2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hamişler,
Uzun zamandır giremiyorum.sanırım salgın varmış 3-4 gündür kusma ishal benle beraber evdekilerde aynı şekilde Hastalandı.lütfen kendinize dikkat edin.hala daha toparlayamadım.bıgünde inşallah bebeğimin kalp atışını duymaya gidicez.umarım Güzel haberlerle gelirim.

Benimde 12. Gün 718 çoğul diye düşünüyorum ben ya sen ??
Günaydın arkadaşlarrr
bugün bende inşallah ilk doktor kontrolune gideceğim , inşallah sorun yoktur. Açıkcası akıntı , bulantı , baş dönmesi ağrı hiç belirtim yok

kızlar merhaba benim bat bugun 2 gün önce test yaptırdım beta 136 çıktı yarın tekrar gideceğim artış için. takvimde 5. hafta içerisinde olduğum yazıyor ama bu hafta son adet tarihine göre mi yoksa yumurtlamaya göre mi anlamış değilim. bir de gaz sancısı çekeniniz var mı?

Batdaşımmmm. Benimde bat bugunnn biz suan 4+2 yiz. Evet burdaki takvim 5 gosteriyor yanlis bu galiba. Gaz sancim yok ama kuyruk sokumu agrim var belimde canim. Bugun testini yenilicekmisin ben yenilemicem yaa. Cumartesi doktora gitcem orda yenilerler. Yoksa delik desik olcam

yarın yenilicem inşallah canm betaya ne zamn baktırdın ilk bide ne kadar çıktı seninki. aklımds o kadar soru varkı

günaydınlar, hayırlı olsun, hoşgeldiniz, 4+2 olduğunuz için, 4 . haftanız bitti, 5. haftadan 2 gün geçtiği için, takvim 5. haftanın içerisindesiniz diyor, doğru yani.

Ilk zamanlar bnde de cok olmustu hapim prebiyotik degistrdi doktor cok rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…