2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar benim midemde karin bolgemde degisik bir durum bar. Agri desem degil boyle birsey yutarsiniz da oturur ya onum gibi diyebilirim bebekten mi acaba. Bi de kahvalti yapmadım gibi birsey hala da bisey yemedim ondan mi ki

Arakadaşlar hamile olan bir arkadaşım ilerde oluşacak çatlaklar için şimdiden bebe yağı kullanmaya başlamamı önerdi. Aranızda başlayan var mı? Yada daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar ne kullandılar acaba?

Arkadaslar benim midemde karin bolgemde degisik bir durum bar. Agri desem degil boyle birsey yutarsiniz da oturur ya onum gibi diyebilirim bebekten mi acaba. Bi de kahvalti yapmadım gibi birsey hala da bisey yemedim ondan mi ki
Okuduğum kadarıyla gebelikte bagırsaklar ve sindirim sistemi tembelleşiyor. Bende de yemek sonrası baya şişkinlik oluyor, nefes almak zorlaşıyor. O yuzden bol yuruyuş ve hareket lazımki bagırsaklar çalışsın. Belki seninki de öyledir ama bugunku kahvaltı yapmamanı açıklayamayacağım

Bebe yağı kullandım hic bir ise yaramadı. 7-8 ay cok iyiydim çatlak yok. Ne oluyorsa 9. Ayda oluyor çünkü 1 ayda bebek cok büyüyor. Benim ki doğuma 1 hafta kala asagi indigi icin göbek altımı catlatti.

Bebe yağı kullandım hic bir ise yaramadı. 7-8 ay cok iyiydim çatlak yok. Ne oluyorsa 9. Ayda oluyor çünkü 1 ayda bebek cok büyüyor. Benim ki doğuma 1 hafta kala asagi indigi icin göbek altımı catlatti.
Başka bişey kullanmadın mı? Kardeşimde neutrogena yoğun bakım kremini kullandım hiç çatlak olmadı dedi... Cildiye doktoru önermiş hatta bende bilemedim biz daha çok yeniyiz ama şimdiden cildi nemlendirmek iyi olabilir

Baska bir sey kullanmadim. Kakao yagini duymustum ama denemedim. Dermokozmetik urunleri oluyor araştırmak lazim

Zeytinyağlı krem kullanmıştım eczaneden almıştım ama ismini hatırlayamadım bebeyağını son aylarda kullandım hiç çatlağım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…