- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 34
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.681
Benim oluyor belim çok ağrıdı bir gün birgün kasiklarimKizlar sizinde bu haftalarda bel ve kasiklarinizda agri oluyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oluyor belim çok ağrıdı bir gün birgün kasiklarimKizlar sizinde bu haftalarda bel ve kasiklarinizda agri oluyormu
Progesteron varsa kullan cnn bnde de olmuştu sabah kullandım kesildiAz önce açık kahverengi sulu bir akıntı bulaştı selpağa ... Yaaa noluur nooluurrr olmasınnn... Gücüm kalmadı...
Bnde akıntı çok fazla su gibi valla gün-de 3_4 günlük ped değiştiriyorum benimde doğum aynı zamanlarddaMerhaba hamişler bende 31 temmuz-1 ağustos gibi nasipse kucağımıza alcaz bebeğimizi.
Akıntısı olan oluyor mu gün içinde
Benimkide solda ama benim yumurtlamadan oncede vardi sol tarafli kasik agrim fazla umursamamaya calisiyorum ama....benimde hep sol tarafımda
Progestan içiyorum bir gündür. İnşallah kesilir,teşekkür ederim canım.Progesteron varsa kullan cnn bnde de olmuştu sabah kullandım kesildi
Vajinal olarak kullanmak daha etkili demişti doktorum hem baş dönmesi falan yapmaz o zmnProgestan içiyorum bir gündür. İnşallah kesilir,teşekkür ederim canım.
Benim dun sarimsi bi akinti oldu su gibi ilk defa oldu boyle sonra kesildi hemen.herkeste oluyor akinti canim sanirimMerhaba hamişler bende 31 temmuz-1 ağustos gibi nasipse kucağımıza alcaz bebeğimizi.
Akıntısı olan oluyor mu gün içinde
Benimde 12. Gün 718 çoğul diye düşünüyorum ben ya sen ??
Günaydın arkadaşlarrrGünaydın hamişler,
Uzun zamandır giremiyorum.sanırım salgın varmış 3-4 gündür kusma ishal benle beraber evdekilerde aynı şekilde Hastalandı.lütfen kendinize dikkat edin.hala daha toparlayamadım.bıgünde inşallah bebeğimin kalp atışını duymaya gidicez.umarım Güzel haberlerle gelirim.
Batdaşımmmm. Benimde bat bugunnn biz suan 4+2 yiz. Evet burdaki takvim 5 gosteriyor yanlis bu galiba. Gaz sancim yok ama kuyruk sokumu agrim var belimde canim. Bugun testini yenilicekmisin ben yenilemicem yaa. Cumartesi doktora gitcem orda yenilerler. Yoksa delik desik olcamkızlar merhaba benim bat bugun 2 gün önce test yaptırdım beta 136 çıktı yarın tekrar gideceğim artış için. takvimde 5. hafta içerisinde olduğum yazıyor ama bu hafta son adet tarihine göre mi yoksa yumurtlamaya göre mi anlamış değilim. bir de gaz sancısı çekeniniz var mı?
yarın yenilicem inşallah canm betaya ne zamn baktırdın ilk bide ne kadar çıktı seninki. aklımds o kadar soru varkıBatdaşımmmm. Benimde bat bugunnn biz suan 4+2 yiz. Evet burdaki takvim 5 gosteriyor yanlis bu galiba. Gaz sancim yok ama kuyruk sokumu agrim var belimde canim. Bugun testini yenilicekmisin ben yenilemicem yaa. Cumartesi doktora gitcem orda yenilerler. Yoksa delik desik olcam
günaydınlar, hayırlı olsun, hoşgeldiniz, 4+2 olduğunuz için, 4 . haftanız bitti, 5. haftadan 2 gün geçtiği için, takvim 5. haftanın içerisindesiniz diyor, doğru yani.Batdaşımmmm. Benimde bat bugunnn biz suan 4+2 yiz. Evet burdaki takvim 5 gosteriyor yanlis bu galiba. Gaz sancim yok ama kuyruk sokumu agrim var belimde canim. Bugun testini yenilicekmisin ben yenilemicem yaa. Cumartesi doktora gitcem orda yenilerler. Yoksa delik desik olcam
Tatlim ben pazar gunu adete 3 gun varken baktirdim 71 cikmisti. Suan baktirmadim. Benimde cok soru var. Ve bir korku tedirginlik varyarın yenilicem inşallah canm betaya ne zamn baktırdın ilk bide ne kadar çıktı seninki. aklımds o kadar soru varkı
Ilk zamanlar bnde de cok olmustu hapim prebiyotik degistrdi doktor cok rahatladimkızlar merhaba benim bat bugun 2 gün önce test yaptırdım beta 136 çıktı yarın tekrar gideceğim artış için. takvimde 5. hafta içerisinde olduğum yazıyor ama bu hafta son adet tarihine göre mi yoksa yumurtlamaya göre mi anlamış değilim. bir de gaz sancısı çekeniniz var mı?
ben bir ilaç kullanmıyorum onun için. tek kullandığım folik asitIlk zamanlar bnde de cok olmustu hapim prebiyotik degistrdi doktor cok rahatladim
bende pazartesi baktırdım canm yarın gidersem tam olacak inşşallah artış da güzeldir. ilk gebelik galiba senindeTatlim ben pazar gunu adete 3 gun varken baktirdim 71 cikmisti. Suan baktirmadim. Benimde cok soru var. Ve bir korku tedirginlik var
Evet canim ilk gebelik. Ben cumartesine kadar yenilemicem testi bakalimbende pazartesi baktırdım canm yarın gidersem tam olacak inşşallah artış da güzeldir. ilk gebelik galiba seninde
hayırlısı olur hepimiz için inşaallah canmEvet canim ilk gebelik. Ben cumartesine kadar yenilemicem testi bakalim