- 18 Aralık 2017
- 62
- 68
- 8
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
Benim de oyleydi cnm 56 dan 211 e yukselmisti gayet iyi sonralari takip edersen iki kati devam edeck normal seyrinde hayirli olsunKızlar değerim 23 den 2 günde 116 olmuş nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de oyleydi cnm 56 dan 211 e yukselmisti gayet iyi sonralari takip edersen iki kati devam edeck normal seyrinde hayirli olsunKızlar değerim 23 den 2 günde 116 olmuş nasil
İnşallah birşey olmaz canım dikkat et kendine dinlen bol bol. Doktorlar kahverengi akıntıyı normal karşılıyorlar kırmızı olmadığı sürece korkma sakin olmaya bak. Kaç+kaç da keseyi görmüş oldunMerhaba kizlar ben 2 gun once keseyi gordum ama iki gundur acik kahve akintim var progestona basladm cok korkyorm
Maşallah çok güzel sağlıkla hep böyle ilerlesin inşallah ben en son 9 gün önce baktırmıştım değere 25 ti bir dahada ölçtürmedim strese girmeyeyim diyeBenim de oyleydi cnm 56 dan 211 e yukselmisti gayet iyi sonralari takip edersen iki kati devam edeck normal seyrinde hayirli olsun
4+5 canimİnşallah birşey olmaz canım dikkat et kendine dinlen bol bol. Doktorlar kahverengi akıntıyı normal karşılıyorlar kırmızı olmadığı sürece korkma sakin olmaya bak. Kaç+kaç da keseyi görmüş oldun
Sağol canım inşallah kucağımiza da aliriz çok mutlu oldum normalseBenim de oyleydi cnm 56 dan 211 e yukselmisti gayet iyi sonralari takip edersen iki kati devam edeck normal seyrinde hayirli olsun
vajinal mi gördüler keseyi ben de yarın gideceğim ama tırsıyorumMerhaba kizlar ben 2 gun once keseyi gordum ama iki gundur acik kahve akintim var progestona basladm cok korkyorm
hoşbuldum.inş herkes için herşey yolunda gider.Tahmini doğumumuz aynıymış hoşgeldin canım cumartesi gidicez doktora inşallah görürüz
Karindan gordulee vajinal baktirmadim baktrmam davajinal mi gördüler keseyi ben de yarın gideceğim ama tırsıyorum
Haber ver ama burdan haberleselim her durumu kizlar ben kalp atisini duyup uc ayi tamamlayana kdar heralde diken uzeeinde olcam adet sancisi gibi sancim bar bi de yaSağol canım inşallah kucağımiza da aliriz çok mutlu oldum normalse
Benim 3. Canim ikisi dusuk olduİlk Bebek mi kızlar ?
Benim de öyle canim adet sancısı gibi bir sanci var yalnız kan değeri ilk zamanlar diye mi böyle arttı birden acaba birde dr çok önceden progestan yazmıştı kullansam mi onu bendeHaber ver ama burdan haberleselim her durumu kizlar ben kalp atisini duyup uc ayi tamamlayana kdar heralde diken uzeeinde olcam adet sancisi gibi sancim bar bi de ya
İnş bu bebiş tutunur canım. Benimde ilki düşük olmuştu kürtajla alındı ikincisinde de pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendim iğne vurunmuştum. Sorun neymiş araştırıldı mı senin de ?Benim 3. Canim ikisi dusuk oldu
Benim kan pihtilasmasi cikti canim smdiher gun sabah igne vurulyorum clexan 6000İnş bu bebiş tutunur canım. Benimde ilki düşük olmuştu kürtajla alındı ikincisinde de pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendim iğne vurunmuştum. Sorun neymiş araştırıldı mı senin de ?
Hic dusuk yasadin mi canim benm doktorm 3 ay once kurtaj oldgm icin bu kdar arttigini soyledi ikiz de olabilr dedi ama neyse ki tek kese gorduk tabi tekse :)))Benim de öyle canim adet sancısı gibi bir sanci var yalnız kan değeri ilk zamanlar diye mi böyle arttı birden acaba birde dr çok önceden progestan yazmıştı kullansam mi onu bende
iyiyim canim cok sukur. bu 6.ci donem benim. yas 35 olmak uzere. o yuzden dr bu kez de olmazsa yum takibi dedi. aslinda hic o islere girmek istemiyorum bakalim kismet. insallah gerek kalmaz. benim luteal faz kisa maglum. aslina bakarsan 6 gun kaldi
Canim kimyasal yasadim sadeceHic dusuk yasadin mi canim benm doktorm 3 ay once kurtaj oldgm icin bu kdar arttigini soyledi ikiz de olabilr dedi ama neyse ki tek kese gorduk tabi tekse :)))
Kimyasal i ilk gebelgmde ben de yasadim doktorlar onu dusukten saymyor be tekrarlamiyor zaten hic kafana takma gayet normalCanim kimyasal yasadim sadece
sorma canim. cokkk uzun. hele bir de pihtiliysanİnsallah gönlüne göre oluurr :)
Koca bi hafta ne uzun geliyor insana :)
hayırlısıyla kalbinide duyun canım bizede nasip olsun görmek4+5 canim