- Konu Sahibi MinikPiranha
Kizlar erken gebelik testi yaptım. Tek çizgi çıktı. Bat 27 Aralık. Geç döllenme olsaydı erken gebekik testinde çıkar mıydı sizce??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kandamı öğrendin bende 4 gün kala öğrenmiştim bata. Şu ansa bat 1 gün geçti.
Kasık bel ağrın falan varmı canım.Merhaba canım. Sağlıkla doğsun hepimizin bebeği. Kan testi yqptırmadım daha bat’ı bekleyeceğim. Bikaç gündür uyandıktan sonra midem bi tuhaftı ve akşamları çok uykum geliyor diye şüphelendim idrar testi yaptım. Bu ay ümidim yoktu kürtajdan sonra kanama farklıydı ve yumurtlama günümü tahmin etmek zordu. Midemde değişiklik özellikle testi yapmaya zorladı beni :)
HAyırlı olsun, Allah tamamına erdirsin bu sefer inşallah.Regl günüme tahmini 3 gün var ama bugün hamile olduğumu öğrendim. 27 Kasım’da zorunlu kürtaj oldum 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu. Hiç adet olmadan tekrar hamile kalmışım.. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Hayırlısı olsun canımm. Bekle bakalım bir kaç gün daha olmazsan dr gidersin kan testi için.Kizlar erken gebelik testi yaptım. Tek çizgi çıktı. Bat 27 Aralık. Geç döllenme olsaydı erken gebekik testinde çıkar mıydı sizce??
Aynen canım. Beklicez artık.((Hayırlısı olsun canımm. Bekle bakalım bir kaç gün daha olmazsan dr gidersin kan testi için.
Belli oldu mu sonucunSabah gidip verdim kan, idrar tahlilimi sonunda. Bakalım gününde mi gelecek :) kızımın tahmini 2Ağustostu 25 Temmuzda gelmişti:)
Şuan sana hayran kaldım canım. Ben bı gün geçti ve goguslerim ağrıyo diye test yaptım. Sen alti gunu gerode birakmissin. Inşaallah bebeğin geliyo. Daha once de öyle olmus muydu? Nasıl sabrediyosun?Bugün günüm geçeli 6. gün, ben test yaptırmamak için direniyorum , ama karnım çok gergin, iki gündür gece uyuyamıyorum, üşütürsün iğne iğne batar öyle, bilmiyorum içimde neler oluyor. Ha oldum olacam diye bekliyorum
Hayır canım şimdi baktım daha belli değil. Seninle günlerimiz aymı o zamn, be zaman test yapmayı düşünüyorsun:))Belli oldu mu sonucun
Maşallah canım, Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin. Daha yeni döllenmiş minnoşun testte çift çizgi çıkması bile bir mucize :)Hatunlar çok şükür ben de Eylül annesi olacağım nasipse ☺ Kan tahlili sonucum beta-HCG 21.30 çıktı Rabbim'e şükürler olsun ❤❤ inşaAllah sizden de hayırlı haberler alırız ☺❤
Evet gerçekten herkes şaşkın hani 5 tl lik test hassas olsa anlayacağım ama bekledikce kırmızılaştıMaşallah canım, Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin. Daha yeni döllenmiş minnoşun testte çift çizgi çıkması bile bir mucize :)
Geçen sene bir kere 5. gün sabah oldum geçen ay iki gün gecikmeli oldum ama genelde düzenlidir, kendimi kaptırmak istemiyorum, hastaneye gidip negatif sonucu alıp bi kaç saat sonra ya da ertesi gün regl olunca canım sıkılıyor, yarın yola gidecem olmazsam yarın bi hastane yolu göründü banaŞuan sana hayran kaldım canım. Ben bı gün geçti ve goguslerim ağrıyo diye test yaptım. Sen alti gunu gerode birakmissin. Inşaallah bebeğin geliyo. Daha once de öyle olmus muydu? Nasıl sabrediyosun?
Benim 23 ündeydi günüm, gecikmemin 6. günü, yarın yaparım büyük ihtimalleHayır canım şimdi baktım daha belli değil. Seninle günlerimiz aymı o zamn, be zaman test yapmayı düşünüyorsun:))
Bel ağrım var sadece.Kasık bel ağrın falan varmı canım.
Amin inşallah.HAyırlı olsun, Allah tamamına erdirsin bu sefer inşallah.
Kizlar erken gebelik testi yaptım. Tek çizgi çıktı. Bat 27 Aralık. Geç döllenme olsaydı erken gebekik testinde çıkar mıydı sizce??
Benim de bat 23 dü:)Benim 23 ündeydi günüm, gecikmemin 6. günü, yarın yaparım büyük ihtimalle