- 12 Ocak 2016
- 180
- 141
- 53
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
Kan verdim şimdi bekliyorum, yarın yola gidecem netleşsin durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine yenildin miKan verdim şimdi bekliyorum, yarın yola gidecem netleşsin durum
Beklenen adet tarihim bat yani 23 Aralıktı canımKendine yenildin mi
Meraklanmadan duranlari tebrik ediyorum ben de yarın kan vericem daha sat a var ama dayanamam senin sat ne ?
Ooo sen baya sabirlisin o zaman şu bat ve sat i hep farkli algiliyorumBeklenen adet tarihim bat yani 23 Aralıktı canım
Beklenen adet tarihim bat yani 23 Aralıktı canımKendine yenildin mi
Meraklanmadan duranlari tebrik ediyorum ben de yarın kan vericem daha sat a var ama dayanamam senin sat ne ?
sat öncekiOoo sen baya sabirlisin o zaman şu bat ve sat i hep farkli algiliyorum
Sonraki adet trihi mi
Son adet mi hadi hayirlisiyla hayirli haberlerin olsun
Selam kızlar bizde bu ay korumayı bıraktık bat 4 aralık 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama gününde ve üç gün öncesinde birlikte olduk.dün dayanamayıp erken gebelik testi aldım akşam yaptım ve tek cizgi ortada çıktı. Bu ay o kadar çok ağrım varki belim.kasiklarim kopuyor resmen Karnım şişiyor aksamlari bugün goguslerimdede ağrı var bütün bunlar ne hiç birşey anlamadım .gebelik olsa çıkardı değil mi?
Kan verdim şimdi bekliyorum, yarın yola gidecem netleşsin durum
Aynen. Geçen ay bel ağrısı akıntı göğüs ağrısı. Kasıklarım daki ağrı. Aynı ilk hamileliğimde olduğu gibi oldu ama sonuç negatifti :)Canım belitilere hiç aldanmamak gerekiyo. Bunu bir kere daha tecrübe ettim gogus ağrısından duramiyodum. Akşam regl oldum. Aslında pek bi belirti yok galiba. Adet olacak kadın belirtileri hamilelik sanabilir. Hamile olan kadın da adet olucam sanabilir. Rabbim gönlüne göre verisn inşaallah.
Hepimize hakkımızda hayırlısını nasib etsin Allah. Ben şimdilik aranıza katılamıyorum. Herkese şimdiden güzel doğumlar, sağlıklı bebişler dilerim. :-*
Hayırlı olsun :) darısı başımıza :)HAMİLEYİMMMMM
Ayy masallah. Sukurler olsun. Kendim hamileyim gibi cok sevindim. Ne kadar guzel ozel bir hiss. Allah salikla kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah. Sat ne zamandi birde kac gun de bir olurdun.HAMİLEYİMMMMM
Hayırlı olsun bize de dua et inşallahHAMİLEYİMMMMM
Yükselebilir bir rakam bence.Evet gebelik yok kızlar kan verdim sonuç 2.40 çıktı adetime 5 gün var.
HAMİLEYİMMMMM
Evet gebelik yok kızlar kan verdim sonuç 2.40 çıktı adetime 5 gün var.
Zannetmiyorum negatif çıktı sonuçta yani 12 gün olmuştu olsa cikardiYükselebilir görünüyor. 2 gün sonra tekrar kan verirsen anlarız
Zannetmiyorum negatif çıktı sonuçta yani 12 gün olmuştu olsa cikardi
Kaç gün gecikmede bu sonuç çıktı. Ben daha kan testine gitmedim adet günümü bekliyorum. 4-5 tane idrar testiyle onayladım hamileliğimi :)3321 çıktı değerim nasıl . Teşekkür ederim Allah razı olsun