- 30 Kasım 2017
- 89
- 45
- 37
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.381
Amin saol canim korkuyorum yaAyy evet geç hördüm sonuçlarını maşallah ikiye katlamış tekrar tebrik ederim hayırlısı olsun
Okuduğum kadarıyla gebelikte bagırsaklar ve sindirim sistemi tembelleşiyor. Bende de yemek sonrası baya şişkinlik oluyor, nefes almak zorlaşıyor. O yuzden bol yuruyuş ve hareket lazımki bagırsaklar çalışsın. Belki seninki de öyledir ama bugunku kahvaltı yapmamanı açıklayamayacağımArkadaslar benim midemde karin bolgemde degisik bir durum bar. Agri desem degil boyle birsey yutarsiniz da oturur ya onum gibi diyebilirim bebekten mi acaba. Bi de kahvalti yapmadım gibi birsey hala da bisey yemedim ondan mi ki
Bebe yağı kullandım hic bir ise yaramadı. 7-8 ay cok iyiydim çatlak yok. Ne oluyorsa 9. Ayda oluyor çünkü 1 ayda bebek cok büyüyor. Benim ki doğuma 1 hafta kala asagi indigi icin göbek altımı catlatti.Arakadaşlar hamile olan bir arkadaşım ilerde oluşacak çatlaklar için şimdiden bebe yağı kullanmaya başlamamı önerdi. Aranızda başlayan var mı? Yada daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar ne kullandılar acaba?
Başka bişey kullanmadın mı? Kardeşimde neutrogena yoğun bakım kremini kullandım hiç çatlak olmadı dedi... Cildiye doktoru önermiş hatta bende bilemedim biz daha çok yeniyiz ama şimdiden cildi nemlendirmek iyi olabilirBebe yağı kullandım hic bir ise yaramadı. 7-8 ay cok iyiydim çatlak yok. Ne oluyorsa 9. Ayda oluyor çünkü 1 ayda bebek cok büyüyor. Benim ki doğuma 1 hafta kala asagi indigi icin göbek altımı catlatti.
Baska bir sey kullanmadim. Kakao yagini duymustum ama denemedim. Dermokozmetik urunleri oluyor araştırmak lazimBaşka bişey kullanmadın mı? Kardeşimde neutrogena yoğun bakım kremini kullandım hiç çatlak olmadı dedi... Cildiye doktoru önermiş hatta bende bilemedim biz daha çok yeniyiz ama şimdiden cildi nemlendirmek iyi olabilir
Zeytinyağlı krem kullanmıştım eczaneden almıştım ama ismini hatırlayamadım bebeyağını son aylarda kullandım hiç çatlağım olmadıArakadaşlar hamile olan bir arkadaşım ilerde oluşacak çatlaklar için şimdiden bebe yağı kullanmaya başlamamı önerdi. Aranızda başlayan var mı? Yada daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar ne kullandılar acaba?
Merhaba bugün kan verdim bata 3 gün var 206 cıktıTesekkür ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur bata 6 gün var daha baya erken oldu
Merhaba bugün dayanamadım ve sonunda kan verdim bata 3 kala 206 cıktıBat a 6 gün varken hemen çift çizgi çıkması zaten değerlerinin erkenden yükselmeye başladığını gösteriyor. Kimyasal olmayabilir gibi. Emin olmak için kan yaptır bekletme canim
Hosgeldin aramizaMerhaba bugün kan verdim bata 3 gün var 206 cıktı
Hoşbulduk inşallah sorunsuz ilerler sağlıkla doğar bebişlerimizHosgeldin aramiza
Hayırlı olsun gözünüzaydınMerhaba bugün dayanamadım ve sonunda kan verdim bata 3 kala 206 cıktı
Tebriklerrrr kucağımıza da almak nasip olsun inşallahMerhaba bugün dayanamadım ve sonunda kan verdim bata 3 kala 206 cıktı
Tebrikler :)Merhaba bugün dayanamadım ve sonunda kan verdim bata 3 kala 206 cıktı
Günaydın canımGünaydın arkadaslar
Hafta ici calistigim icin doktora gidemedim hcbg 133 cikmisti tekrar bakalim denildi ama gidemedim. Kadin dogum hastanesinin acilini gitsem su bakilir mi acabaGünaydın canım