-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.761
Gözün aydın kalbini duydun muBende kanda ogrenmistım bugun Dr gittim bugun cok sukur gordum 6+6 gunluk
Evet canım duydumGözün aydın kalbini duydun mu
Ben de cuma gidecem aslında 7+0 da çağırmıştı doktor ama eşimden dolayı 2 gün erken gidecem. Duyamazsam diye endişe ediyorum. Karından duyuldu demi vajinal baktirmadinEvet canım duydum
Evet canım karnımdanBen de cuma gidecem aslında 7+0 da çağırmıştı doktor ama eşimden dolayı 2 gün erken gidecem. Duyamazsam diye endişe ediyorum. Karından duyuldu demi vajinal baktirmadin
Haydi darısı başımıza inşallah.Evet canım karnımdan
Amın canim ınsallahHaydi darısı başımıza inşallah.
Oy fasulyene bak neler çekmiş canı:)Biryerlerini kasimamaya calis canim.can bu benimki gecen gun hic alkol kullanmamama ragmen bira cekti mesela tuttum elimi kolumu bira dovmeli cocuk dogurmayim diye .
Canım ben şimdi 7+0 geçtiğimiz cuma gittim duydum ama az duyabildim karından ultrason la ama sonuçta duymuş oldum sende duyarsın Allah’ın izniyleBen de cuma gidecem aslında 7+0 da çağırmıştı doktor ama eşimden dolayı 2 gün erken gidecem. Duyamazsam diye endişe ediyorum. Karından duyuldu demi vajinal baktirmadin
Kızlar Hamilelik Takibi İçin Kullandığınız Uygulamalar Var Mı Önerebileceğiniz
Ben; ALLE ve SPROUT kullanıyorum
Tek saglikli olsunlarda bende raziyim agriyaDemekki bizim haftalarda sorun var :) saglikli olsunlarda azcik agridan bisi olmaz :))
Kızlar aşerdiğiniz birşeyi yiyemezseniz ne oluyor bir fikriniz varmı:) Ben Gürcistan dayımda Türkiye olan bir iki şeyi çok istiyor canım((((
Gönderebilirler Çanımda şuanda gönderebilcekleri birşey değil gidicem bende yılbaşından sonra Türkiye’yeCanim bende ovia pregnancy kullaniyorum
Tek saglikli olsunlarda bende raziyim agriya
Ailenin falan gonderme sanslari varmi?? Bende korkuyorum bundan yurtdisindayim....
Moralinizi bozmayınmoral çok önemlibende düşük tehlikesi yaşıyorum ve çok moralim bozuk
Haydi ınsallah rabbim duymayı nasip etsin. HeyecanliyimCanım ben şimdi 7+0 geçtiğimiz cuma gittim duydum ama az duyabildim karından ultrason la ama sonuçta duymuş oldum sende duyarsın Allah’ın izniyle
Evet canım onu geçen hafta yazmıştım. Görünmüştü çok şükür yarında kalp atışını dinleyeceğiz inşallah...görünür canım son adet tarihimiz aynı seninle benim göründü dün karından ultrasonda
Rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlım bnm bizde gördük lakin karindan göremedi doktorum haftaya tekrar cagrdiAllah yardımcınız olsun canım , çok şükür bizde biraz önce kesemizi gördük :)
İnşallah bişey olmaz belki yerleşme kanamasıdır bende gecen ay kimyasal gecirdim her dakika wcdeyim yine lekelenme olucak korkusuyla içini ferah tut inşallah bebeğin seninledirKizlar az once kahverengi leke gordum ekimdede kimsayal olmustu ayni boyle baslamisticook korkuyorum randevu aldim dort saat sonra doktora gidecem bana dua edin kizlar bebisim tutunsun
Hayır bir kere yazman yeterliValla canım erken değil geçtiğimiz hafta çok fenaydım ben sürekli bir öğürmek geliyordu iki gündür sadece kokulara tahammülüm yok.bide aç kalınca mide safra üretmeye başlıyo herhalde bide o zaman bulanıyo.
Bu uygulamada her girişte boy kilo sat girişi mi yapıcaz ?
Ayy işallah biley olmaz hepimiz sağlıkla doğuralım bebişlermiziiiKizlar az once kahverengi leke gordum ekimdede kimsayal olmustu ayni boyle baslamisticook korkuyorum randevu aldim dort saat sonra doktora gidecem bana dua edin kizlar bebisim tutunsun
Büyük ihtimalle görünür beklenen Regliden 1 hafta geçti diymiBenm son adet tarihim 7 kasım yarın randevum var acaba kese gözükürmü