- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
Kızlar ilk doktor muaynesine ne zaman gidiceksiniz ya da gittiniz mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bugün mü gördün canım bende cuma mı gitsem acaba çok erken gitmek istemedim kese görünsün diyeKızlar gördük kesemizi maşallah 5haftalıkmış miniğim
Hayırlı olsun canım bende cuma ya da cumartesi gideyim ozaman kesin olsunBen 4 haftaligim SAT 3 aralik simdi ciktim hastaneden hcg 710.7 cumartesi gidicem keseyi görmek için 1500-2000 olmadan gorunmezmis...doktor güzel dedi sonuç için çok şükür inşallah boyle devam ederiz
Evet canımcım bugün gördükcuma kanda değerim 1060 dı belki gözükmez dedi ama şak diye gördük zaten oğlumdada değerim 1028 di iki gün sonra görmüştük inşallah kalp atışı için gidicem 2 hafta sonra inşallah sende görürsün canım benim minnoşunun minik dünyasınıYa bugün mü gördün canım bende cuma mı gitsem acaba çok erken gitmek istemedim kese görünsün diye
Canım benim inşallahh Allah sağlıkla kucağmıza almamızı nasip etsin oğlun kaç yaşında?? Benimde tam 2 yaşında bi kızım varEvet canımcım bugün gördükcuma kanda değerim 1060 dı belki gözükmez dedi ama şak diye gördük zaten oğlumdada değerim 1028 di iki gün sonra görmüştük inşallah kalp atışı için gidicem 2 hafta sonra inşallah sende görürsün canım benim minnoşunun minik dünyasını
Canım daha 9 aylık olcak inşallah 8 gün sonraaslında şuan bebek için çok erkendi ama oldu bi yanlışlık nasibi varmış miniğimin teyzesi inşaAllah hepimiz sağ salim alırız kucağımızaCanım benim inşallahh Allah sağlıkla kucağmıza almamızı nasip etsin oğlun kaç yaşında?? Benimde tam 2 yaşında bi kızım var
Aminnn inş Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ve anne olmayı sağlıkla nasip etsinHepimizin mucizeleri sağlıkla gelsin inşallah :)
Hadi gözün aydın kaç mm bir şey dedi mi drKızlar gördük kesemizi maşallah 5haftalıkmış miniğim
Sağolasın...görürsün canım inş. Rabbim daha çok güzel günlerimizi görmemizi nasip etsin...hepimize...Hayırlı olsun canım bende cuma ya da cumartesi gideyim ozaman kesin olsun
Gözünaydın canım....Hadi gözün aydın kaç mm bir şey dedi mi dr
Hayır canım kağıtta 0.95 yazıyor dr 10 gün sonra gel dedi ama ben beklerim büyük ihtimalleHadi gözün aydın kaç mm bir şey dedi mi dr
Yaaa inanmıyorum 9 aylık mı olsun beraber büyürler canım benim bende öle isterdim ama kızım çok mızmızdı kolikti anca nasip oldu. bitane de minnoş kızın olur inşallahCanım daha 9 aylık olcak inşallah 8 gün sonraaslında şuan bebek için çok erkendi ama oldu bi yanlışlık nasibi varmış miniğimin teyzesi inşaAllah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza
Daha çok yeni minikler büyüyecekler inşHayır canım kağıtta 0.95 yazıyor dr 10 gün sonra gel dedi ama ben beklerim büyük ihtimalle
Rabbim acil şifa versinKızlar Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Kaan Bebeğimiz hayata tutunsun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/54137586/