- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.661
Yani hep sınırda kaldı doktor ilaç vermekten yana değildi doğum dam sonrası için ama buzamana kadar hep dikkat ettim ama bu gözlerden pul dökülme yaraların çabuk iğleşmemesi bunlar hep devam etti inşllah sizde yoktur ben tekrarlıycağını düşünüyorum kendimde bebeğin ciğer gelişimi biraz geç oluyor normale göre buyuzdende dikkatli olmak gerekiyor hep canın birşey çekse yiyemiyorsun çok zor yaniAçıkçası bu konuda bende tedirginim ailede şeker var.. henüz açlık şekerim ölçülmedi ama HBA1c diye bir şey ölçüldü, 3 aylık ortalama şekerimi ne ölçüyormuş. Doktorum ile konuşmadım ama 5.6 normal benim 5.7 ile artmış diyabet riski diye çıkmış sonuç.. Gebelik sonrası kalmadı o zaman sizde şeker değil mi? Benim teyzem de gebelikte çıktı şeker ve sonrasında kaldı, çok tedirginim bende o neden ile... yaşta var
Hoşgeldin aramızaKizlar merhaba bende ağustos annesiyim rabbim hepimizin sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almasını nasip etsin insallah.
Gözün aydın, aramıza hoşgeldin .Merhaba kizlar bende Agustos annesi olabilirimbugun cift cizgiyi gordum.. Hayirlisiyla saglikla ilerler insallah
Hosbulduk canim tesekkurlerGözün aydın, aramıza hoşgeldin .
Geçen hafta oluyordu canım, bu hafta geçtiKizlar sizinde bu haftalarda bel ve kasiklarinizda agri oluyormu
Çok şükür duymuşsun, Allah sağlıkla kucağımıza slmayı nasip etsin inşallahBen de bugüne kadar temmuz anneleri grubundaydim. Ama bugün doktor 6+4 olduğumu söyledi. Ya geç döllenme ya da ben sat imi yanlış biliyorum. O daha büyük ihtimal. Keseyi 10 gün önce 5 haftalık dedi doktor görmüştük. Bugün de kalp atışlarını duyduk. Çok şükür.
Gazdan dolayı büyüyor canım benim büyük ama gaz onlar:)Kızlar karnınız çıktımı? Benim bayağı büyüdü )))
Bel ağrım yok ama kasık ağrım var aynı adet zamanındaki ağrıya benziyor ama ağrıyor geçiyor sürekli devam etmiyorKizlar sizinde bu haftalarda bel ve kasiklarinizda agri oluyormu
Benim tek tarafli kasik agrim varKizlar sizinde bu haftalarda bel ve kasiklarinizda agri oluyormu
benimde hep sol tarafımdaBenim tek tarafli kasik agrim var
Bende oluyor hatta kasıklardaki ağrı devamlı oluyor ara ara da olsaKizlar sizinde bu haftalarda bel ve kasiklarinizda agri oluyormu