• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar. Benim sonucum da çıktı çok şükür. 2115:)

Allah sağlıkla hayırla kolaylıkla tamamına erdirsin hepimizin gebeliğini.
MaşaAllah canım Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin ben de bugün yaptırdım 1060 olmuş haftaya herkes miniklerin kesesini görür artık inşaAllah :dua:Yeni yıla mutlu gireriz uğurlu gelir inşaAllah :anneadayı::KK200:

Merhaba kızlar. Benim sonucum da çıktı çok şükür. 2115:)

Allah sağlıkla hayırla kolaylıkla tamamına erdirsin hepimizin gebeliğini.
Hayırlı olsun canım çok iyi çıkmış senin de kese görülebilir senin de, görünmezse de stres yapma benim zor gördü çok küçük dedi, Allah tamamına erdirsin :emir_bebek:

Hayırlı olsun canım çok iyi çıkmış senin de kese görülebilir senin de, görünmezse de stres yapma benim zor gördü çok küçük dedi, Allah tamamına erdirsin :emir_bebek:
Çok teşekkür eserim:) gitmeyeceğim doktora yakın zamanda 6. Haftayı doldurup öyle gitmeyi planlıyorum be var ne yok o zaman belli olur hem kalp atışını da duyarım inşallah:)

Minik bir kızım daha var pek çıkamıyorum evden soğuk burası (Erzurum)

Çok teşekkür eserim:) gitmeyeceğim doktora yakın zamanda 6. Haftayı doldurup öyle gitmeyi planlıyorum be var ne yok o zaman belli olur hem kalp atışını da duyarım inşallah:)

Minik bir kızım daha var pek çıkamıyorum evden soğuk burası (Erzurum)
Bence git ihmal etme canım, gittim epey test yaptılar, tsh biraz Yüksek çıktı ilaç verdi iki hafta kullanacam, vitamine de başlattı .

Bence git ihmal etme canım, gittim epey test yaptılar, tsh biraz Yüksek çıktı ilaç verdi iki hafta kullanacam, vitamine de başlattı .
Dün sağlık ocağında kan verirken testlerimi de yaptırmıştım çok şükür hepsi güzel çıktı. Vitamin vermedi doktor folik asit kullanıyorum. Allah şifa versin inşallah düzelir 2 haftaya canım:)

Dün sağlık ocağında kan verirken testlerimi de yaptırmıştım çok şükür hepsi güzel çıktı. Vitamin vermedi doktor folik asit kullanıyorum. Allah şifa versin inşallah düzelir 2 haftaya canım:)
İyi ne güzel sevindim, geçen ay tsh istenilen değerde çıkmış bu ay artmış demekki değişebilen bir şey sağol inş düşer :dua:

Back