- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.401
Hic üzülme bebde gecen ay kimyasal yasadım ve suan yine hamileyim daha kolay hamile kalıcaksınAdetim 4 gün geçtiğinde 130 du bugün 12 gün geçti ve hcg 270çok üzgünüm
İlkinde kakao ve argan yagı kullandım her banyo sonrası zeytinyagladım catlagım yok..bu sefer kakao ve hindistan cevizi yagı kullanmayı düşünüyorum şimdiden baslarsak faydası olabilir.Tabi yinede yapı meselesiArakadaşlar hamile olan bir arkadaşım ilerde oluşacak çatlaklar için şimdiden bebe yağı kullanmaya başlamamı önerdi. Aranızda başlayan var mı? Yada daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar ne kullandılar acaba?
Bende bebe yagi aldim ama dediginiz gibi bünye meselesi benceİlkinde kakao ve argan yagı kullandım her banyo sonrası zeytinyagladım catlagım yok..bu sefer kakao ve hindistan cevizi yagı kullanmayı düşünüyorum şimdiden baslarsak faydası olabilir.Tabi yinede yapı meselesi
Eklersin canim bende cepten ekledim.profilden kisisel ayarlardan yapiyorsunHamilelik gunlugumu ekleyemiyorum illaki pc den mi girmemiz gerekiyor
Cikmiyo bi turlu beceriksizllestim iyiceEklersin canim bende cepten ekledim.profilden kisisel ayarlardan yapiyorsun
Kisisel bilgilerin altlarinda epey hamilelik takvimim var orayi goremedin mi yoksa tarih girip yapamiyor m7sun bilemedim canim bende cikiyirCikmiyo bi turlu beceriksizllestim iyice
Tarih girip hamilelik takvimine bbastigimda tum haftalarin aciklamasi cikiyorKisisel bilgilerin altlarinda epey hamilelik takvimim var orayi goremedin mi yoksa tarih girip yapamiyor m7sun bilemedim canim bende cikiyir
Bilemedim canim yaTarih girip hamilelik takvimine bbastigimda tum haftalarin aciklamasi cikiyor
Kanamadan sonraki ay içinde mi hemen hamile kaldınız. Allahım bana da nasip eder inşallah psikolojim alt üst olduHic üzülme bebde gecen ay kimyasal yasadım ve suan yine hamileyim daha kolay hamile kalıcaksın
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.Hakkında hayırlısı olsun saglıklı bir bebek olamayacağı için vücut atıyor.. Daha guzel saglıklı ve hayırlı bir evladın olacaktır Allah ın izniyle... Rabbim kolaylıklar versin.
Kişisel bilgilerinde tahmini doğum tarihı var oraya doğum tarihini yazip değişiklikleri kaydet de altta cikioTarih girip hamilelik takvimine bbastigimda tum haftalarin aciklamasi cikiyor
Söyle söyliyim en son hcg 350 küsürdü ertesi gün 300 sonra 32 sonra 8 hcg düşerken kanamam devam ediyodu 10 gün srüdü bitti bu ayda 12 sinde adet günümdü ama erkenden belirtiler baslayınca test yaptım evde pozitif cok şükür kandada cıktı haftaya dr gidecegim kafana takma bikez dr görün neden hala olmadın diyeKanamadan sonraki ay içinde mi hemen hamile kaldınız. Allahım bana da nasip eder inşallah psikolojim alt üst oldudüşünmeyeyim dedikçe aklımdan çıkmıyor. Daha kanamam da başlamadı bir an önce olsun bitsin herşey