2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Açıkçası bu konuda bende tedirginim ailede şeker var.. henüz açlık şekerim ölçülmedi ama HBA1c diye bir şey ölçüldü, 3 aylık ortalama şekerimi ne ölçüyormuş. Doktorum ile konuşmadım ama 5.6 normal benim 5.7 ile artmış diyabet riski diye çıkmış sonuç.. Gebelik sonrası kalmadı o zaman sizde şeker değil mi? Benim teyzem de gebelikte çıktı şeker ve sonrasında kaldı, çok tedirginim bende o neden ile... yaşta var :KK43:
Yani hep sınırda kaldı doktor ilaç vermekten yana değildi doğum dam sonrası için ama buzamana kadar hep dikkat ettim ama bu gözlerden pul dökülme yaraların çabuk iğleşmemesi bunlar hep devam etti inşllah sizde yoktur ben tekrarlıycağını düşünüyorum kendimde bebeğin ciğer gelişimi biraz geç oluyor normale göre buyuzdende dikkatli olmak gerekiyor hep canın birşey çekse yiyemiyorsun çok zor yani

Ben de bugüne kadar temmuz anneleri grubundaydim. Ama bugün doktor 6+4 olduğumu söyledi. Ya geç döllenme ya da ben sat imi yanlış biliyorum. O daha büyük ihtimal. Keseyi 10 gün önce 5 haftalık dedi doktor görmüştük. Bugün de kalp atışlarını duyduk. Çok şükür.
Çok şükür duymuşsun, Allah sağlıkla kucağımıza slmayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar ilk üç ay ozellikle kendinize dikkat edin o ağrılar iyide olabilir kötüde agir is yapmayın hızlı yurumeyin çok ayakta kalmayın fırsat buldukça uzanın kotu sonuçlar almasın inş. Kimse hep mutlu haberler paylasilsin

X