- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.341
Benimko tup bebek oldugu icin yasak bize bende cok dusunmuyorum zaten suan onemli olan bebegim :) 5 yil boyunca kocamla fazlasiyla vakit gecirdikNasil yani ilk zamanlarda iliski yasak mi
Bizimki normal tüp bebek degil ama bir zarari olur mu bilemedim kasiklarimda agri oluyot zaten. Saglicakla alin bebeginizi kucaginizaBenimko tup bebek oldugu icin yasak bize bende cok dusunmuyorum zaten suan onemli olan bebegim :) 5 yil boyunca kocamla fazlasiyla vakit gecirdik
Amin hepimiz canim insallahBizimki normal tüp bebek degil ama bir zarari olur mu bilemedim kasiklarimda agri oluyot zaten. Saglicakla alin bebeginizi kucaginiza
Bebek aşağı yerleşmişse ya da zaten leke kanama varsa ilişki yasak. Diğer türlü ilk muayeneye kadar bekleyip doktora sorduktan sonra yapmak en mantiklisiBizimki normal tüp bebek degil ama bir zarari olur mu bilemedim kasiklarimda agri oluyot zaten. Saglicakla alin bebeginizi kucaginiza
Başka çıktı yok bende, sadece bunu verdiBurda degil kese görüntüsü ile beraber bir cikti daha verdi mi yoksa tek bu mu var elinde.
Sukur nim mde 3. Denemem 7. Gun 77 cikti insallah rabbim saglikla hayirla kucagimiza koyar AllahimBenim tüp bebek yapıldı 10. Deneme idi 12 gün yani adet tarihimde kan değeri 718 çıktı inşlallah bu sefer kucağımıza alırız hepimiz
Saglik ocagı normalde gebe takibi bile yapıyor diye biliyorum ama bazı tahlilleri yapamıyorlar. Benim gebelik öncesi kan değerlerime bakıldı ama hormon testlerini yapamamıştı mesela. Belki senin doktorun da bidahaki sefere isteyecektir. Kalp atışı duymuş muydun? Kaç haftalık oldugunu eklememişsin hala buraya, gizemlisinSağlık ocağı bakmıyormuş. Doktorum da şimdilik benden hiç tahlil istemedi. O yüzden sordum.
Problem yoktur canim olsa doktorun söylerdi. 1mm küçük buyuk ne farkeder. BosverBaşka çıktı yok bende, sadece bunu verdi
Eklemiştim canim gecen baska bir topikte yorum yaptim. Tek hamile benmisim gibi rahatsız oldum. Ne bileyim gebelik haftasına bakip üzülen keşke benim de olsa diyenler olabiliyor. O an sileyim bosver dedim. Şuan 5+5 deyimSaglik ocagı normalde gebe takibi bile yapıyor diye biliyorum ama bazı tahlilleri yapamıyorlar. Benim gebelik öncesi kan değerlerime bakıldı ama hormon testlerini yapamamıştı mesela. Belki senin doktorun da bidahaki sefere isteyecektir. Kalp atışı duymuş muydun? Kaç haftalık oldugunu eklememişsin hala buraya, gizemlisin
Sağlık ocağı bende toxoplasma dışında her şeye baktı. Tek tek söylemek lazım.Saglik ocagı normalde gebe takibi bile yapıyor diye biliyorum ama bazı tahlilleri yapamıyorlar. Benim gebelik öncesi kan değerlerime bakıldı ama hormon testlerini yapamamıştı mesela. Belki senin doktorun da bidahaki sefere isteyecektir. Kalp atışı duymuş muydun? Kaç haftalık oldugunu eklememişsin hala buraya, gizemlisin
Hayırlı olsun inşallah... Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin sana da herkesedeMerhaba 9 aylik bebeğim var ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim
Benim 11 aylık Dr kucağına alma dedi ama nasıl almayayım dikkat etmek lazımMrb kızlar daha kalp atışını keseyi görmesemde allahın izni ile ağustos annesi gorunuyorum sabirsizlikla bekliyorum 6.haftayı duymak için .size sorum şu 2 yasinda bi evladım var onu kucağıma almak zorunda oluyorum bazen korkuyorum bişe olacak diye .bide bebeğini ayağında sallayan var mı bişe olur mu acaba kafamda deli sorular
iki katından fazla artmis canım bence gayet guzelKizlar 7. Gun 77.95
9. Gun 170.2 olmus deger iyi degilmi
Eger kanama falan varsa bakar canim insallah iyi olur canimAcil gebelere ultrasonla bakıyor mu kadın dogumcuya
iki katından fazla artmis canım bence gayet guzel