• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aa evet :)) dün ölçtürdüm 63 çıktı. Ama benim adet döngüm henüz tamamlanmadı. Ocak ayının ikisinde olmam gerekti tekrar. Tesadüf eseri öğrendim:) ayy amiin :21:
Aaa sende ozaman benim gibi erken öğrendin canım benim adete 4 gün kala 25 ti bir dahada ölçtürmedim haftaya cumartesi gidicem kontrole

Ben zaten çok istiyorum ama bebek alerjik gündüz hep ayakta gecede uyku yok ondan vazgeçmiştim. Hayırlısı artık bakalım zaman ne göstericek. Havalar soğuk olmasa bugün kan vericektim :)
HAyırlısı olsun canım benim :) çok zor oluyor şimdiden doğarsa inşaAllah hayırlısıyla daha zor olacak ama büyüdüklerinde inşaAllah hep arkadaş olacaklar:KK200::dua:

Bende geldim ☺️Hepinize hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin allahım. Benimde 4 aralık son adet tarihim 30 aralık beklenen adet günüm ama ben dayanamyıp 27 aralıkta idrar testi yaptm silikte olsa ikinci çizgi vardı gözle görülür bugün tekrar yaptm yine gördüm ikinci çizgiyi salı inşallah kan da baktırcam.

Back