• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Haşlama yumurta tavuk balık yiyemiyorm tavuk kokusuna tahammülüm yok geçen haşlama tavuk yaptım yine iyi kötü yedm ama böylr bahsi geçince bile şimdi midem bulanıyo balıkta nedense bi somon diğerlernden midem bulanıyo oğlanın altını değişemiyorum mamasının kokusuna tahammülüm yok çok zor böyle ilkinde hep uyur yatar dinlenir anlamazdım şimdi öyle olamıyor tabi küçük bebeğim var diş çıkarıyor sürekli grip oluyor yemek savaşları derken insan bitap düşüyor ama şu bulantım olmasa mutfağa giremediğim oluyor zaten yemek yapamıyorm kokusunu aldımmı ben iptal ya eşim yapıyo ya dışardan alıyo çıkarmıyorum ama midem bulanıyo kızlarr:KK1:
2. Bebişte daha zor oluyor işler :( Allah yardımcın olsun. Sabret canım. Geçecek inşallah

Cnm soyle soylıyım bılıyorum ınsan cok sabırsız oluyo zaman gun gecmıyo... ama en buyuk belırtı adet gecıkmesı bazen belırtıler okadar yanıltıyorkı ınsanı... sana suan aaa gebelık belırtısı deyıp umutlandırıp sonra uzulmenı ıstemem...ama ben yumurtladıgım gece gece kaldıgımı hıssettım yumurtlalıjtan sonra kendımı dınleyınce kesın bısey var dedım ve test yaparken. Panık olmadan baktım cunkı gebe oldugumu hıssetmıstım. Bılmıyırum sanırım onun sıcaklıgını verıyo rabbım ınsana hıssedeyosun
Kuzum bende yumurtladigimi hissettim ama kaldimmi hic bilemiyorum. Sadece ben ne kadar usuttum desemde icimden bir his hamilesin diyor. Hatta bir sabah yataktan hamileyim ya biseyler yiyim fiye uyandim. Bilemiyorum psikolojikmi. Bir kac gundaha beklim de o zaman cikar ortaya nasip. Sizlere cok sevindim ama ne kadar cok bebisimiz var masaallah. Rabbim selametle kucaginiza versin insaallah.

Evet canım. 1.5 cm bizim kanama alanı. İnşallah toparlanacağız. 3. Gün bugün yatıyorum ben. Progestan kullanıyorum başka danyapacak bişey yok Allaha emanet yavrularımız. Eki Görüntüle 2098494 Kırmızıyla çizdiğim yerde kanama.
Pekisen nasil anladin? Disari kanama oldu mu? Doktor ne dedi sana? Gecer falan dedi mi:KK17: tekrar kanaman oldu mu 3 gundur. Ne kullaniyorsun ilac olarak?

bende sbah cubuk kraker aldm yanıma yolda yedim iş yerine de 1 simit aldım baya bi sonra yedim simitide ama sürekli açlık hissi bende de var ve kilo almamam lazım:işsiz: senin ne güzel kilo sorunun yokmş ye acıktıkca :KK51:

:emir_bebek:

ben 40 kiloyum boyum kısa korkmuyor değilim ama kısmet bu işler inşallah sorunsuz geçer

Kızlar bugün işe başladım normal oturuyorum kütüphanede çalışıyorum bi yüksekokulda bu hafta öğrenci de yok zaten. Karnım belim ağrıyor bi ara karnım baya ağrıdı 5+3 oldum var mu karnında sancı falan olan öğlen yemeğimi yiyeyim koltuklar var yatarım biraz ikide bir lavaboya gidiyorum bişey mi var diye

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Şu an tatilde kv nin evindeyim. Icimde kelebekler uçuyor sanki. .. Kalbim yerinden firlayacak. Birilerine söylemek istiyorum. Ve sizler de benimle aynı durumdasiniz muhtemelen. Daha doktora gitmedim ama tahmini doğum tarihi 27 eylül
Hayirli olsun canim

Kızlar bugün işe başladım normal oturuyorum kütüphanede çalışıyorum bi yüksekokulda bu hafta öğrenci de yok zaten. Karnım belim ağrıyor bi ara karnım baya ağrıdı 5+3 oldum var mu karnında sancı falan olan öğlen yemeğimi yiyeyim koltuklar var yatarım biraz ikide bir lavaboya gidiyorum bişey mi var diye
o karın sancısı bende de var :110::110::110: rahim büyüdügü için oluyomş sanırım alt kısımalrda özellikle daha cok oluyo

İnşAllah canım Allahtan anneme de yakınım ona geliyorm genel de bi şekilde geçiyor günler ilk üç ayı atlatalım geçer bulantım diye düşünüyorum en azından öyle ümit ediyorum:deli::halay:
Annen yanındaysa ne kadar şanslısın. Benim annem çalışıyor aşçı olduğu için izin vermiyorlar gelemiyor o orada ağlıyor. Eşimin yeğeni gelecekti o da ekti bizi. Bu saatten sonra gelse de ben istemiyorum artık.

Söz vermişti geleceğim diye. Eşim doktorA yapıyor gazi ünide, e biz erzurumdayız gidip gelmesi gerek birtane dersi kalmış bütünlemeye ama gitmiyor bizi bırakıp.

Çaresizliği yalnızlığı yaşıyorum şu sıra, eşimin yanacak bir senesine mi üzüleyim, o kadar iyiliğimiz dokunan insanın en muhtaç zamanımızda sırt çevirmesine mi üzüleyim, kızımla ilgilenemediğimden tv açıyorum ona mı üzüleyim bilmiyorum.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin eşlerimizi de başımızdan eksik etmesin

Pekisen nasil anladin? Disari kanama oldu mu? Doktor ne dedi sana? Gecer falan dedi mi:KK17: tekrar kanaman oldu mu 3 gundur. Ne kullaniyorsun ilac olarak?
Canım hiç kanamam olmadı benim. Kontrolde farketti doktorum. İlk konteole 8. Haftada gittim o yüzdwn kanama ne zamandır var bilmiyorum. Progestan ilte sabah akşam

Kesin geçer demedi ç, dikkat et dedi. İnşallah geçecek sen de ben de diğer gene arkadaşlarım da sağlıkla alacağız kucağımıza yavrularımızı b

Kizlar gunaydin. Kanamam oldu baya dun demistim bu sabah doktora gittik kesenin yaninda kanama varmis. Surekli yatacaksin dedi. Tekrar kanama olmazsa sikinti olmaz dedi. Kese gayet iyi durumdaymis. Lutfen benim icin dua eder misiniz hamilelerin duasi kabul olur derler:anneadayı::cry::dua:
Insallah bir sıkınti olmaz cnm bol bol dinlen kendini fazla yorma:dua::dua::dua:

Kizlar gunaydin. Kanamam oldu baya dun demistim bu sabah doktora gittik kesenin yaninda kanama varmis. Surekli yatacaksin dedi. Tekrar kanama olmazsa sikinti olmaz dedi. Kese gayet iyi durumdaymis. Lutfen benim icin dua eder misiniz hamilelerin duasi kabul olur derler:anneadayı::cry::dua:
Çok sevindim.canım. ii olmanıza Allahım evladını sana bağışlasın tutunsun annesine Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canimm

Back