2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canm bu ilacı sgk karşılamıyor galiba baktığım kadarı ile değil mi
Evet canım hapın ismi vinalac sgk karsilsmiyor.benim kabızlık sorunumda cok fazlaydi.bunda zencefil var sanirim bide bulantiya iyi geliyormus birde.siskinlik gaz kabizlik hat safhadaydi benim folbiol kullaniyordum onu biraktim buna basladim canim.yarinda randevum var bakalim yeni birsey vericek mi.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

dr a girince herseyı unutuyorum ama yine deniyeceği :)sana da sorayaım canm :) ne zamn öğrendin gebeliği ni ve beta kaçtı

dr a girince herseyı unutuyorum ama yine deniyeceği :)sana da sorayaım canm :) ne zamn öğrendin gebeliği ni ve beta kaçtı
Not al canim bi kağıda çantanda bulundur doktora girince soyle bi bakip sorarsin. Canım ben adetime 5 gun falan vardi öğrendiğimde 13 falandi daha betam erkenden ogrendim yani ben hissetmistim hamile olduğumu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bnde akıntı çok fazla su gibi valla gün-de 3_4 günlük ped değiştiriyorum benimde doğum aynı zamanlardda

Benim dun sarimsi bi akinti oldu su gibi ilk defa oldu boyle sonra kesildi hemen.herkeste oluyor akinti canim sanirim

Bende öyleyim sürekli bi akıntı durumu var onun harici çokta belirtim yok mide bulantısı vs umarım böyle devam eder sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alırız..

Hayırlı olsun gözünüz Aydın hoşgeldin aramıza
Hosbuldum rabbim herkesin evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin inşallah kızlar birşey sormak istiyorum iki gün önce doktora gittim kesemi gördüğü bu söyledi fakat bugün başka bir doktora geldim göremedi alttan muayene dediler sizce altan muayene olmalimiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…