diye içim içimi yiyor allah korusun. Bunları düşünmekten cinsiyet aklıma bile gelmiyor sağ salım olsun kucağıma alayım korktuğuma uğramayayım da rabbim kız da verse erkek de verse ayni
İnsallah ben de yarın benimle olduğunu öğrenirim de içim rahatlar birazCanım bende kontrole gitmeden önce öyle geliyordu sanki orada yok hamile değilsin diyecekmiş gibi ama gördüm kalp atışını da gördüm biraz rahatladım yine de evhamlıyım tabi
Ben de sanki hamile değilmişim gibi ayni durumdayız. Hiç bir şey hissetmiyorum yarın doktora gideceğim insallah iyi haberler alırız ikimiz dekızlar sizleri takip ediyorum ama çok sık yazamıyorum. benim de c tesi muayenem. çok gerginim ne bulantım var ne karın ağrım sanki hamile değilmişim gibi
Ben de sanki hamile değilmişim gibi ayni durumdayız. Hiç bir şey hissetmiyorum yarın doktora gideceğim insallah iyi haberler alırız ikimiz de
Hepinize teşekkür ederim
Yarın 11de ama doktorumun bazen operasyonu oluyor beklemek zorunda kalıyorum canm en geç oglene muayene olmuş olurum insallah. Karin agrim biteli çok oldu ilk zamanlar agrimisti, ama benimki tüp bebek olduğu icin ben ilaçlardan dolayı agriyor sanmıştım. Bulantım da olmadı henüz, hiç bir belirti olmadan gidiyorum bakalım insallah iyi haberler veririm yarınkaçta randevun ,iyi haberlerini bekliyorum. karın ağrısı da bitti artık dimi? bulantı zaten hiç başlamadı.
Gözün aydın canim darısı bizlere insallahminnağımı gördüm, kalp atışını da duyduk çok şükür. :) 6.3 mm 1 ay sonra yine çağırdı. ultrasona göre 6 hafta 3 günlük :) kalp atışını duyunca insan çok tuhaf oluyor, gözlerimden yaş geldi resmen. Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallaha canım sağlıcakla tamamlarsın inşallah sürecini.minnağımı gördüm, kalp atışını da duyduk çok şükür. :) 6.3 mm 1 ay sonra yine çağırdı. ultrasona göre 6 hafta 3 günlük :) kalp atışını duyunca insan çok tuhaf oluyor, gözlerimden yaş geldi resmen. Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canimMerhaba. Ben bebeğimi kaybettim.Birazdan kürtaj olacağım
Canim artan hormonlar da sana böyle olumsuz düşündürüyor olmalı bende bir kaç gündür bitik durumdayım halsizlik bulanti sanki hiç bitmicek gibi hepsi bir süreç tabiki zorlukları olacaktır doğum sonrası ama oda bir süreç herseye rağmen değer benceArkadaşlar ben bu 2. Cocuk fikrine alışamadım ağlıyorum her gün baş ağrılarım başladı sanki 2. Cocuk doğunca hayatım bitecek gibi biliyorum saçma ama moralim bozuk ilk doğumum sezaryen oldu ağrısı acısı emzirme sorunları vs tekrar sil baştan yaşamak...biraz iyi örneklere ihtiyacım var sanırım ya da ben iyi bir anne değilim( cok karışık yazdım ama durumum bu
amin canım inşallah,çok teşekkür ederim. :)Maşallaha canım sağlıcakla tamamlarsın inşallah sürecini.
amin canım teşekkür ederim, darısı isteyen herkese inşallah :)Gözün aydın canim darısı bizlere insallah
Evi köşe buçak süpürdümKızlar ev islerini yapıyor musunuz süpürme silme tozalma v.s esim süpürüyor genelde bende yavaş yavaş diğerlerini yapıyorum korkuyorum
Canim gozun aydin. Allah saglikla kucagina almayi da kismet etsin insallahminnağımı gördüm, kalp atışını da duyduk çok şükür. :) 6.3 mm 1 ay sonra yine çağırdı. ultrasona göre 6 hafta 3 günlük :) kalp atışını duyunca insan çok tuhaf oluyor, gözlerimden yaş geldi resmen. Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim kızın 18 aylık seninki ne kadarlıkTesekkur ederim bakalim 2 cocuk idare etmek nasil olcak varmi benim gbi ilk cocugu kucuk olup ikinciyi bekleyen
Senin ile huylarımız aynı imiş bu ortamda şartlarda malesef beni strese sokan insanlardan uzak kalamayacağım Allah ım yardımcı olsun da kolay geçsin hamilelik stressizBende öyleyim damarıma basılmazsa iyiyim ama basılırsa bir tartışma birşey olursa ağlama krizim tutuyor hamile kaldığımdan bu yana iki kere oldu ama dün akşam çok kötü oldum mesela bir de yok duramadım da ama rahat olmak lazım ben dün yapmadım ama o ortamdan biraz uzaklaşıp kendi başına kalmak iyi gelir negatif insanlardan uzak dur. Yok canım illa yiyeceksin yemezsen bebekte birşey olur falan yok öyle şeyler. İnsanlar her canının çektiğini yiyemiyor ki ama sağlıklı doğuyor. Nefsi köreltmek için o an yeniyor çok insanın canı isteyince benim pek yok şu an
benimdr kadın çağırıp detaylı temizlik yaptırmam lazımbende iki hafta sonra halıları yıkamaya göndericem birde kadın çağırıp evi dip köşe temizleticem içime sinmiyor boyle bari bizi biraz idare eder bu temizlik
eşim erkek olarak görmüşKızlar cinsiyet konusunda birşey hisseden varmı veya rüya gören :). Ben hiç bişi hissetmezdim ama artık erkek gibi geliyor.
Ay canım bende aynı senin gibi düşünüyorum 3 aylık bebeğimin kalbi durmustu eşimde bende yıkılmıştık görumcemin tepkisi aynen şu oldu ya zeten bir kan pihti si bebek degilki niye ağlıyorsun anlamdim sevgili kaynanamda ağlama bak oğlum üzülüyo sonra boş gebelik geçirdim onda da 8 haftaya kadar beklettiler ne stresler yaşadık eşimle kürtaj dan sonra geçmiş olsuna arayip ya zaten hamile degilmissin gebelikte yokmuş ya bazen insanlar öyle laflar ediyo ki gözündeki yaşı kurutuyolar oğlum var şimdi 6 yaşında ikinci bebek 2 senedir olmuyodu takmadiklari kulp kalmadı şimdi bir mucize oldu Rabbim bu bebeği nasip etti ama şimdi bu insanlar müjde almayi hak ediyomu bence haketmiyo tehlikeli sürec geçene kadar söylemeyi düşünmüyorum sende söyleme bence bosverİlk hamileliğimde öyle yapmıştım, düşük yapınca insanların sebepsiz ve saçma konuşmalarına gelemedim, ailemin üzüntüsü de cabası. Hatta hamileliğim belli olana kadar çoğu kimseye söylemeyeceğim yine de. Ben gelemiyorum insanların akıl vermesine. Yok şöyle yapma hamilesin, yok bunu ye hamilesin. Kendi ailem de benim gibidir, asla kimseye karışmazlar onlardan yana sıkıntım yok da, bakalm eşimin ailesi ne yapacak? Doğurmuş 3 görümcem var, düşükten sonra bana düşük nedeni aradılar , şöyle mi yaptın, bu mu oldu diye. Gelemiyorum, kalp kırıyorum. Ondan doğurana kadar söyleyesim yok aslında.
Keşke hamilelikte insanlar anlayışlı olsalar alttan alsalar bu hamile yardımcı olalım deseler keşkeEvet ya bende ağlama nöbetleri geçiriyorum gözümde yaş her an bekliyor sanki her an ağlayacak potansiyele sahibim, bi de gerginim sinirliyim eşime falan da surekli kızıyorum, zaten eşimin ailesine uyuz oluyorum uff her şeye herkese uyuz oluyorum kimseyi istemiyorum galiba