2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide 5 haftalık ilk randevum yarın bakalım görücek iyin göremicekmiyim kafamda deli sorular su 1 hafta gecmedi
Ben de de aynen öyle.... bugün 5+0 olduk ama kocam haftaya salı gününe randevu almış ben de sürekli evdeyim arabaya binme dedi dr um... aklımdan geçense yarın kaçıp hastaneye gitmek ama yapamam galiba bi de göremezsem üzülürüm diyorum

Merhaba arkadaslar, SAT 'a gore 6+5 deyim. Ilk kez 7+1'de doktora gidecegim. Sizce bu haftada normal baksa gorunur mu, yoksa alttan mı bakar?

Fitil olarak kullanılan aynı ilaç bende fitil olarak kullanıyorum

Sercan kali yi hic onermiyorum ilk gebeligimde beni çok üzmüştü çok acımasız bi Dr. bana 37+3 de bu bebek bu haftalarda doğarsa 3 gün içinde ölür diyip beni mahvetmisti psikolojik olarak ve ilgi sifirdi ben 37+5 de Beydağı kadin dogum hastanesinde normal doğumla kızımı dünyaya getirdim o kadar psikolojim bozulmuştu ki doğar doğmaz Dr.a küveze girecek mi yasicak mi diye sordum.çok sağlıklı bir bebek neden kuvoze girsin demişti.. malatya da yasayan ve ona giden tüm tanidiklarim çok şikayetçi bence en yakin zamanda değiştirin Dr.unuzu

Maşallah ne kadar çok malatyalı var burda :) bende malatyalıyım, Denizhan deniz’e gitmeyi düşünüyorum.

Malatyada yasiyorsan hangi dr a gideceksin diye soracaktim :)
malatyaya yakin yaşıyorum kayinvalidemler malatyada ilerki aşamada bende oraya kontrole gelicem inş. Ben kızımı gözde hastanesinde doğum yapmıştım o zaman alman hastanesiydi adi çok memnun kalmıştım ama dr değişti tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…