2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senle aynıyız canım herhalde bana da 30 temmuz dedi dktr ben cumartesi Dktr gitmiştim az duyabildim sesi ama bu hafta tekrar gidicem tahliyeler için ozanında duyarım inşllah

Birde arkadaşlar benim oğlumdaki gebeliğimde şekerim çok yüksek ti sürekli diyet yapmak zorunda kaldım nitekim erken doğum yaptım 8 aylık Gebelikte şeker yükselmesi yaşıyan varmı tekrar yükselir diye de tedirginim

Canim benimde midem eksimeye basliyor yedigimde geciyor ama gun boyu rahatsiz ediyor acaba doktor bir yeme duzeni veriyormu ki
Hiç bişey vermez canım aç kalmamaya bak çubuk kraker bire bir kurtarıcı :)
Senle aynıyız canım herhalde bana da 30 temmuz dedi dktr ben cumartesi Dktr gitmiştim az duyabildim sesi ama bu hafta tekrar gidicem tahliyeler için ozanında duyarım inşllah
Ne tahlili ben kalp atışını geçen hafta duydum artık bir ay sonra gel dedi o zamanda tarama yapılacak ikili tarama.

Hiç bişey vermez canım aç kalmamaya bak çubuk kraker bire bir kurtarıcı :)

Ne tahlili ben kalp atışını geçen hafta duydum artık bir ay sonra gel dedi o zamanda tarama yapılacak ikili tarama.
Enfeksiyon ve vitamin eksikliği falan varmı diye bakıcak bide şekerim için

Allahimmmm esirgesin korusun bizlere bagslasin miniklerimizi beklemekten ve dua etmekten baskaaa bi caremiz yok kuzummm duygularina tercuman olabiliyorum cokta evham yapmamak gerek korkma 5+5te duymaman normal arastirdim 8.haftaya kadar yolu var kuzum icini ferah tut.

Ağrım olmadığı için durumu normal gördüm nedense 1 hafta sonraya randevum var eğer tekrar akıntı olursa daha erken almayı düşünüyorum
Benimde ağrım yok bir kızım var 11 aylık ondada olmuştu kahverengi akıntı aynı tedaviyi görmüştüm paylaşımınızı okuyunca yazmak istedim tedbirli olmakta fayda var takdir allahın benim tavsiyemde duruma göre erkene almanız tüm anne ve bebekleri allahım korusun

Kızlar merhaba bende 6 haftalık hamileyim dün iki kere lekelenmem oldu progestan başladım 100 mg ama bugünde devam ediyor lekelenmem çok korkuyorum sadece keseyi görmüştük benim durumumda olan var mı

Kızlar merhaba bende 6 haftalık hamileyim dün iki kere lekelenmem oldu progestan başladım 100 mg ama bugünde devam ediyor lekelenmem çok korkuyorum sadece keseyi görmüştük benim durumumda olan var mı
Leke rengi nedir iğne vermedi mi Dr bendede lekeleme oldu iğnede yaptırdım

Protestan ı vajinal kullanıyorum kahverengi benim lekelenmem

Açıkçası bu konuda bende tedirginim ailede şeker var.. henüz açlık şekerim ölçülmedi ama HBA1c diye bir şey ölçüldü, 3 aylık ortalama şekerimi ne ölçüyormuş. Doktorum ile konuşmadım ama 5.6 normal benim 5.7 ile artmış diyabet riski diye çıkmış sonuç.. Gebelik sonrası kalmadı o zaman sizde şeker değil mi? Benim teyzem de gebelikte çıktı şeker ve sonrasında kaldı, çok tedirginim bende o neden ile... yaşta var

Keseyi gördük canım çok şükür kalp atışı ıcın pazartesı gıdecegım
Bana da aynen oyle dedi sagliksizsa zaten duser dedi. Ama femara kullandigin icin biraz daha riskli durumdasin dedi yazdi. Aslinda benim doktor oyle cok ilac veren birisi de degil. Bakalim hayirlisi. Sen naptin kese ve kalp atisini duydun mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…