- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 34
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.721
Amin inş cnnBende öyleyim sürekli bi akıntı durumu var onun harici çokta belirtim yok mide bulantısı vs umarım böyle devam eder sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alırız..
Masallahhhh yaaa cok sevindim banada dua et kuzummmKızlarr minnoşumun kalp atışını duyduk harika bir duyguydu.ağlıcaktım neredeyse mutluluktan.allah sizede bu duyguyu nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyorum
Happy mom tek gecerimKızlar Hamilelik Takibi İçin Kullandığınız Uygulamalar Var Mı Önerebileceğiniz
Ben; ALLE ve SPROUT kullanıyorum
İnşallah canım dualarım sizinle daha çok uzun yolumuz var herşey güzel gidicek allahın izniyleMasallahhhh yaaa cok sevindim banada dua et kuzummm
Demekki bizim haftalarda sorun var :) saglikli olsunlarda azcik agridan bisi olmaz :))Benim tek tarafli kasik agrim var
Benimde adet tarihim 14 kasim cnaim 21 agustos dogum tarihim insallah saglikla hayirla kucagimiza alirizMerhaba sevgili anneler. 4+2 deyim bende. Kucucuk bir hashas tanem var. Tahmini dogum tarihi 20.08.2018 Allahin izniyle. Son adet tarihiniz nedir? Benim 13 kasim. Rabbim hepimizin fasulyelerini bize bagislasin.
Ben Dr.banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum gebelik doğum beslenme herşeyle alakalı yararlı bilgiler var tavsiye ederim.Happy mom tek gecerim
3000 ve üzeri karından gözüküyor canım 15 gün sonra gidersen belki kalp atışınıda duyabilirsin betana göreKizlar benim.tup.benek.hemsirem 15 gun sonra dr a git dedi ama benim.13. Gun degerim 794 cikti beta kac olunca kese gorunuyor
Benim şahsi fikrim hiç sakıncası yok alttan muayeninHosbuldum rabbim herkesin evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin inşallah kızlar birşey sormak istiyorum iki gün önce doktora gittim kesemi gördüğü bu söyledi fakat bugün başka bir doktora geldim göremedi alttan muayene dediler sizce altan muayene olmalimiyin
Bende bu uygulamayı kullanıyorum,gayet başarılıBen Dr.banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum gebelik doğum beslenme herşeyle alakalı yararlı bilgiler var tavsiye ederim.
2000 üzeri olması lazım canım gözün aydınKizlar benim.tup.benek.hemsirem 15 gun sonra dr a git dedi ama benim.13. Gun degerim 794 cikti beta kac olunca kese gorunuyor
Alttan muaynenin bebeğe hicbir şekilde zararı yok hanımlar öyle bir ihtimal olsa doktorlar zaten yapmazHosbuldum rabbim herkesin evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin inşallah kızlar birşey sormak istiyorum iki gün önce doktora gittim kesemi gördüğü bu söyledi fakat bugün başka bir doktora geldim göremedi alttan muayene dediler sizce altan muayene olmalimiyin
Amin canim. Senin bebisinde hayirli olsun. Betahcg kac canim?Benimde adet tarihim 14 kasim cnaim 21 agustos dogum tarihim insallah saglikla hayirla kucagimiza aliriz
Bende sizlerden şimdi duyunca yükledim gerçekten güzel bir uygulama2000 üzeri olması lazım canım gözün aydın
Anladım ama kan sonucu çıktı sanırım alttan olmuyacam muayene beta hcg 1824.2 ciktiBenim şahsi fikrim hiç sakıncası yok alttan muayenin
Uygulamanın faydası nedir? Ne özelliği varBende sizlerden şimdi duyunca yükledim gerçekten güzel bir uygulama
4+2 Beşinci haftadan gün almış alıyosun yani doğru :)Batdaşımmmm. Benimde bat bugunnnbiz suan 4+2 yiz. Evet burdaki takvim 5 gosteriyor yanlis bu galiba. Gaz sancim yok ama kuyruk sokumu agrim var belimde canim. Bugun testini yenilicekmisin ben yenilemicem yaa. Cumartesi doktora gitcem orda yenilerler. Yoksa delik desik olcam
Her haftayı anlatıyor beslenme için neler yapmak gerketiğini falan meraklı anneler için güzel dene istersen sende:)Uygulamanın faydası nedir? Ne özelliği var