- Konu Sahibi MinikPiranha
Benimde 3.bebeğm olcak nasipse 2 kızım var yarın kan da baktırcam çok heycanlıyız ailecek çocuklar benden fazla isim arayışındalar biz seçeceğiz diyorlar :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal i ilk gebelgmde ben de yasadim doktorlar onu dusukten saymyor be tekrarlamiyor zaten hic kafana takma gayet normal
Herkese selamlar bizde bişey değil sadece eylül anmesi grubu var mı dıye bakmak ıstedım bugun yarın ve sonrakı gun Yuksek yumurtalama dün ilişki oldu ama tutar tutmaz bilemiyorum yumurtalama gununden uc gun once hamıle kalan var mı 1 yasındada bı prensım var
Bende de ağrı değil de kasılmalar oluyor, akşam daha artıyor karnım şiş resmen, bünyeden bünyeye farkediyor anlaşılan,Aşırı kasık ağrım yok..şisligim var birde hic kalkmadan yatsam günlerce yatarım....
Senin bebek ne kadarlık canım :)Aşırı kasık ağrım yok..şisligim var birde hic kalkmadan yatsam günlerce yatarım....
Ben buldugum bilgiyi ekleyeyim..Herkese selamlar bizde bişey değil sadece eylül anmesi grubu var mı dıye bakmak ıstedım bugun yarın ve sonrakı gun Yuksek yumurtalama dün ilişki oldu ama tutar tutmaz bilemiyorum yumurtalama gununden uc gun once hamıle kalan var mı 1 yasındada bı prensım var
İnşallah gerek kalmaz bu ay güzel haberi hayırlısıyla alırsın canım:)iyiyim canim cok sukur. bu 6.ci donem benim. yas 35 olmak uzere. o yuzden dr bu kez de olmazsa yum takibi dedi. aslinda hic o islere girmek istemiyorum bakalim kismet. insallah gerek kalmaz. benim luteal faz kisa maglum. aslina bakarsan 6 gun kaldi
Allah bağışlasın prensesinizi.Herkese selamlar bizde bişey değil sadece eylül anmesi grubu var mı dıye bakmak ıstedım bugun yarın ve sonrakı gun Yuksek yumurtalama dün ilişki oldu ama tutar tutmaz bilemiyorum yumurtalama gununden uc gun once hamıle kalan var mı 1 yasındada bı prensım var
Amin insallah.İnşallah gerek kalmaz bu ay güzel haberi hayırlısıyla alırsın canım:)
Allah korusun canım şu günlerde daha dikkat et aman, Rabbim korusun hepsiniİyi akşamlar kızlar.
Kasık ve bel ağrısı bizde de mevcut. Bugün bir de tekme yedim sağ kasığıma. Altını değiştirirken rahat durmAdı kızçem. Allah korusun yVrularımızı.
Bwnim 4+2 canım yarınn gidiyorum hastaneye merak içindeyim...Senin bebek ne kadarlık canım :)
sorma canim. cokkk uzun. hele bir de pihtiliysan
amin diyorum. insallah hepimizin gonlune gore olur.,)
Yok canim kimyasal degil su an seninki kimyasal olsaydi absurd dusuk artardi progestoron testo iste doktorundan 15 uzeri cikarsa saglikli gebelik isareti diyorlar benim 24 cikti dis gebelik bos gebelik kmyasal gebelik riskini ortadan kaldirdiKimyasal veya başka bişey olsa böyle artmaz değil mi keseyi ve kalp atışını duyana kadar sevinemeyeceğim galiba sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum