2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hosbuldum rabbim herkesin evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin inşallah kızlar birşey sormak istiyorum iki gün önce doktora gittim kesemi gördüğü bu söyledi fakat bugün başka bir doktora geldim göremedi alttan muayene dediler sizce altan muayene olmalimiyin
Allah yardımcınız olsun canım , çok şükür bizde biraz önce kesemizi gördük :)

Kizlar 4+2 de mide bulantisi olurmu ya. Sabahtan beri hafif bir bulantim var. Bu kadar erken baslarmi :KK43:
Valla canım erken değil geçtiğimiz hafta çok fenaydım ben sürekli bir öğürmek geliyordu iki gündür sadece kokulara tahammülüm yok.bide aç kalınca mide safra üretmeye başlıyo herhalde bide o zaman bulanıyo.

Bende bu uygulamayı kullanıyorum,gayet başarılı
Bu uygulamada her girişte boy kilo sat girişi mi yapıcaz ?

Bayanlar selamlar herkese hayirli dogumlar :anneadayı: benim de sat 19 kasım beklemedeyim kismetse olursa 2. Cocugum olacak ama gene de heyecanima yenik düsüp arkadaslarimin lafina bakarak (kanda 1 hafta önce cikabiliyor demislerdi) saglik ocaginda kan testi yaptirdim ama sonuc negatif cikti gene de bekliyorum bakalim

Kızlar aşerdiğiniz birşeyi yiyemezseniz ne oluyor bir fikriniz varmı:) Ben Gürcistan dayımda Türkiye olan bir iki şeyi çok istiyor canım:KK43:((((

Ben daha dr gitmedim:))
sadece kandan baktirmistim dr yok izne ayrılmış başka bir ilçeye gidicem o yüzden gitmişken kalp atisinida duyalım diye bekliyorum haftaya güzel haberler alırım inş.

Benim sat 8 kasım ayın 22 sinde gitmeyi planlıyorum küçük bir umutta olsa kalp atışı niyetindeyim
3. Hamilelik 2 si kayıp maaşesef onun için her wc ye girş benim için işkence kanama var mı diye bakmaktan telef oluyorum

Benim sat 8 kasım ayın 22 sinde gitmeyi planlıyorum küçük bir umutta olsa kalp atışı niyetindeyim
3. Hamilelik 2 si kayıp maaşesef onun için her wc ye girş benim için işkence kanama var mı diye bakmaktan telef oluyorum
bende düşük tehlikesi yaşıyorum ve çok moralim bozuk:KK43:

X