• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugün kırmızları gördüm :)
Son adetimi bekliyordum calismalara baslamak icin :)
Gec geldi :) bu satla birlikte tutarsa tahmini dogum 4 Ekim gorunuyor.
Ilki mecburi sezeryandı,2. bakalim beni ne anası yapacak :))))))))

Ocak sonu katilirim belki araniza:KK48:

Bende bu ay olmazsa 5 ekim e geliyo doğum. Iki sezeryandan sonra üçüncü normal olur mu bilemem. Ama benimde hala Eylül annesi olma şansım var:) hala gelen giden yok. Beliyorum. :KK51:

Hayırlısı olsun bu arada. Inşaallah çalışmalar netice verir. :)

Bende bu ay olmazsa 5 ekim e geliyo doğum. Iki sezeryandan sonra üçüncü normal olur mu bilemem. Ama benimde hala Eylül annesi olma şansım var:) hala gelen giden yok. Beliyorum. :KK51:

Ayın başına denk gelince hangi ay'ı takip edeyim diye sasiriyor insan :)
Bizdeki heyecana bak Allahim :)))))))))

Hayırlısı olsun bu arada. Inşaallah çalışmalar netice verir. :)

Insallah hayirlisiyla,saglikla❤

Ümitlenmiyordum ki bu ay gün saymadım ilk defa ama gelecekse de gelsin, bebek varsa da hayırlısıyla öğreneyim :emir_bebek:
Amin canım inşaallah. Şu ağrılar olmasa bende hiç umitlenmicem. Eğer hamile degilsem sanırım bi doktora gorunsem iyi olacak. Allah korusun. Başka bişey çıkmasından korkmaya başladım.:((

4 Ekim benim doğumgününüm :) hayırlısı olsun hakkınızdan

Senin kaç gün geçti, kasık ağrın mı çok
Bugun ikinci gün. Ama 4 gündür falan çok göğüs ağrım var. Adetten once olmuyo boyle. Sat29 Kasım. Normalde 28 gunde bi olurum. Yumurtlama gunumden 6 gun sonra iliski oldu. Yani eger yumurtlamam geciktiyse ve o zaman hamile kaldiysam beklemek için biraz daha vakit var. Bekliyorum işte bi ihtimal. :anneadayı::KK51:

Bugun ikinci gün. Ama 4 gündür falan çok göğüs ağrım var. Adetten once olmuyo boyle. Sat29 Kasım. Normalde 28 gunde bi olurum. Yumurtlama gunumden 6 gun sonra iliski oldu. Yani eger yumurtlamam geciktiyse ve o zaman hamile kaldiysam beklemek için biraz daha vakit var. Bekliyorum işte bi ihtimal. :anneadayı::KK51:
Benimde bu ay çok göğüs ağrım var bi hafifliyor bi artıyor, normalde adet olacağım zaman hafifler, bu ay çok ağrıyor, ne bileyim geçen ayda hiç ağrımadı ama regl oldum, belirtilere hiç takılma dinleme kendini, daha az üzülüyor insan , kimisi baş ağrısı belirti oluyor, kiminde kasık ağrısı, kimisinde hiç bir değişiklik olmuyor :KK49:

Benimde bu ay çok göğüs ağrım var bi hafifliyor bi artıyor, normalde adet olacağım zaman hafifler, bu ay çok ağrıyor, ne bileyim geçen ayda hiç ağrımadı ama regl oldum, belirtilere hiç takılma dinleme kendini, daha az üzülüyor insan , kimisi baş ağrısı belirti oluyor, kiminde kasık ağrısı, kimisinde hiç bir değişiklik olmuyor :KK49:
Aynen öyle canım. Eğer olursa bu üçüncü olacak. Oglumda da kizimda da göğüs ağrısı ilk belirtiydi. Ama işte her hamilelik aynı olmuyo. Sağlıkla sıhhatle en doğru zamanda gelsin. Işte bı ateş yandi mı insanın içinde, söndürmek zor oluyor. :KK51:

A
Aynen öyle canım. Eğer olursa bu üçüncü olacak. Oglumda da kizimda da göğüs ağrısı ilk belirtiydi. Ama işte her hamilelik aynı olmuyo. Sağlıkla sıhhatle en doğru zamanda gelsin. Işte bı ateş yandi mı insanın içinde, söndürmek zor oluyor. :KK51:
amin canım inş herkese Rabbim zamanında hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin :dua:

Şuan sana hayran kaldım canım. Ben bı gün geçti ve goguslerim ağrıyo diye test yaptım. Sen alti gunu gerode birakmissin. Inşaallah bebeğin geliyo. Daha once de öyle olmus muydu? Nasıl sabrediyosun?
Bende ilk hamileliğimde 1 hafta beklemiştim
Arkadaşım zorlamasa daha bir hafta daha beklerdim. Tabi plansız olunca yoktur ya gecikti galiba die düşünüyordum :)
Şimdi bat sayıyorum. 7 ocak gelse test hemen yapacam :olamaz:

Merhabalar kızlar bende varım hayırlısıyla inşallah adetim 4 gün gecikti dün beta 41.40 cıktı :anneadayı::KK200:

Selam kızlar bizde bu ay korumayı bıraktık bat 4 aralık 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama gününde ve üç gün öncesinde birlikte olduk.dün dayanamayıp erken gebelik testi aldım akşam yaptım ve tek cizgi ortada çıktı. Bu ay o kadar çok ağrım varki belim.kasiklarim kopuyor resmen Karnım şişiyor aksamlari bugün goguslerimdede ağrı var bütün bunlar ne hiç birşey anlamadım .gebelik olsa çıkardı değil mi?

Selam kızlar bizde bu ay korumayı bıraktık bat 4 aralık 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama gününde ve üç gün öncesinde birlikte olduk.dün dayanamayıp erken gebelik testi aldım akşam yaptım ve tek cizgi ortada çıktı. Bu ay o kadar çok ağrım varki belim.kasiklarim kopuyor resmen Karnım şişiyor aksamlari bugün goguslerimdede ağrı var bütün bunlar ne hiç birşey anlamadım .gebelik olsa çıkardı değil mi?
İdrar testi olduğu için erken gebelik testi olsa da %100 güvenilir değil bence, gününün geçmesini bekle, yada direk kan testi yaptır kesin çözüm, inş hamilesindir Allah gönlüne göre versin

:110::110::110::110::110:
Bende ilk hamileliğimde 1 hafta beklemiştim
Arkadaşım zorlamasa daha bir hafta daha beklerdim. Tabi plansız olunca yoktur ya gecikti galiba die düşünüyordum :)
Şimdi bat sayıyorum. 7 ocak gelse test hemen yapacam :olamaz:
Benim de bi yanım git test yaptır diyor, Bi yanım varsa olmazsın zaten yoksa yarın bir gün olurum diyor, ilk zamanki heyecanım olsa da koşarak gitsem keşke ama günüm gelmeden çok koştum hepsi hüsran:110:

Geçen ay bende de aynıları oldu. Adetime üç gün kala kan testi yaptım heyecandan ama negatif çıktı. O yüzden şimdi ki bel ağrılarını falan çok dikkate almıyorum . Günümün gelmesini beklicem. Daha 10 gün var.
:110::110::110::110::110:
Benim de bi yanım git test yaptır diyor, Bi yanım varsa olmazsın zaten yoksa yarın bir gün olurum diyor, ilk zamanki heyecanım olsa da koşarak gitsem keşke ama günüm gelmeden çok koştum hepsi hüsran:110:
İnşallah hamilelik vardır :) ama haklısın beklemek en garantisi.

Canım belitilere hiç aldanmamak gerekiyo. Bunu bir kere daha tecrübe ettim :( gogus ağrısından duramiyodum. Akşam regl oldum. Aslında pek bi belirti yok galiba. Adet olacak kadın belirtileri hamilelik sanabilir. Hamile olan kadın da adet olucam sanabilir. Rabbim gönlüne göre verisn inşaallah.

Hepimize hakkımızda hayırlısını nasib etsin Allah. Ben şimdilik aranıza katılamıyorum. Herkese şimdiden güzel doğumlar, sağlıklı bebişler dilerim. :-*

Back