• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba arkadaşlar :) İnşaAllah ben de 2018 Eylül annesi olacağım .. 2 gün önce değerim 352 idi şuanda kaç bilemiyorum :) aslında tamamen nasip işi olarak gebe kaldım oğlum 8.5 aylık aslında 2017 nisan annesiyim aynı zaman da :) hayırlısıyla bu evladımı da kucağıma alırım inşaAllah Hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi

Tebrik eden herkese çoook teşekkür ederim, yeni okudum elim ayağıma dolaştı dün,
KK ne bir gün hamileyimm yazmak hayal geliyordu, demekki Rabbim bu güne nasip etmiş, Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,
ve kızlar sakın umudu kesmeyin, ben öyle yaptım her ay regl olduğumda Allahım sen eylersen güzel eylersin isyan etmiyorum, müjdeni bekliyorum diye tevekkül ettim, inş her şey yolunda gider herkes için dua ediyorum :dua:

Epey geçmiş canım,güzel değerin. Geçen ay kürtaj oldum,o gebeliğimi öğrendiğimde regl günümde kan değerim 160 civarıydı. Seninkini görünce o yüzden sormak istedim. Pazartesi günü kan testi yaptıracağım bende,bakalım ne çıkacak.
Geçmiş olsun canım, hadi inş güzel haberler verirsin

Bende Eylül annesi olacakmisimmmm ki... dün öğrendim...SAT 3 aralık
Merhaba :) acaba değeriniz kaç çıktı ben sat ı bilmiyorum aslında benim sat 5 ekim ama bebeğim bayaaa bir geç döllenme çünkü emzirme dönemindeydim adetlerim düzensizdi korunuyorduk ama yumurtlama olmuyo diye söktürücü kullanmaya başladık korunmayı bıraktık hamile kalmışım :) bu yüzden son adet tarihimi bilemiyorum neye göre hesap ediceğimi de bilmiyorum :)

Merhaba :) acaba değeriniz kaç çıktı ben sat ı bilmiyorum aslında benim sat 5 ekim ama bebeğim bayaaa bir geç döllenme çünkü emzirme dönemindeydim adetlerim düzensizdi korunuyorduk ama yumurtlama olmuyo diye söktürücü kullanmaya başladık korunmayı bıraktık hamile kalmışım :) bu yüzden son adet tarihimi bilemiyorum neye göre hesap ediceğimi de bilmiyorum :)

Sen kontrole gittiğinde dr. kese boyutu vs.den bir sat belirler canım merak etme. Değerler herkes de farklıdır.

Kızlar oğlum 8.5 aylık ve çok hastaydı gece acildeydim çok koştum bebeğimde kucağımdan inmedi
Sen kontrole gittiğinde dr. kese boyutu vs.den bir sat belirler canım merak etme. Değerler herkes de farklıdır.
biliyorum canım teşekkür ederim cevabın için.. ama dr a gitmeden önce bi öğrenesim var yaklaşık kaç haftalık diye ne bilim:anneadayı::halay:

Kızlar oğlum 8.5 aylık ve çok hastaydı gece acildeydim çok koştum bebeğimde kucağımdan inmedi

biliyorum canım teşekkür ederim cevabın için.. ama dr a gitmeden önce bi öğrenesim var yaklaşık kaç haftalık diye ne bilim:anneadayı::halay:

Haklısın insan merak ediyor ama senin durum biraz daha farklı :) Allah ikisini de sana bağışlasın canım :)

Degerden dusunmen yine de gecici olarak kandirir seni :) Ilk kontrolde verir cevabi minis :)

Buarada buyugunu kucagimda tutuyorum diye dusunup uzme kendini.Vucut bu tempoya alisik oldugu icin cok etkilemezmis tabii ekstra durumlar olmadikca.

Degerden dusunmen yine de gecici olarak kandirir seni :) Ilk kontrolde verir cevabi minis :)

Buarada buyugunu kucagimda tutuyorum diye dusunup uzme kendini.Vucut bu tempoya alisik oldugu icin cok etkilemezmis tabii ekstra durumlar olmadikca.
İnşallah canım . Ne bilim doktor kaldırma çocuğu dedi resmen nasıl olacaksa artık kusura bakma evladım seni alamam mı diyeceğim :KK48:

İnşallah canım . Ne bilim doktor kaldırma çocuğu dedi resmen nasıl olacaksa artık kusura bakma evladım seni alamam mı diyeceğim :KK48:

Insan zaten dikkat ederde almamak mumkun degil zaten kucuk.Ki yurumek istiyorsa mesela o daha zorlayici egilip kalmak fln :)
En azindan esin geldikce dikkat edersin.Saglikla ilerlesin insallah gebeliginde❤

Back