2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlık ocağı bakmıyormuş. Doktorum da şimdilik benden hiç tahlil istemedi. O yüzden sordum.
Saglik ocagı normalde gebe takibi bile yapıyor diye biliyorum ama bazı tahlilleri yapamıyorlar. Benim gebelik öncesi kan değerlerime bakıldı ama hormon testlerini yapamamıştı mesela. Belki senin doktorun da bidahaki sefere isteyecektir. Kalp atışı duymuş muydun? Kaç haftalık oldugunu eklememişsin hala buraya, gizemlisin :KK48:

Saglik ocagı normalde gebe takibi bile yapıyor diye biliyorum ama bazı tahlilleri yapamıyorlar. Benim gebelik öncesi kan değerlerime bakıldı ama hormon testlerini yapamamıştı mesela. Belki senin doktorun da bidahaki sefere isteyecektir. Kalp atışı duymuş muydun? Kaç haftalık oldugunu eklememişsin hala buraya, gizemlisin :KK48:
Eklemiştim canim gecen baska bir topikte yorum yaptim. Tek hamile benmisim gibi rahatsız oldum. Ne bileyim gebelik haftasına bakip üzülen keşke benim de olsa diyenler olabiliyor. O an sileyim bosver dedim. Şuan 5+5 deyim

Mrb kızlar daha kalp atışını keseyi görmesemde allahın izni ile ağustos annesi gorunuyorum sabirsizlikla bekliyorum 6.haftayı duymak için .size sorum şu 2 yasinda bi evladım var onu kucağıma almak zorunda oluyorum bazen korkuyorum bişe olacak diye .bide bebeğini ayağında sallayan var mı bişe olur mu acaba kafamda deli sorular

Sağlık ocağı bende toxoplasma dışında her şeye baktı. Tek tek söylemek lazım.

Mrb kızlar daha kalp atışını keseyi görmesemde allahın izni ile ağustos annesi gorunuyorum sabirsizlikla bekliyorum 6.haftayı duymak için .size sorum şu 2 yasinda bi evladım var onu kucağıma almak zorunda oluyorum bazen korkuyorum bişe olacak diye .bide bebeğini ayağında sallayan var mı bişe olur mu acaba kafamda deli sorular
Benim 11 aylık Dr kucağına alma dedi ama nasıl almayayım dikkat etmek lazım

Doktora gıttık bugun adetım 2 gun gecıktı gecıkme olmadan once meraktan kan testı yaptırdıgım da 43 cıktı bugun tekrar ıstedı doktor 723 cıktı doktor aılede ıkız varmı dedı degerım yuksek dıye ☺️

X