- 30 Kasım 2017
- 189
- 171
- 35
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.361
Kac ki degerlerBenim hcg değerim çok çok az artmış galiba kimyasal gebelik yaşıyorum
Adetim 4 gün geçtiğinde 130 du bugün 12 gün geçti ve hcg 270Kac ki degerlerinsallah oyle degildir
130 ve 270 kaç gün arayla ölçüldü. Adete göre bakma. Aralarında 2 gün mu vardiAdetim 4 gün geçtiğinde 130 du bugün 12 gün geçti ve hcg 270çok üzgünüm
Yok canım arada 10 gün var bu iki ölçümün. Çok erken sevinmişim ne yazık ki.130 ve 270 kaç gün arayla ölçüldü. Adete göre bakma. Aralarında 2 gün mu vardi
Cok az yükselmiş canim. Inşallah sorunsuz atlatırsın. Vakti gelmemiş daha rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah. Üzülme herseyde hayır vardirYok canım arada 10 gün var bu iki ölçümün. Çok erken sevinmişim ne yazık ki.
Aglio kucak istio almamak mümkün değil inşallah bişey olmazBenim 11 aylık Dr kucağına alma dedi ama nasıl almayayım dikkat etmek lazım
Ağustos ayında ben de kimyasal yaşamıştım, ağalrken 11 aylık oğlum gözlerimi silmişti, çok kötü olmuştum, herkes kimyasaldan sonra hemen gebe kalınıyor demişti, kasım ayında tekrar kaldım, bakalım sağlıkla kucağımıza almak nasipte varsa... sen de hiç üzülme, kanama kendiliğinden başlıyor, normal regl gibi, zaten herhangi bir oluşum olmuyor içeride, değer de düşüyor, en kısa zamanda inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, dua ile...Yok canım arada 10 gün var bu iki ölçümün. Çok erken sevinmişim ne yazık ki.
Benimki de 15 aylık bir de çalışıyorum, kucağa almamak mümkün değil, Allaha emanet içeridekiler de dışarıdakiler deAglio kucak istio almamak mümkün değil inşallah bişey olmaz
Çok teşekkür ederim desteğiniz için.Şimdi ne olacağını bile bile beklemek çok üzücü. İşten eve kendimi zor attım saatlerdir ağlıyorumAğustos ayında ben de kimyasal yaşamıştım, ağalrken 11 aylık oğlum gözlerimi silmişti, çok kötü olmuştum, herkes kimyasaldan sonra hemen gebe kalınıyor demişti, kasım ayında tekrar kaldım, bakalım sağlıkla kucağımıza almak nasipte varsa... sen de hiç üzülme, kanama kendiliğinden başlıyor, normal regl gibi, zaten herhangi bir oluşum olmuyor içeride, değer de düşüyor, en kısa zamanda inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, dua ile...
Evet canım vakti değilmiş demek ki hayırlısıyla zamanını bekliyorum.Cok az yükselmiş canim. Inşallah sorunsuz atlatırsın. Vakti gelmemiş daha rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah. Üzülme herseyde hayır vardir
Hayırlı olsun sizin transfer ne zamandı test günü 12. Gün ni daha test yaptın mıSukur nim mde 3. Denemem 7. Gun 77 cikti insallah rabbim saglikla hayirla kucagimiza koyar Allahim
30 kasimda transferim oldu 7 ve 9. Gunde yaptim 11 u de test gunum sukir Allaha pozitif ciktiHayırlı olsun sizin transfer ne zamandı test günü 12. Gün ni daha test yaptın mı
Evet allah yardımcımız ols6nAglio kucak istio almamak mümkün değil inşallah bişey olmaz
Bence de öyle tabii, doktor saglıklı dedi de işte herkes su kdr mm küçük mü filan yazınca acaba dedim ben mi çok ilgisiz ve bilgisizimProblem yoktur canim olsa doktorun söylerdi. 1mm küçük buyuk ne farkeder. Bosver
Bende hiç sormadım onları hatta bugünde söyledi unuttum :))Bence de öyle tabii, doktor saglıklı dedi de işte herkes su kdr mm küçük mü filan yazınca acaba dedim ben mi çok ilgisiz ve bilgisizim
Hakkında hayırlısı olsun saglıklı bir bebek olamayacağı için vücut atıyor.. Daha guzel saglıklı ve hayırlı bir evladın olacaktır Allah ın izniyle... Rabbim kolaylıklar versin.Benim hcg değerim çok çok az artmış galiba kimyasal gebelik yaşıyorum
Ayy evet geç hördüm sonuçlarını maşallah ikiye katlamış tekrar tebrik ederim hayırlısı olsun30 kasimda transferim oldu 7 ve 9. Gunde yaptim 11 u de test gunum sukir Allaha pozitif cikti