- 15 Ağustos 2016
- 56
- 27
- 8
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
Mrb kızlar hayırlısıyla inş bende eylül annesi olacam. Daha kan testi yapmadım ama adetim gecikti ve pozitif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür test negatif çıktı benim ben zorluğuna razıydım çokta istiyordum oğluma hamileyken kardeşi olsun hemen diyordum ama alerjik bir bebek olunca özel ilgi istiyor emmesi şart ben diyetteyim iki bebeğe yetecek depo yok hayırlısıyla azıcık daha büyüsün. Allah kucağına almayı nasip etsin. Zor ama ikiz kadar değildir emin ol Allah kolaylığınıda veriyor mutlaka :).HAyırlısı olsun canım benim :) çok zor oluyor şimdiden doğarsa inşaAllah hayırlısıyla daha zor olacak ama büyüdüklerinde inşaAllah hep arkadaş olacaklar
Hoşgeldinn:)Mrb kızlar hayırlısıyla inş bende eylül annesi olacam. Daha kan testi yapmadım ama adetim gecikti ve pozitif çıktı
Hayırlı olsun canım normal değerin benimde bata 4 gün kala 25 tiSelam tatlı anne adayları ben de daha yeni öğrendim gebeliği normalde yarın adet günüm dün kan testi 23 cıktı inşallah normaldir rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tahmini doğum tarihimiz aynı bir kişi daha var öyle bu topicte artık birbirimize yoldaş oluruz :))Selam tatlı anne adayları ben de daha yeni öğrendim gebeliği normalde yarın adet günüm dün kan testi 23 cıktı inşallah normaldir rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tahmini doğum tarihimiz aynı bir kişi daha var öyle bu topicte artık birbirimize yoldaş oluruz :))
inşallah dediğin gibidir canım perşembe günü dr a gideceğim artık o zaman yaparım testi bir daha sağlıklı bir gebelik olur da inşallah bebeklerimizi beraber bekleriz rabbim kicagimiza almayı nasip etsinHayırlı olsun canım normal değerin benimde bata 4 gün kala 25 ti
Hoşbuldum canım :) salı gitmeyi düşünüyorum inş.Hoşgeldinn:)
Hayırlısı olsun inşallah ne zaman yapacaksın testi
Peki teşekkür ederim.Ben yapıyorum ovu testi benim 12 saat çift çizgi oluyor bazen yakalayamiyorum bile ama 3 gün süren de oluyor
Canım merhaba o testi bende yapmadım yumurtlama zamanımda çok akintim olur anlarim 13. 14. 15. Ve 16. Günleri es gecmem geneldeSorduğum soruya kimse cevap vermedi.Sanırım ya kimse ovülasyon testi yapmamış ya da herkes sadece kendi hamileliğinin nasıl geçtiğini anlatabileceği sorulara cevap vermeyi tercih ediyor.
Tahmini doğumumuz aynıymış hoşgeldin canım cumartesi gidicez doktora inşallah görürüzMerhaba hanımlar.inşallah ben de 2. Kez eylül annesi olacağım.1 aralık sat.henuz keseyi gormedik göreniniz var mı aranızda.
Merhabaa benimde eylül ayın da bir kaybım oldu malesef...seni çok iyi anlıyorum...kendiliğinden kan olup gitti...şimdide kaygılarım var ama pozitif olmamız gerektiğine inanıyorum ve aklıma kötü şeyler geldiğinde hemen dikkatimi dagitip kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya calisiyorum..ve güçlü olup rabbime sıgınıp dua ediyorum....inşallah bizimle kalacaklar....Merhaba arkadaşlar 2018 nisan annesi olacaktim nasip olmadi 8 haftalikken kalbi durdu bebegimin. İnsallah bu kez Allahim tamamina erdirir. 27 aralik beklenen adet tarihimdi 28 aralikta kan testinde beta hcg 49 çıktı 30 aralıkta 171 çıktı. Değerler düşük gibi ama inşallah sorunsuz devam eder. Bayağı stresli ve pimpirikli geçiriyorum eski tecrubelerden dolayi. Rahatlatilmaya ihtiyacim var. Hepimize sorunsuz bir gebelik ve sağlıklı bebekler diliyorum.
Nasilsin canim?Gelir misin ki bebiş?
10saat ile 72 saat arasinda degisiyor genelde....Hanımlar, ovülasyon testim iki gündür pozitif. Kaç günden sonra silikleşir normalde?
Nasilsin canim?
Benim de son 1 hafta. Bu ayda olmazsa artik dr yum takibi dedi.
iyiyim canim cok sukur. bu 6.ci donem benim. yas 35 olmak uzere. o yuzden dr bu kez de olmazsa yum takibi dedi. aslinda hic o islere girmek istemiyorum bakalim kismet. insallah gerek kalmaz. benim luteal faz kisa maglum. aslina bakarsan 6 gun kaldiIyiyim canim sen nasilsin?
Hadi insallah minisinin haberlerini alirsin gerek kalmaz baska hicbirseye :)
Ben regli bekliyordum.Biraz gec oldum.
Bundan sonra calismalar nasipse :)