- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.641
Senle aynıyız canım herhalde bana da 30 temmuz dedi dktr ben cumartesi Dktr gitmiştim az duyabildim sesi ama bu hafta tekrar gidicem tahliyeler için ozanında duyarım inşllahMerhabalar hanımlar. İki hafta önce keseyi görmüştüm bugün de kalp atışını duydum. Tahmini doğum tarihi değişti 30 temmuz dedi doktorum. İki hafta önce 4+4 demişti bugün 7+1 dedi. Çok güzel bir duygu. Allah hepinize yaşatsın inşallah.
Benim adetlerim düzensizdi. Sat 3 eylüldü.Maşallah darısı basımıza sat kaçtı acaba
İnşallah duyarsın bugün için çok sabretmiştim bebeğimin kalp sesini duyduğum için çok mutluyum.Senle aynıyız canım herhalde bana da 30 temmuz dedi dktr ben cumartesi Dktr gitmiştim az duyabildim sesi ama bu hafta tekrar gidicem tahliyeler için ozanında duyarım inşllah
Hiç bişey vermez canım aç kalmamaya bak çubuk kraker bire bir kurtarıcı :)Canim benimde midem eksimeye basliyor yedigimde geciyor ama gun boyu rahatsiz ediyor acaba doktor bir yeme duzeni veriyormu ki
Ne tahlili ben kalp atışını geçen hafta duydum artık bir ay sonra gel dedi o zamanda tarama yapılacak ikili tarama.Senle aynıyız canım herhalde bana da 30 temmuz dedi dktr ben cumartesi Dktr gitmiştim az duyabildim sesi ama bu hafta tekrar gidicem tahliyeler için ozanında duyarım inşllah
Enfeksiyon ve vitamin eksikliği falan varmı diye bakıcak bide şekerim içinHiç bişey vermez canım aç kalmamaya bak çubuk kraker bire bir kurtarıcı :)
Ne tahlili ben kalp atışını geçen hafta duydum artık bir ay sonra gel dedi o zamanda tarama yapılacak ikili tarama.
Allahimmmm esirgesin korusun bizlere bagslasin miniklerimizi beklemekten ve dua etmekten baskaaa bi caremiz yok kuzummm duygularina tercuman olabiliyorum cokta evham yapmamak gerek korkma 5+5te duymaman normal arastirdim 8.haftaya kadar yolu var kuzum icini ferah tut.İnanırmısın bende aynı durumdayım, 2. Çocuk olacak bende kısmetse, kızım 6 yaşında. Ama ilkinde bu korkuları hissetmemiştim, çalışmak zorundaydım, bir sürü maddi problemler vardı hiç araştırmaya zamanım olmadı. Sonrası iki düşük yaşadım ve şimdi tekrardan hamileyim. İnterneti karıştırıyorum bütün gün, dün 5+5günümde ultrasona girdim kese var bebeği görmedi ama, çok korkuyorum boş gebelik olur diye, içim içimi yiyor. Hiç sakin olamıyorummm
Benimde ağrım yok bir kızım var 11 aylık ondada olmuştu kahverengi akıntı aynı tedaviyi görmüştüm paylaşımınızı okuyunca yazmak istedim tedbirli olmakta fayda var takdir allahın benim tavsiyemde duruma göre erkene almanız tüm anne ve bebekleri allahım korusunAğrım olmadığı için durumu normal gördüm nedense 1 hafta sonraya randevum var eğer tekrar akıntı olursa daha erken almayı düşünüyorum
Leke rengi nedir iğne vermedi mi Dr bendede lekeleme oldu iğnede yaptırdımKızlar merhaba bende 6 haftalık hamileyim dün iki kere lekelenmem oldu progestan başladım 100 mg ama bugünde devam ediyor lekelenmem çok korkuyorum sadece keseyi görmüştük benim durumumda olan var mı
İlk lekelenmem açık kırmızıydı daha sonra kahve ve kırmızı karışık iğne yaptırmadım senin nasıl çok korkuyorum ilk Gebeliğim oysa ne kadar rahat bir gebelik geçiriyordum Protestan bulantı da yapmadıLeke rengi nedir iğne vermedi mi Dr bendede lekeleme oldu iğnede yaptırdım
Protestan ı vajinal kullanıyorum kahverengi benim lekelenmemİlk lekelenmem açık kırmızıydı daha sonra kahve ve kırmızı karışık iğne yaptırmadım senin nasıl çok korkuyorum ilk Gebeliğim oysa ne kadar rahat bir gebelik geçiriyordum Protestan bulantı da yapmadı
Ben oral alıyorum allahım yardımcımız olsun inşallah herşey yolundadır bebeklerimiz bizimledirProtestan ı vajinal kullanıyorum kahverengi benim lekelenmem
Açıkçası bu konuda bende tedirginim ailede şeker var.. henüz açlık şekerim ölçülmedi ama HBA1c diye bir şey ölçüldü, 3 aylık ortalama şekerimi ne ölçüyormuş. Doktorum ile konuşmadım ama 5.6 normal benim 5.7 ile artmış diyabet riski diye çıkmış sonuç.. Gebelik sonrası kalmadı o zaman sizde şeker değil mi? Benim teyzem de gebelikte çıktı şeker ve sonrasında kaldı, çok tedirginim bende o neden ile... yaşta varBirde arkadaşlar benim oğlumdaki gebeliğimde şekerim çok yüksek ti sürekli diyet yapmak zorunda kaldım nitekim erken doğum yaptım 8 aylık Gebelikte şeker yükselmesi yaşıyan varmı tekrar yükselir diye de tedirginim
Bana da aynen oyle dedi sagliksizsa zaten duser dedi. Ama femara kullandigin icin biraz daha riskli durumdasin dedi yazdi. Aslinda benim doktor oyle cok ilac veren birisi de degil. Bakalim hayirlisi. Sen naptin kese ve kalp atisini duydun mu.
İyi hadi gozun aydin canim. Darisi kalp atisina.son adet tarihin neydi senin.Keseyi gördük canım çok şükür kalp atışı ıcın pazartesı gıdecegım
Amin canım. 2 kasım son adet tarıhımİyi hadi gozun aydin canim. Darisi kalp atisina.son adet tarihin neydi senin.
Kac haftaliksin peki doktor soyledi mi bana soylemedi deAmin canım. 2 kasım son adet tarıhım