2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar, SAT 'a gore 6+5 deyim. Ilk kez 7+1'de doktora gidecegim. Sizce bu haftada normal baksa gorunur mu, yoksa alttan mı bakar?
canım Allah tamamına erdirsin , dün 5+0 da şükrüler olsun karından kesemizi hatta noktamızı gördük , görürsün sende.

Sercan kali yi hic onermiyorum ilk gebeligimde beni çok üzmüştü çok acımasız bi Dr. bana 37+3 de bu bebek bu haftalarda doğarsa 3 gün içinde ölür diyip beni mahvetmisti psikolojik olarak ve ilgi sifirdi ben 37+5 de Beydağı kadin dogum hastanesinde normal doğumla kızımı dünyaya getirdim o kadar psikolojim bozulmuştu ki doğar doğmaz Dr.a küveze girecek mi yasicak mi diye sordum.çok sağlıklı bir bebek neden kuvoze girsin demişti.. malatya da yasayan ve ona giden tüm tanidiklarim çok şikayetçi bence en yakin zamanda değiştirin Dr.unuzu
Benim ilk kızımdada Dr zercan kalıydı hiçbir problem yaşamadım şimdide çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum

kızlar ben tekrar kontrol için gittim 2 gün önce tüm tahlillerimi yaptırmıştım hepsi maşşallah çok iyi. kan verdim yine. beta artışına bakacak. inşaallah güzelce artmıştır. stresten karnıma ağrılar giriyor. öğleden sonra sonuç çıkar dediler ama makine bozukmuş yarına da kalabilir miş şansıma:bicak:

kızlar birde bende dün gece tuvalet için uyandığımda acayip bir mide bulantısı ve sonrasında baş dönmesi oldu. yatağa zor götürdü eşim. sonrasında da soğuk soğuk ter attım. byle bir durum yaşıyor musunuz:110:

Valla oturdum ağlıyorum tam olarak bugün 6+0 yani haftalık doktorada kızıyorum hesabını yapıp çağırması gerekirdi bizi tedirgin ediyor can sıkıyor
üzülme ağlama daha iyi olmaz herşey tatlım..araştırdım ta sekizinci haftada kalp atışını duyanlar yedinci haftada bebeği görenler olmuş..doktorundan memnun değilsen değiştir iyi hissedeceğin birini bul

X