İyi de ağrınızın iki yumurtalık arasında olduğunu tam olarak nereden biliyorsunuz valla ben hani organım nerede bilmiyorum da. Ayrıca hamilelik belirtilerinde yumurtalıklar değil kasıklar ve belde ağrı olur ki onun içinde çok erken. Önce bebeğinizin tüplerde döllenmesi sonra rahime gelmesi ki bu 5 gün sürüyor onun da üzerinden en az 1 hafta geçmesi gerekiyor belirti olması için. Reglinize 10 gün varken çok zor. Daha yeni yeni dölleniyordur 28 gümde bir regl olduğunuzu varsayıyorum tabii. Bu kadar kendinizi dinlemeyin stres daha çok etkiler hamile kalmayı bu kadar ısrarla sormanıza gerek yok bilemeyiz ki biz şimdi hamile olabilirsin diye doktor bile diyemez sabırlı olun.
Gözünüz aydın ne güzel kayınvalidenin haberi var mı? Hepimiz o durumdayız bir de ben seneler sonra o kadar tedaviden sonra 4. tüp bebek denememde hamile kaldım düşün artık heyecanı yanii Allah hepimiz için tamamına erdirsin inşallah..
Evet canım duydum onu hem güzel hem gamzeli olurmuş ama malesef ben ayva sevmiyorum tatlısını yiyorum annem yaptı öyle yedim birazcık. Bu ara midem tatlı yememe de pek izin vermiyor. Ayrıca bir bilgi daha ayvanın çekirdeklerini bir suya koyup birkaç gün bekletiyoruz o jel haline geliyor onu göğüslere sürünce emzirmeden kaynaklanan göğüs ucu çatlaklarına yaralarına iyi geliyormuş.
Ben tüp bebekle hamile kaldım transferden sonra hiç makyaj yapmadım ama evdeydim raporluydum bugün işe başladım ve yaptım çok alakası olduğunu sanmıyorum bir tek ruj için dikkatli olunabilir dudak yalamak falan huyunuz varsa hani belki ama zararı olacağını sanmam yüzdeki bir maddenin etkileyeceğini.