• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ben geçtiğimiz salı günü gittim. Benimki tüp bebek. Keseyi gördüm. İçinde de minicik küçücük nokta şeklinde bebeği ama kalp atışını duymadık. Haftaya tekrar çağırdı.
Ya çok güzel canim :) masallah Rabbim kalp atışıni duymayı da nasip etsin

Slm kızlar aranıza bende yeni katıldım adet tarihimi tam hatırlamıyorum 1-2 gün oynayabilir tam net hatırlamıyorum
İdrar yolu enfeksiyonum var imiş karnım kasık bölgem acayip ağrıyor
Hoş geldiniz benim ilk bebeğim zaten dört buçuk aylık evliyim ama azıcık bi iş yapmaya çalıştığım zaman kasıkları karnım ağrıyo

Ay ne güzel zaten ailede varsa yüksek ihtimal oluyormuş zor ama kucağına alınca unutursun değer tabii.ki sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım. Ben daha haftaya cumartesi tüp bebek doktoruma gidicem 2 tane koyuldu değerim biraz yüksek gidiyor bakalım tek mi.ikiz mi ama tek olduğunu düşünüyorum
Ay inşallah seninde ikiside tutunmuştur sağlıklı olsunlarda kucağmıza alalım sağ salim herşeyi unuturuz

Bende Kayseri deyim
Hangi doktora gidiyorsun
Hangi ilacı verdi
Ben kalp atışına kadar bekleyim diyorum ama o zamana kadar takviye almam lazım
İkinci bebeğim olacak ve kızım 19 aylık emziriyorım
Canım adını hatırlamıyorum ilaç değil zaten suda eriyen kapsül gibi birşey vitaminmiş. Kayseriden birinin olması iyi oldu. Acıbademde elif hanıma gidiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun.

Selam kızlar eylül sonu olcam die sızı gerıdeb takıp edıyorum :KK76: salı baktırdıgım beta 174 bugun 406 cıkmıs dr cok guzel dedı butun tahlıllerımı yaptı gebelıkte ne ye bakılması gerekıyosa sadece folık devam dedı ılerleyen zamanda ılac baslarız dedı cunkı ılar bulantı yapıyo suan gerek yok dedı:KK16:

Back