- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.801
Burdada yok kan testi.. birkere aniden kilo aldim diye doktorum suphelemisti o zaman Kanda degil idrarda bakmislardi...Canım bende Gürcistandayım özeleştiri olarak ülkemde bazı şeyleri eleştirirdim önceden ama burda yaşamaya başladıktan sonra okadar kıymetini anladımki bende burda özele gittim göya özel ve randevu olmama rağmen saatlerce bekledim testler gebe olduğumu öğrendim ama kan testi yaptıramadım beta hcg diye birşey yapmıyorlar ülkemiz gerçekten çok güzel ve en önemlisi sağlıkda gerçekten çok iyi
Hangisi doğru bilemedimki kanda baktırmakmı yoksa bekleyip keseyi görmek bilmiyorum ama böyle uzun süreli bekleyen insanlar dayanmıyoruz kan vermek istiyoruz Türkiye her ay geldiğimde sabah ilk işim gidip kan vermek oluyorudu yumurtlama zamanını değerdirip gidiyordum çünkü:)Burdada yok kan testi.. birkere aniden kilo aldim diye doktorum suphelemisti o zaman Kanda degil idrarda bakmislardi...
Cnm adet sancım vardı ve eşimin durumunu anlatınca ilacı yazdı. Gerçekten de adet sancım vardı. Ama çok bulantı yapıyor olmazsa yarın eşime fitilini aldırayım. Bi arkadaş ilacı da fitil olarak vajinadan kullanabilirsin demişti bugün olur mu ?Progestan fitil olanı al tatlim. Ben daha etkili hem bulantı yapmaz. Bir de şikayetin yoksa ki daha çok erken niye hemen progeston başladı. Bazı doktorlar da gereksiz ilaç hemen başlatıyorlar. Şikayetin var miydi
Fitil olanı var diye biliyorum. Ben kullanmadım kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilirCnm adet sancım vardı ve eşimin durumunu anlatınca ilacı yazdı. Gerçekten de adet sancım vardı. Ama çok bulantı yapıyor olmazsa yarın eşime fitilini aldırayım. Bi arkadaş ilacı da fitil olarak vajinadan kullanabilirsin demişti bugün olur mu ?
Canım ayaklarının altına yastık koy yuksek olsunAnladım canım çok iyi anladım korkma inşllah birşey yoktur yerleşme kanamasıdır inşllah ağrın varmı
Evet canım ilacı da fitil olarak kullanabilirsin bn Tup bebekle hamileyim bnm dr oyle kullandırıyo öyle daha etkili oluyormus hattaCnm adet sancım vardı ve eşimin durumunu anlatınca ilacı yazdı. Gerçekten de adet sancım vardı. Ama çok bulantı yapıyor olmazsa yarın eşime fitilini aldırayım. Bi arkadaş ilacı da fitil olarak vajinadan kullanabilirsin demişti bugün olur mu ?
Tmm cnm çok teşekkürlerEvet canım ilacı da fitil olarak kullanabilirsin bn Tup bebekle hamileyim bnm dr oyle kullandırıyo öyle daha etkili oluyormus hatta
daha gitmedim dr yokbebek göründü mü sizin ultrasonda
malatyaliyim canımMalatyalimisin sen yada malatyadami yasiyorsun :)
Malatyada yasiyorsan hangi dr a gideceksin diye soracaktim :)malatyaliyim canım
Kaç haftalık gebeliğiniz düzenli hcg bakılıyormu yada kese görüldümüKızlar hergün sızlayan ağrıyan göğsümde bugün hiçbişey yok tedirgin olmalı miyim ???
Canım 5 haftalık oldu henüz dr a gidip kese baktirmadim iki kez beta bakıldı tüp bebek olduğu için onda da güzel artış olmuştu eşim bir daha baktirmayalim dedi dr da çok üstünde durmadı ama ne bileyimKaç haftalık gebeliğiniz düzenli hcg bakılıyormu yada kese görüldümü
Sen gördün mü... evham galiba benim kiKanaman yoksa telaşlanılcak bir durumda söz konusu değil bence inşallah ilk randevunuzda bebişinizi görürsünüz
5. Haftada benim de öyle oldu. Agri azaldı. Şimdi tekrar başladı tedirgin olmana gerek yok benceCanım 5 haftalık oldu henüz dr a gidip kese baktirmadim iki kez beta bakıldı tüp bebek olduğu için onda da güzel artış olmuştu eşim bir daha baktirmayalim dedi dr da çok üstünde durmadı ama ne bileyim
Bugün tam 5+0 oldu aslında salak hemşire kafamı karıştırdı sorularıyla ondan galiba ben de ambale oldum5. Haftada benim de öyle oldu. Agri azaldı. Şimdi tekrar başladı tedirgin olmana gerek yok bence
Benimkide 5 haftalık ilk randevum yarın bakalım görücek iyin göremicekmiyim kafamda deli sorular su 1 hafta gecmediSen gördün mü... evham galiba benim ki