- 12 Ocak 2016
- 180
- 141
- 53
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
6 gün geçti canımKaç gün gecikmede bu sonuç çıktı. Ben daha kan testine gitmedim adet günümü bekliyorum. 4-5 tane idrar testiyle onayladım hamileliğimi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün geçti canımKaç gün gecikmede bu sonuç çıktı. Ben daha kan testine gitmedim adet günümü bekliyorum. 4-5 tane idrar testiyle onayladım hamileliğimi :)
Epey geçmiş canım,güzel değerin. Geçen ay kürtaj oldum,o gebeliğimi öğrendiğimde regl günümde kan değerim 160 civarıydı. Seninkini görünce o yüzden sormak istedim. Pazartesi günü kan testi yaptıracağım bende,bakalım ne çıkacak.6 gün geçti canım
Evet gebelik yok kızlar kan verdim sonuç 2.40 çıktı adetime 5 gün var.
Geçmiş olsun canım, hadi inş güzel haberler verirsinEpey geçmiş canım,güzel değerin. Geçen ay kürtaj oldum,o gebeliğimi öğrendiğimde regl günümde kan değerim 160 civarıydı. Seninkini görünce o yüzden sormak istedim. Pazartesi günü kan testi yaptıracağım bende,bakalım ne çıkacak.
Oh maşallah canım Allah tamamına erdirsin:) kaç çıktı değerinHAMİLEYİMMMMM
Değer çok güzel maşallah:) ben de dün verdim sonucunu hala göremedim3321 çıktı değerim nasıl . Teşekkür ederim Allah razı olsun
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sıhbatle tamamına erdirsin inşallahBende Eylül annesi olacakmisimmmm ki... dün öğrendim...SAT 3 aralık
Merhaba :) acaba değeriniz kaç çıktı ben sat ı bilmiyorum aslında benim sat 5 ekim ama bebeğim bayaaa bir geç döllenme çünkü emzirme dönemindeydim adetlerim düzensizdi korunuyorduk ama yumurtlama olmuyo diye söktürücü kullanmaya başladık korunmayı bıraktık hamile kalmışım :) bu yüzden son adet tarihimi bilemiyorum neye göre hesap ediceğimi de bilmiyorum :)Bende Eylül annesi olacakmisimmmm ki... dün öğrendim...SAT 3 aralık
Merhaba :) acaba değeriniz kaç çıktı ben sat ı bilmiyorum aslında benim sat 5 ekim ama bebeğim bayaaa bir geç döllenme çünkü emzirme dönemindeydim adetlerim düzensizdi korunuyorduk ama yumurtlama olmuyo diye söktürücü kullanmaya başladık korunmayı bıraktık hamile kalmışım :) bu yüzden son adet tarihimi bilemiyorum neye göre hesap ediceğimi de bilmiyorum :)
biliyorum canım teşekkür ederim cevabın için.. ama dr a gitmeden önce bi öğrenesim var yaklaşık kaç haftalık diye ne bilimSen kontrole gittiğinde dr. kese boyutu vs.den bir sat belirler canım merak etme. Değerler herkes de farklıdır.
Kızlar oğlum 8.5 aylık ve çok hastaydı gece acildeydim çok koştum bebeğimde kucağımdan inmedi
biliyorum canım teşekkür ederim cevabın için.. ama dr a gitmeden önce bi öğrenesim var yaklaşık kaç haftalık diye ne bilim
Kızlar oğlum 8.5 aylık ve çok hastaydı gece acildeydim çok koştum bebeğimde kucağımdan inmedi
biliyorum canım teşekkür ederim cevabın için.. ama dr a gitmeden önce bi öğrenesim var yaklaşık kaç haftalık diye ne bilim
İnşallah canım . Ne bilim doktor kaldırma çocuğu dedi resmen nasıl olacaksa artık kusura bakma evladım seni alamam mı diyeceğimDegerden dusunmen yine de gecici olarak kandirir seni :) Ilk kontrolde verir cevabi minis :)
Buarada buyugunu kucagimda tutuyorum diye dusunup uzme kendini.Vucut bu tempoya alisik oldugu icin cok etkilemezmis tabii ekstra durumlar olmadikca.
Amin canım cümlemizinkiniHaklısın insan merak ediyor ama senin durum biraz daha farklı :) Allah ikisini de sana bağışlasın canım :)
İnsallah nasip olur kuzummBende şurada durayim bi belli mi olur
İnşallah canım . Ne bilim doktor kaldırma çocuğu dedi resmen nasıl olacaksa artık kusura bakma evladım seni alamam mı diyeceğim
Teşekkür ederim canım inşaAllahInsan zaten dikkat ederde almamak mumkun degil zaten kucuk.Ki yurumek istiyorsa mesela o daha zorlayici egilip kalmak fln :)
En azindan esin geldikce dikkat edersin.Saglikla ilerlesin insallah gebeliginde❤