- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 35
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.821
Ben de de aynen öyle.... bugün 5+0 olduk ama kocam haftaya salı gününe randevu almış ben de sürekli evdeyim arabaya binme dedi dr um... aklımdan geçense yarın kaçıp hastaneye gitmek ama yapamam galiba bi de göremezsem üzülürüm diyorumBenimkide 5 haftalık ilk randevum yarın bakalım görücek iyin göremicekmiyim kafamda deli sorular su 1 hafta gecmedi
Bende malatyalıyımMalatyada yasiyorsan hangi dr a gideceksin diye soracaktim :)
Fitil olarak kullanılan aynı ilaç bende fitil olarak kullanıyorumCnm adet sancım vardı ve eşimin durumunu anlatınca ilacı yazdı. Gerçekten de adet sancım vardı. Ama çok bulantı yapıyor olmazsa yarın eşime fitilini aldırayım. Bi arkadaş ilacı da fitil olarak vajinadan kullanabilirsin demişti bugün olur mu ?
Bence görünür,ben 5+3 te gittim karından göründü..şuan 6+4 deyizMerhaba arkadaslar, SAT 'a gore 6+5 deyim. Ilk kez 7+1'de doktora gidecegim. Sizce bu haftada normal baksa gorunur mu, yoksa alttan mı bakar?
Ben Malatya da yaşıyorum zercan kalıya gidiyorumMalatyada yasiyorsan hangi dr a gideceksin diye soracaktim :)
Bence görünür,ben 5+3 te gittim karından göründü..şuan 6+4 deyiz
Bende Denizhan denıze gidiyorumBen Malatya da yaşıyorum zercan kalıya gidiyorum
Benim 5+0 da gorunmustu kese canim karından.seninde gorunur benceMerhaba arkadaslar, SAT 'a gore 6+5 deyim. Ilk kez 7+1'de doktora gidecegim. Sizce bu haftada normal baksa gorunur mu, yoksa alttan mı bakar?
malatyaya yakin yaşıyorum kayinvalidemler malatyada ilerki aşamada bende oraya kontrole gelicem inş. Ben kızımı gözde hastanesinde doğum yapmıştım o zaman alman hastanesiydi adi çok memnun kalmıştım ama dr değişti tabiMalatyada yasiyorsan hangi dr a gideceksin diye soracaktim :)
hangi hastanedeMaşallah ne kadar çok malatyalı var burda :) bende malatyalıyım, Denizhan deniz’e gitmeyi düşünüyorum.
bende yarın gideceğim kalp atışı duyulur mu kiEvet canım onu geçen hafta yazmıştım. Görünmüştü çok şükür yarında kalp atışını dinleyeceğiz inşallah...
Denizhan denız gozde akademidehangi hastanede
Merhaba canım dün dktr gidecektin.Umarım iyisindirInsallah kizlar sagolunen erken dort saat sonraya bulabildim canim yok kendi doktorumla degil kendiminki en erken yarina vardi...