• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya bugün mü gördün canım bende cuma mı gitsem acaba çok erken gitmek istemedim kese görünsün diye
Evet canımcım bugün gördük:anneadayı:cuma kanda değerim 1060 dı belki gözükmez dedi ama şak diye gördük zaten oğlumdada değerim 1028 di iki gün sonra görmüştük:anneadayı::KK200: inşallah kalp atışı için gidicem 2 hafta sonra:dua: inşallah sende görürsün canım benim minnoşunun minik dünyasını:emir_bebek:

Evet canımcım bugün gördük:anneadayı:cuma kanda değerim 1060 dı belki gözükmez dedi ama şak diye gördük zaten oğlumdada değerim 1028 di iki gün sonra görmüştük:anneadayı::KK200: inşallah kalp atışı için gidicem 2 hafta sonra:dua: inşallah sende görürsün canım benim minnoşunun minik dünyasını:emir_bebek:
Canım benim inşallahh Allah sağlıkla kucağmıza almamızı nasip etsin:anneadayı::KK200: oğlun kaç yaşında?? Benimde tam 2 yaşında bi kızım var:KK200:

Canım benim inşallahh Allah sağlıkla kucağmıza almamızı nasip etsin:anneadayı::KK200: oğlun kaç yaşında?? Benimde tam 2 yaşında bi kızım var:KK200:
Canım daha 9 aylık olcak inşallah 8 gün sonra:KK200:aslında şuan bebek için çok erkendi ama oldu bi yanlışlık nasibi varmış miniğimin teyzesi:anneadayı: inşaAllah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza :dua:

Canım daha 9 aylık olcak inşallah 8 gün sonra:KK200:aslında şuan bebek için çok erkendi ama oldu bi yanlışlık nasibi varmış miniğimin teyzesi:anneadayı: inşaAllah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza :dua:
Yaaa inanmıyorum 9 aylık mı :KK45:olsun beraber büyürler canım benim bende öle isterdim ama kızım çok mızmızdı kolikti anca nasip oldu. bitane de minnoş kızın olur inşallah:KK15:

Merhaba ; ben dr daha gitmedim cumaya gitmeyi planliyorum ;uyku halim cok var gunduz ; cok tuvalete gidiyorum bobreklerim agriyor gitmek artik ama bekliycem koku duygum cok sizlerde durum nedir ; saglikcakla bebeklerimiz gelsin insallah

Back