2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlkinde kakao ve argan yagı kullandım her banyo sonrası zeytinyagladım catlagım yok..bu sefer kakao ve hindistan cevizi yagı kullanmayı düşünüyorum şimdiden baslarsak faydası olabilir.Tabi yinede yapı meselesi

Hic üzülme bebde gecen ay kimyasal yasadım ve suan yine hamileyim daha kolay hamile kalıcaksın
Kanamadan sonraki ay içinde mi hemen hamile kaldınız. Allahım bana da nasip eder inşallah psikolojim alt üst oldu düşünmeyeyim dedikçe aklımdan çıkmıyor. Daha kanamam da başlamadı bir an önce olsun bitsin herşey

Söyle söyliyim en son hcg 350 küsürdü ertesi gün 300 sonra 32 sonra 8 hcg düşerken kanamam devam ediyodu 10 gün srüdü bitti bu ayda 12 sinde adet günümdü ama erkenden belirtiler baslayınca test yaptım evde pozitif cok şükür kandada cıktı haftaya dr gidecegim kafana takma bikez dr görün neden hala olmadın diye

B babyonthego kanaman başlamazsa değerlerini kontrol ettir. Cok az da olsa yükselmeye devam ediyorsa kimyasal olmayabilir. Dış gebelik şüphesini gözardı etmeyesin. Inşallah kendiliğinden düşer. Doktora görünmeyi ihmal etmw

Merhaba kızlar benim SAT 11 kasım bi kaç aydır bebek istediğim için erkenden test yaptırıp duruyordum bu ay 3. Hafta da Yani 1hafta önce hcg baktırdım 29, çıktı 1 hafta sonra bugün baktırdım 50, kadın doğuma gösterdim sağlıksız gebelik dedi hiç ilaç bile vermedi kendiliğinden düşmezse kürtaj yaparız dedi alttan muayene etti sol yumurtalığımda 6 mm kist vardı kendiliğinden geçer dedi kesede görmedi... çok mu erken yaptırdım panik oldum acaba bilemiyorum

Merhaba herkese benim çok zor geçiyor dizlerinde öylemi bulantım halsizliğim minik çoçukları olan arkadaşlarımız vardı Allah yardımcıları olsun yaklaşık 3 saatde ev süpürüp vilada ile yalandan sildim:)acil yardımcı bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…