- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.701
Benimde folik asit ve tum vitaminler bu hapta canim tek hap yaniben bir ilaç kullanmıyorum onun için. tek kullandığım folik asit
Olur canım normal beta yükseldiği için bulandı yapıyor benim 3 gündür durdu gibi biraz çok şükür aç bırakma kendini açıkınca daha çok bulanıyor kraker ye bide canımKizlar 4+2 de mide bulantisi olurmu ya. Sabahtan beri hafif bir bulantim var. Bu kadar erken baslarmi
anladım canm bene yarın bi doktoruma sorayım olmazsaBenimde folik asit ve tum vitaminler bu hapta canim tek hap yani
Ay ne bileyim canim genelde 6 haftada baslar falan derler sasirdim. Kraker alayim hemen cok saol canimOlur canım normal beta yükseldiği için bulandı yapıyor benim 3 gündür durdu gibi biraz çok şükür aç bırakma kendini açıkınca daha çok bulanıyor kraker ye bide canım
Sende sağol canım 6.hafta biraz artıyor herkes aynı olmuyor ama çok fenaydım geçen hafta ben inşllah rahat geçer seninAy ne bileyim canim genelde 6 haftada baslar falan derler sasirdim. Kraker alayim hemen cok saol canim
erken başlıyormuş canm hatta bana dr mde bulantın mı oldu o yuzden mi erken öğrendin dedi. ama bana malum oldu :)Kizlar 4+2 de mide bulantisi olurmu ya. Sabahtan beri hafif bir bulantim var. Bu kadar erken baslarmi
canm bu ilacı sgk karşılamıyor galiba baktığım kadarı ile değil miBenimde folik asit ve tum vitaminler bu hapta canim tek hap yani
Tum şikayetlerini soyle canim ona göre sana bişey soyler yada hap vs verir.ama kendin kafana gore hicbirsey kullanma sakınanladım canm bene yarın bi doktoruma sorayım olmazsa
Evet canım hapın ismi vinalac sgk karsilsmiyor.benim kabızlık sorunumda cok fazlaydi.bunda zencefil var sanirim bide bulantiya iyi geliyormus birde.siskinlik gaz kabizlik hat safhadaydi benim folbiol kullaniyordum onu biraktim buna basladim canim.yarinda randevum var bakalim yeni birsey vericek mi.Rabbim hepimizin yardimcisi olsuncanm bu ilacı sgk karşılamıyor galiba baktığım kadarı ile değil mi
dr a girince herseyı unutuyorum ama yine deniyeceği :)sana da sorayaım canm :) ne zamn öğrendin gebeliği ni ve beta kaçtıEvet canım hapın ismi vinalac sgk karsilsmiyor.benim kabızlık sorunumda cok fazlaydi.bunda zencefil var sanirim bide bulantiya iyi geliyormus birde.siskinlik gaz kabizlik hat safhadaydi benim folbiol kullaniyordum onu biraktim buna basladim canim.yarinda randevum var bakalim yeni birsey vericek mi.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canim bu bile mutlu edermi insani yaa. Midem bulandi diye bile seviniyorum fasulyem buyuyo diye.erken başlıyormuş canm hatta bana dr mde bulantın mı oldu o yuzden mi erken öğrendin dedi. ama bana malum oldu :)
Hayırlı olsun canım kaç haftalik sinKızlarr minnoşumun kalp atışını duyduk harika bir duyguydu.ağlıcaktım neredeyse mutluluktan.allah sizede bu duyguyu nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyorum
Sata göre 6+5 ultrasona göre 7+0 canımHayırlı olsun canım kaç haftalik sin
Not al canim bi kağıda çantanda bulundur doktora girince soyle bi bakip sorarsin. Canım ben adetime 5 gun falan vardi öğrendiğimde 13 falandi daha betam erkenden ogrendim yani ben hissetmistim hamile olduğumu.dr a girince herseyı unutuyorum ama yine deniyeceği :)sana da sorayaım canm :) ne zamn öğrendin gebeliği ni ve beta kaçtı
Bnde akıntı çok fazla su gibi valla gün-de 3_4 günlük ped değiştiriyorum benimde doğum aynı zamanlardda
Benim dun sarimsi bi akinti oldu su gibi ilk defa oldu boyle sonra kesildi hemen.herkeste oluyor akinti canim sanirim
Hosbuldum rabbim herkesin evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin inşallah kızlar birşey sormak istiyorum iki gün önce doktora gittim kesemi gördüğü bu söyledi fakat bugün başka bir doktora geldim göremedi alttan muayene dediler sizce altan muayene olmalimiyinHayırlı olsun gözünüz Aydın hoşgeldin aramıza