2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende Gürcistandayım özeleştiri olarak ülkemde bazı şeyleri eleştirirdim önceden ama burda yaşamaya başladıktan sonra okadar kıymetini anladımki bende burda özele gittim göya özel ve randevu olmama rağmen saatlerce bekledim testler gebe olduğumu öğrendim ama kan testi yaptıramadım beta hcg diye birşey yapmıyorlar ülkemiz gerçekten çok güzel ve en önemlisi sağlıkda gerçekten çok iyi
Burdada yok kan testi.. birkere aniden kilo aldim diye doktorum suphelemisti o zaman Kanda degil idrarda bakmislardi...

Burdada yok kan testi.. birkere aniden kilo aldim diye doktorum suphelemisti o zaman Kanda degil idrarda bakmislardi...
Hangisi doğru bilemedimki kanda baktırmakmı yoksa bekleyip keseyi görmek bilmiyorum ama böyle uzun süreli bekleyen insanlar dayanmıyoruz kan vermek istiyoruz Türkiye her ay geldiğimde sabah ilk işim gidip kan vermek oluyorudu yumurtlama zamanını değerdirip gidiyordum çünkü:)

Progestan fitil olanı al tatlim. Ben daha etkili hem bulantı yapmaz. Bir de şikayetin yoksa ki daha çok erken niye hemen progeston başladı. Bazı doktorlar da gereksiz ilaç hemen başlatıyorlar. Şikayetin var miydi
Cnm adet sancım vardı ve eşimin durumunu anlatınca ilacı yazdı. Gerçekten de adet sancım vardı. Ama çok bulantı yapıyor olmazsa yarın eşime fitilini aldırayım. Bi arkadaş ilacı da fitil olarak vajinadan kullanabilirsin demişti bugün olur mu ?

Cnm adet sancım vardı ve eşimin durumunu anlatınca ilacı yazdı. Gerçekten de adet sancım vardı. Ama çok bulantı yapıyor olmazsa yarın eşime fitilini aldırayım. Bi arkadaş ilacı da fitil olarak vajinadan kullanabilirsin demişti bugün olur mu ?
Fitil olanı var diye biliyorum. Ben kullanmadım kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir

Evet canım ilacı da fitil olarak kullanabilirsin bn Tup bebekle hamileyim bnm dr oyle kullandırıyo öyle daha etkili oluyormus hatta

Canım 5 haftalık oldu henüz dr a gidip kese baktirmadim iki kez beta bakıldı tüp bebek olduğu için onda da güzel artış olmuştu eşim bir daha baktirmayalim dedi dr da çok üstünde durmadı ama ne bileyim
5. Haftada benim de öyle oldu. Agri azaldı. Şimdi tekrar başladı tedirgin olmana gerek yok bence

X