- 12 Ocak 2016
- 180
- 141
- 53
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
Hadi hayırlısıCanım inşaAllah ya :) ben bugün kan verdim yarın öğlen sonuç alacağım hayırlısı olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısıCanım inşaAllah ya :) ben bugün kan verdim yarın öğlen sonuç alacağım hayırlısı olsun :)
Adetin 2 yada 3. Gün dr gidiyorsun, 10 güne yakın yumurta büyütücü çoğaldığı iğne kullanıyorsun , sürekli dr kontrolündesin uygun büyüklüğe gelince dr çatlatma iğneni vurmanı söylüyor, yaklaşık 36 saat sonra eşinden alınan ve hareketli olan sperpmler özel kataterle ağrısız bir şekilde rahim ağzına bırakılıyor, ben özelde yaptırdım, rapor çıktığı için ilaçları devlet karşıladı, aşılama ücreti 600 tl di, her yerde Farklı ücret oluyor , tüp bebekten önce denemekte fayda varAdilama nadil oluyor rica etsem anlatirmisin. Bende bu ay kalmasam aslinda istiyorum ama bir bilgim yok. Surec nasil masraf ne kadar
Ay canim ya tesekkur ederim detayli anlatdigin icin. Allah razi olsunAdetin 2 yada 3. Gün dr gidiyorsun, 10 güne yakın yumurta büyütücü çoğaldığı iğne kullanıyorsun , sürekli dr kontrolündesin uygun büyüklüğe gelince dr çatlatma iğneni vurmanı söylüyor, yaklaşık 36 saat sonra eşinden alınan ve hareketli olan sperpmler özel kataterle ağrısız bir şekilde rahim ağzına bırakılıyor, ben özelde yaptırdım, rapor çıktığı için ilaçları devlet karşıladı, aşılama ücreti 600 tl di, her yerde Farklı ücret oluyor , tüp bebekten önce denemekte fayda var
3 haftalık derken?Slmnkizlar bende araniza yeni katiliyorum bugundoktora gittjm 3 haftalik kuzucum kucucuk yaaa vajinal ultrasonla bakti kan tahlillerimi gerdim hepsi iyi ama tsh yhksek cikti dahiliye doktoruna gtmem gerekiyorumus bakalim haftaya biraha cagirdi yine vajinadan bakacakmis ama sizce normal mi ya birde tsh si yuksek olan varmi
Ovulasyon testleri de böyle oluyo kurudukcaEki Görüntüle 2085472
Kızlar bu çizgi daha kalın ve açık rekti şimdi baktım çizgi inceldi koyulaştı normal mi
Ay valla çok sağol canım içimi rahatlattın :)Ovulasyon testleri de böyle oluyo kurudukca
Mesele 2 çizginin olmasiydi ve var
Isterse yatay olsun hayirlara karşı
Ay valla çok sağol canım içimi rahatlattın :)Ovulasyon testleri de böyle oluyo kurudukca
Mesele 2 çizginin olmasiydi ve var
Isterse yatay olsun hayirlara karşı
Sabah idrarı güzel sonuç veriyor daha fazla turtuğun için. Yaptın mı testi:) hayırlısıyla gelsin minnak.Ay kizlar telefonum delirdi. Hiç bildirim gelmedi kaç gündür. Tam hiç ses çıkmıyor. Bi girip bakayım yeni arkadaşlar var mı demeye kalmadan yeni arkadaşları gördüm. MaşaAllah. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin. Hepimizin gönlünce olsun herşey. Benim de bat bu gündü. Yani 27 si. Geçti. Bakalım öğleden önce erken gebelik testi yapıcam daha garanti olsun diye. Inşaallah beklediğim gibi çıkar. Çok yoğun iki hafta geçirdim. O yüzden ne yorgunluğumu ne de sırt ve bel ağrılarımı belirti olarak göremiyorum. Ama bu göğüsler beni çok umitlendiriyo.
Daha test almadim (( bi iki saate öğreneceğiz inşaallah. çok heyecanlıyım. :)))Sabah idrarı güzel sonuç veriyor daha fazla turtuğun için. Yaptın mı testi:) hayırlısıyla gelsin minnak.
En iyisi rahat olmak zaten tahmini doğum tarihi 1 eylül müş bebeğinizin benimde doğum günüm 1 eylül :)Bu arada ben hala hastaneye gidip kan testi veremedim:) hamileyim diyorum çift çizgiyi gördüm kırmızılar da gelmedi şükür. 6. Haftada gidip direkt kalp atışlarını duymak istiyorum :)
inşallah vardır canım hayırlı haberlerle gel inşallah.Ay kizlar telefonum delirdi. Hiç bildirim gelmedi kaç gündür. Tam hiç ses çıkmıyor. Bi girip bakayım yeni arkadaşlar var mı demeye kalmadan yeni arkadaşları gördüm. MaşaAllah. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin. Hepimizin gönlünce olsun herşey. Benim de bat bu gündü. Yani 27 si. Geçti. Bakalım öğleden önce erken gebelik testi yapıcam daha garanti olsun diye. Inşaallah beklediğim gibi çıkar. Çok yoğun iki hafta geçirdim. O yüzden ne yorgunluğumu ne de sırt ve bel ağrılarımı belirti olarak göremiyorum. Ama bu göğüsler beni çok umitlendiriyo.
Canım öyle biri diğer topicte vardı 2018'e hamile olarak girmek isteyenler diye battan 1 hafta sonra öğrendi hamile olduğunu. Adetinin geçmesini bekle kan verirsen aslında daha kesin sonuç olur.Kızlar adet günü test yapıp negatif çıkan sonra pozitif çıkan varmı.
3 gün sonra hastaneye randevum var orda yaptırırım. Bebek olmasa dayanamayıp sağlık ocağına da giderimde hastalanır telaşı işte :). Tşk ederim canımCanım öyle biri diğer topicte vardı 2018'e hamile olarak girmek isteyenler diye battan 1 hafta sonra öğrendi hamile olduğunu. Adetinin geçmesini bekle kan verirsen aslında daha kesin sonuç olur.
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kandamı öğrendin bende 4 gün kala öğrenmiştim bata. Şu ansa bat 1 gün geçti.Regl günüme tahmini 3 gün var ama bugün hamile olduğumu öğrendim. 27 Kasım’da zorunlu kürtaj oldum 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu. Hiç adet olmadan tekrar hamile kalmışım.. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Sabah gidip verdim kan, idrar tahlilimi sonunda. Bakalım gününde mi gelecek :) kızımın tahmini 2Ağustostu 25 Temmuzda gelmişti:)En iyisi rahat olmak zaten tahmini doğum tarihi 1 eylül müş bebeğinizin benimde doğum günüm 1 eylül :)